reddiye Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1210134829328
mascio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hayatımda gördüğüm en çirkin kadınlardan birisi bu arada.
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 kadının beğenilen kısmı güzelliği olmasa gerek zaten düşünce tarzı sevilmiş onun harici 5/10 dur puanım tek extrası memeleri büyük.onun harici ortalama bi kadın
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Kadınlar üzerine yaptığımız bu analizleri çok seviyorum.
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ama şaka değil hakikaten çirkin bi hatun. memikleri var diye tav olduysanız yutuba abe kaynana yazın kırmızı tişörtlü gri eşofmanlı çingene hatun var göbek atıyo. bizim bi arkadaş var ona bakıp neyse şimdi anlatmak istemiyorum.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sonuçta gideri var, kainat güzeli olsun demedim ki.
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yalnız kız harbiden kötü ya ama düşünce tarzı evet 4/10 verilebilir kadın resmen istediğini yapsın umrumda değil ama canım sıkıldığında aradığım zaman gelsin takılırız hesabı yapıyo ^^
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Fransuxa said: ama şaka değil hakikaten çirkin bi hatun. memikleri var diye tav olduysanız yutuba abe kaynana yazın kırmızı tişörtlü gri eşofmanlı çingene hatun var göbek atıyo. bizim bi arkadaş var ona bakıp neyse şimdi anlatmak istemiyorum. Offf koptum ya akşam akşam. CÜmleyi bitirmemle kendimden geçmem bir oldu ve evet, doğruladım, açtım youtube , yoklukta dahi gideri yok o kadının asdfdsfuıgshg
Sir.Enis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Tenekeadam said: Kadınlar üzerine yaptığımız bu analizleri çok seviyorum.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Libidolar sayfalarda uçuşuyor ve evet hepimizin. Kandırıyorlar biz erkek milletini böyle reklamlarla.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 aslında memeleri çok büyük de değil. sadece öyle görünüyor. balenlere yasak gelmeli artık. yanıltılıyoruz!1birbir
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Fransuxa said: ama şaka değil hakikaten çirkin bi hatun. memikleri var diye tav olduysanız yutuba abe kaynana yazın kırmızı tişörtlü gri eşofmanlı çingene hatun var göbek atıyo. bizim bi arkadaş var ona bakıp neyse şimdi anlatmak istemiyorum. Fransuxa said: bizim bi arkadaş var ona bakıp neyse şimdi anlatmak istemiyorum. Fransuxa said: bizim bi arkadaş Fransuxa said: bizim Fransuxa said: biz. oldu mu lan acaba.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 olmamis, bi arkadasa fokuslaman gerekiyodu.
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 videoya b.k atmak kolay sokakta önünüze gelse dibiniz düşer be
Öne çıkan mesajlar