Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu hatunu bulana ya da getirene 100 bin lira veriyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kadının beğenilen kısmı güzelliği olmasa gerek zaten

düşünce tarzı sevilmiş

onun harici 5/10 dur puanım

tek extrası memeleri büyük.onun harici ortalama bi kadın
Mesaj tarihi:
ama şaka değil hakikaten çirkin bi hatun. memikleri var diye tav olduysanız yutuba abe kaynana yazın kırmızı tişörtlü gri eşofmanlı çingene hatun var göbek atıyo. bizim bi arkadaş var ona bakıp neyse şimdi anlatmak istemiyorum.
Mesaj tarihi:
yalnız kız harbiden kötü ya ama düşünce tarzı evet 4/10 verilebilir kadın resmen istediğini yapsın umrumda değil ama canım sıkıldığında aradığım zaman gelsin takılırız hesabı yapıyo ^^
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

ama şaka değil hakikaten çirkin bi hatun. memikleri var diye tav olduysanız yutuba abe kaynana yazın kırmızı tişörtlü gri eşofmanlı çingene hatun var göbek atıyo. bizim bi arkadaş var ona bakıp neyse şimdi anlatmak istemiyorum.

Offf koptum ya akşam akşam. CÜmleyi bitirmemle kendimden geçmem bir oldu ve evet, doğruladım, açtım youtube , yoklukta dahi gideri yok o kadının asdfdsfuıgshg
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

Fransuxa said:

bizim bi arkadaş var ona bakıp neyse şimdi anlatmak istemiyorum.
Fransuxa said:

bizim bi arkadaş
Fransuxa said:

bizim
Fransuxa said:

biz
.

oldu mu lan acaba.
  • Yeni Oluştur...