Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakuman

Mortis

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
neyse son bölümde tatlıya bağladılar, cılkı çıkmadan tadında kaldı heh. yalnız nakai ne pis bir adama döndü öyle, biz onu öyle tanımadık. avcunu yalama potansiyeli var hayli.

takagi'ye de on kere dedim ekran başından "inat etme anlat" diye, o kadar anlayışlı kız zor bulur heh. bedava çalıştırdılar sweatshop'ta yıllarca bir kere dışarıya götürüp. yazıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam in dediklerine ek olarak animelere bakış açısını bayağı bi değiştiriyo, karakterleri, hikayeyi, kurguyu filan daha bi dikkatli incelemeye başlıyosun. Yani öyle sırf manga çizen iki çocuk değil, bayağı hoş bi şekilde popüler manga sistemini anlatıyolar, eleştiriyolar filan.

Bence de herkesin izlemesi lazım. Klişelik kısmına değinmiyorum, haklısın o konuda. Ama eğer izlersen neden o klişeler var, hatta sırf Bakuman değil bütün animeler neden klişelerle dolup taşıyo anlıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

3-5 düzine seri izleyen/okuyan herkesin sektörün nasıl işlediğini derinlemesine araştırdığını addetmek enteresan, öte yandan yılda 1 değil 5 anime izlemekle manga serilerinin okur anketine göre yayından kaldırılabildiğini öğrenen varsa o da güzelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

İkinci yarısı kısmen daha az sıkıcıydı ama genel olarak kliseler ve archtypelar üstüne borderline izlenebilir bir dizi olmuş. Diğer seçeneğim uyumak olmasa kesinlikle sonunu getiremezdim

Adamlar kliselerin alt kategorilerini bile bitirdiler TENSAI konusunda
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...