Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 abi tam bir shounen ya süper ! gerçek bir delikanlılık hikayesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 çok saçma derdim ama çok benzeri yaşanmışını (daha beter hatta) şahsen biliyorum, o bakımdan beni çok etkiledi. skyrim'de banditlere boksa bırakmışken izleyebildim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ahahahah çok iyiydi bu bölüm. boykotto banzai!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abi sonunda benim bile gözümden yaş geldi böle GATSU! çok ii abi off lanet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Laaan yapılır mı lan bu... Yazıktır günahtır çocuklar tam toparlanıyo bu sefer ağızlarına ağızlarına vuruyolar. Eheh ama shounen protagonistleri de arada sırada dayak yer. Bi power traininge girip geri gelip ortamın tozunu attırıcakları günler yakın demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ya şu seriyi herkesin izlemesi lazım, "neden batırdı mangaka bu seriyi şimdi", "neden tooşiro tayço veledi devamlı önplanda" sorularının hepsinin cevabı var. anket ve fan mektuplarını ortadan kaldırsalar adam olur tonla seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bu manitacılık muhabbetleri iice renk kattı animeye eheheheh güzel gidio güzel ^^ aoki benim olsun abi kız boşta kaldı! das hem Tokyo universitesinde okuo falan zeki kız haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 neyse son bölümde tatlıya bağladılar, cılkı çıkmadan tadında kaldı heh. yalnız nakai ne pis bir adama döndü öyle, biz onu öyle tanımadık. avcunu yalama potansiyeli var hayli. takagi'ye de on kere dedim ekran başından "inat etme anlat" diye, o kadar anlayışlı kız zor bulur heh. bedava çalıştırdılar sweatshop'ta yıllarca bir kere dışarıya götürüp. yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Harem moduna girmeyen bi bu kalmıştı, o da oldu diyodum ki ucundan döndüler. Gerçi daha dönemediler, daha Iwase var ki kendisi bayağı kalın kafalı, Aoki kadar kolay çözülmez bu mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 biraz bakıyım dedim de allahım bu ne klişe dizi böyle twist falan oluyor dimi ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 harika olm bakuman! izle heheh gerçek bir erkeklik hikayesi DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 abi dayanılcak gibi değil ya inanılmaz klişe ki bilirsin ben çok severim slice of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bakuman'ı herkesin seyretmesi lazım anime & mangadaki sorunların çıkış noktasını görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Sam in dediklerine ek olarak animelere bakış açısını bayağı bi değiştiriyo, karakterleri, hikayeyi, kurguyu filan daha bi dikkatli incelemeye başlıyosun. Yani öyle sırf manga çizen iki çocuk değil, bayağı hoş bi şekilde popüler manga sistemini anlatıyolar, eleştiriyolar filan. Bence de herkesin izlemesi lazım. Klişelik kısmına değinmiyorum, haklısın o konuda. Ama eğer izlersen neden o klişeler var, hatta sırf Bakuman değil bütün animeler neden klişelerle dolup taşıyo anlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 abi şu dizide anlatılanları böyle sektör gizemi falan diye algılayanlar ancak bizim fenris gibi yılda 1 anime izleyip onu da beğenmeyen tiplerdir klişeden de klişeymiş meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 3-5 düzine seri izleyen/okuyan herkesin sektörün nasıl işlediğini derinlemesine araştırdığını addetmek enteresan, öte yandan yılda 1 değil 5 anime izlemekle manga serilerinin okur anketine göre yayından kaldırılabildiğini öğrenen varsa o da güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 İkinci yarısı kısmen daha az sıkıcıydı ama genel olarak kliseler ve archtypelar üstüne borderline izlenebilir bir dizi olmuş. Diğer seçeneğim uyumak olmasa kesinlikle sonunu getiremezdim Adamlar kliselerin alt kategorilerini bile bitirdiler TENSAI konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Severek başladım, 17'deyim. Gayet güzel. Ama salih'in haklı oldugu noktalar yok değil azizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 en shounen anime su anda ortamdaki ya. s2 17 hattori dağıttı ortamı yarım bölümde ahaha öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 çok ii abi ben yani direkt gazla beklediim bi anime klişe çok şey olabilir ama tam gökçenin dedii gibi shounen anime yani ama akıcı ilerlio, gaz verio yeri geldi mi vs öle çok slice of life modunda gitmio aslında anime daha aksiyonlu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 slice of life gibi geliyo uzaktan ama değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Hangi grubu takip edeyim, nereden çekeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Daya animefreak'i, indirmeye gerek yok, görsel değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 İlk sezon tmd destiny, ikinci sezon sfw sage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bildiğin en shounen anime budur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar