HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1 haftadır kitap okurken fln baya bir dökülüyor, gözlüğümde fln da görüyorum. Neden dökülüyor acaba bilen var mı?
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ailendede varmı genetiktir belki :p neyse biz qui doktoru bekleyelim en iyisi hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Genel olarak stresten ve aşırı vücut yağlanmasından olur. Çok büyük bir stres altında değilsen sık sık yüzünü yıka. Her gün en az 4-5 kere. Dökülenler falan da geri çıkar gözenek açılınca.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 vucud ara sıra kendını yenıler o dökülürse yenisi çıkar merak etme.Günde saçından binlerce saç dökülüyor ama bunlarında yenisi çıkıyor,belli bir süreye kadar.Ancak gözünde sulanma,yanma vs. var ise bir süre okuma,yakından tv izleme gibi gözü yoran aktivitelere girme.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ılk defa duyuyorum boyle brsey kesın vıtamın eksıklıgı de ola bılır[signature][hline]Yok Olcak Topıcmıydın Beee
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 apache oha gunde binlerce sac dokuluyo kel yaptin be hoca bizi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Normal insanın günlük saç dökülmesi 100-200 tel arası (cildiyeci öyle söyledi.) Da kirpikte yağlı deri vitamin eksikliğinden daha sık görülen bir sorun, sık sık yüzünü yıka derim. Ve stres de çok etkileyebilir kişiye göre[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Stressiz bir yaşam sürüyom abi, ne stresi bu yaşta :) Ama derim hafiften yağlı. Teşekkür ederim.
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 abi Şitres den dökülüyodur..[signature][hline]..it's time I disappear
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 kirpik dönmesi diye okudum başlığı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 insanının kirpiklerinin uzun olması kadar rahatsız edici bişey yok bence :) dökülmesi bir yana, gözüme bi kaçtı mı deli gibi uğraştırıyor eheh.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Patide bi sağlık bölümü açılsın bence admini de belli zaten Qui :) Soruna gelince vitamin eksilkliğinden olabilir genetik olabilir bi sürü şey olabilir doktorumuz gelsin en iyisi.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 donemsel olabiliyor . bir ara bende de vardi . bir de annemin uyarisiyla bir sey dikkatimi cekti genelde kendi kendilerine az dokuluyorlar sanirim sende benim gibi elini kirpiklerinden alamiyorsun . eheh bende bir ara oyle bir aliskanlik olduydu sonra kirpiklerim dokuluyor diye agliyordum . kirpiksiz insan gormedim dunyada radyoterapi falan gorenler disinda . dert edecek bir durum yok[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Saglık bolumu harbıden acılsn moduda quii yapalm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Kirpik dökülmesi ile ilgili tecrübelerim engindir :lol: 1.si ellerini kaşlarından biraz uzak tutmayı dene bakalım. Çok insan tanıyorum canı sıkılınca (farkında olmadan) kaşlarını mıncıklamaya başlıyor sonuçta kaşsız kalıo :) 2. Bi kız arkadaşımda yaşadığım olay: öss'den önce kaşlı ; 3 saat sonra kaşsız !! Stress yani .. Stress çok etkili oluo evet .:)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 stress ewet. hayır başıma gelmedi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Dynun arkadaşım, kaşla kirpik arasındaki farkları saymamın gereksiz olduğunu düşünüyorum. :) Sanırsam kirpik demeye çalıştın.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Göze kirpik kaçması kadar iğrenç olay görmedim.. Gıcık birşey...[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 abi dynunun yazını okuyunca bakım oluyomu dıye elımı kasıma attım be cektım 5-6 tane geldı ya normal diil sanirim. [signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 24 Ağustos 2004 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar