Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kirpik dökülmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ailendede varmı genetiktir belki :p neyse biz qui doktoru bekleyelim en iyisi hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Genel olarak stresten ve aşırı vücut yağlanmasından olur. Çok büyük bir stres altında değilsen sık sık yüzünü yıka. Her gün en az 4-5 kere. Dökülenler falan da geri çıkar gözenek açılınca.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
vucud ara sıra kendını yenıler o dökülürse yenisi çıkar merak etme.Günde saçından binlerce saç dökülüyor ama bunlarında yenisi çıkıyor,belli bir süreye kadar.Ancak gözünde sulanma,yanma vs. var ise bir süre okuma,yakından tv izleme gibi gözü yoran aktivitelere girme.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
geçici unhkar
Mesaj tarihi:
Normal insanın günlük saç dökülmesi 100-200 tel arası (cildiyeci öyle söyledi.)

Da kirpikte yağlı deri vitamin eksikliğinden daha sık görülen bir sorun, sık sık yüzünü yıka derim. Ve stres de çok etkileyebilir kişiye göre[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
insanının kirpiklerinin uzun olması kadar rahatsız edici bişey yok bence :) dökülmesi bir yana, gözüme bi kaçtı mı deli gibi uğraştırıyor eheh.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
Patide bi sağlık bölümü açılsın bence admini de belli zaten Qui :)

Soruna gelince vitamin eksilkliğinden olabilir genetik olabilir bi sürü şey olabilir doktorumuz gelsin en iyisi.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
donemsel olabiliyor . bir ara bende de vardi . bir de annemin uyarisiyla bir sey dikkatimi cekti genelde kendi kendilerine az dokuluyorlar sanirim sende benim gibi elini kirpiklerinden alamiyorsun . eheh bende bir ara oyle bir aliskanlik olduydu sonra kirpiklerim dokuluyor diye agliyordum . kirpiksiz insan gormedim dunyada radyoterapi falan gorenler disinda . dert edecek bir durum yok[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
Saglık bolumu harbıden acılsn moduda quii yapalm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
Kirpik dökülmesi ile ilgili tecrübelerim engindir :lol:

1.si ellerini kaşlarından biraz uzak tutmayı dene bakalım. Çok insan tanıyorum canı sıkılınca (farkında olmadan) kaşlarını mıncıklamaya başlıyor sonuçta kaşsız kalıo :)

2. Bi kız arkadaşımda yaşadığım olay: öss'den önce kaşlı ; 3 saat sonra kaşsız !! Stress yani .. Stress çok etkili oluo evet .:)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
Mesaj tarihi:
Göze kirpik kaçması kadar iğrenç olay görmedim..
Gıcık birşey...[signature][hline]Madcat..
Üzdün yeter üstüme varma,
Soru sorma biliyorsun,
Mazeretim var.
Boş konuşma görüyorsun
Asabiyim ben...!!!
Mesaj tarihi:
abi dynunun yazını okuyunca bakım oluyomu dıye elımı kasıma attım be cektım 5-6 tane geldı ya
normal diil sanirim.
[signature][hline].

[Bu mesaj tunca tarafından 24 Ağustos 2004 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...