coamenel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 iste muhtesem kadın budur abi yanlış mıyım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bizim burdaki roman kızlarına benziyo tek fazlalığı ingilizce konuşabiliyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 SITRİPTİZ DİYO LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 vışşşşşşşş, iam not jealous derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Böyle bi hatun aramayın ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 çok leş tipim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 açık açık desenize OHA MEMELERE GEL diye. nedir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 forçen said: açık açık desenize OHA MEMELERE GEL diye. nedir yani.. yo yo yo burda memelerden çoooook daha önemli şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 tatlı-seksi dengesini iyi yakalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bu tür içerikli konu açılmaması konusunda mütabakata vardık sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bu kızı beğenen 1000 kişi bulabilirim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 reklam iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 e amaç da FANTASTİK olması zaten. Karikatürize edilmiş, her erkeğin isteyebileceği(fistan hariç), biri nasıl olur desen ben de aşağı yukarı bunu anlatırdım: Doğu bloğu veya latino aksanlı, iri göğüslü, hem sevimli hem seksi, hem kıskanmayan, hem çiçek miçek istemeyen, bana karışmayacak, maçıma içkime arkadaşlarıma dır dır etmeyecek, göbeği ve sırttaki kılları seksi bulacak 20-25 yaş arası.... İşte demem o ki YOK öyle bişey, Fantastik olduğu için reklam güzel. Süpermenin uçması kadar da mantıklı bir yadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Hayat geçmez böyle. Action yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Hatun bariz boynuzun allani ben sana giydiriyorum, sen git striptiz clublerde gozunu doyur, hem cinslerinle gez kih kih diye dalga geciyor. Bana boyle dense ise falan gitmem bir sene goz hapsine alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 açık ilişki isterim diyor işte. türkiye'deki çoğu erkek bunu kaldıramaz kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Sırtı kıllı erkekler mi var dünyada? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 hunty said: Hatun bariz boynuzun allani ben sana giydiriyorum, sen git striptiz clublerde gozunu doyur, hem cinslerinle gez kih kih diye dalga geciyor. Bana boyle dense ise falan gitmem bir sene goz hapsine alirim.ahah, aynen abi ben de kaldıramam böyle bişi sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 vaperon said: Sırtı kıllı erkekler mi var dünyada? ::o benim ev arkadaşım kışlık kazak niyetine kullanıyo valla sırtındaki kılları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Fistan said: çok leş tipim değil fistan yazik lan cool postunu sayfalarca alintilamamislar du ben baslatiyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 vaperon said: Sırtı kıllı erkekler mi var dünyada? ::o bende var abi ayı gibiyim , kışın iyi oluyo da yazın denize havuza giremiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 reyou said: Fistan said: çok leş tipim değil fistan yazik lan cool postunu sayfalarca alintilamamislar du ben baslatiyim :( fistan yetersizliginden cekinip böyle demis :D du ben de tartisma baslatym :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 reyou said: Fistan said: çok leş tipim değil fistan yazik lan cool postunu sayfalarca alintilamamislar du ben baslatiyim :( üzülerek söylüyorum ki fistan haklı bu sefer :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 kız adeta bayraklı apaçisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 aliaga gibi daha cok fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar