Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakuman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok saçma derdim ama çok benzeri yaşanmışını (daha beter hatta) şahsen biliyorum, o bakımdan beni çok etkiledi.

skyrim'de banditlere boksa bırakmışken izleyebildim heh.
Mesaj tarihi:

Laaan yapılır mı lan bu... Yazıktır günahtır çocuklar tam toparlanıyo bu sefer ağızlarına ağızlarına vuruyolar.

Eheh ama shounen protagonistleri de arada sırada dayak yer. Bi power traininge girip geri gelip ortamın tozunu attırıcakları günler yakın demek ki.

Mesaj tarihi:
ya şu seriyi herkesin izlemesi lazım, "neden batırdı mangaka bu seriyi şimdi", "neden tooşiro tayço veledi devamlı önplanda" sorularının hepsinin cevabı var.

anket ve fan mektuplarını ortadan kaldırsalar adam olur tonla seri.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu manitacılık muhabbetleri iice renk kattı animeye eheheheh

güzel gidio güzel ^^ aoki benim olsun abi kız boşta kaldı! das hem Tokyo universitesinde okuo falan zeki kız haha
Mesaj tarihi:
neyse son bölümde tatlıya bağladılar, cılkı çıkmadan tadında kaldı heh. yalnız nakai ne pis bir adama döndü öyle, biz onu öyle tanımadık. avcunu yalama potansiyeli var hayli.

takagi'ye de on kere dedim ekran başından "inat etme anlat" diye, o kadar anlayışlı kız zor bulur heh. bedava çalıştırdılar sweatshop'ta yıllarca bir kere dışarıya götürüp. yazıktır.
Mesaj tarihi:
Harem moduna girmeyen bi bu kalmıştı, o da oldu diyodum ki ucundan döndüler. Gerçi daha dönemediler, daha Iwase var ki kendisi bayağı kalın kafalı, Aoki kadar kolay çözülmez bu mevzu.
Mesaj tarihi:
Sam in dediklerine ek olarak animelere bakış açısını bayağı bi değiştiriyo, karakterleri, hikayeyi, kurguyu filan daha bi dikkatli incelemeye başlıyosun. Yani öyle sırf manga çizen iki çocuk değil, bayağı hoş bi şekilde popüler manga sistemini anlatıyolar, eleştiriyolar filan.

Bence de herkesin izlemesi lazım. Klişelik kısmına değinmiyorum, haklısın o konuda. Ama eğer izlersen neden o klişeler var, hatta sırf Bakuman değil bütün animeler neden klişelerle dolup taşıyo anlıyosun.
Mesaj tarihi:
abi şu dizide anlatılanları böyle sektör gizemi falan diye algılayanlar ancak bizim fenris gibi yılda 1 anime izleyip onu da beğenmeyen tiplerdir

klişeden de klişeymiş meh
Mesaj tarihi:
3-5 düzine seri izleyen/okuyan herkesin sektörün nasıl işlediğini derinlemesine araştırdığını addetmek enteresan, öte yandan yılda 1 değil 5 anime izlemekle manga serilerinin okur anketine göre yayından kaldırılabildiğini öğrenen varsa o da güzelmiş.
Mesaj tarihi:
İkinci yarısı kısmen daha az sıkıcıydı ama genel olarak kliseler ve archtypelar üstüne borderline izlenebilir bir dizi olmuş. Diğer seçeneğim uyumak olmasa kesinlikle sonunu getiremezdim

Adamlar kliselerin alt kategorilerini bile bitirdiler TENSAI konusunda
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
çok ii abi ben yani direkt gazla beklediim bi anime

klişe çok şey olabilir ama tam gökçenin dedii gibi shounen anime yani

ama akıcı ilerlio, gaz verio yeri geldi mi vs öle çok slice of life modunda gitmio aslında anime daha aksiyonlu hehe
  • Yeni Oluştur...