Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Anlamadım konusu neden yok, aramaya da inandım oysa ki ama belki gözümden kaçmıştır. neyse konumuza gelelim shounen jump'da yaklaşık 2 senedir yayınlanan bu manganın animesi 2 ekimde yayına başladı. Yazarı, kendisini Death Note ile bildiğimiz Tsugumi Ohba Konusu da Mangaka olmak isteyen 2 gencin hikayesi. Komik eğlenceli, ve manga dünyasını çok iyi yansıtan bir anime(mangaka olmanın zorlukları, nasıl çizildiğine kadar vs.) Güzel göndermeler var her türlü shounen jump mangasına. said: Moritaka Mashiro and Akito Takagi are pretty much foils of each other. Mashiro, an average 9th grade student but talented artist, and Takagi, an overall advanced 9th grader and aspiring writer. After great convincing, Takagi convinces Mashiro to join him in becoming the greatest mangakas Japan has ever seen. Takagi, with his gift of writing, hopes to become a successful mangaka, and Mashiro, with his gift of art, hopes to marry the girl of his dreams, Azuki Miho http://cdn.myanimelist.net/images/anime/6/26138l.jpg Kesinlikle izleyin, izletin, en favorilerimden biri oldu hemen. İyi hissettirio insanı gerçekten ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bende sevdım cok hosuma gitti lk 3 bölümü diyicektim bulamdıam konuyu diye düşündüm. cok geriye gitmedim ama. 4. bölümdeyim ben pek şirin pek tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Ben beğeniyordum ama manga biraz sakız tadı vermeye başladı okumadım bile son 4 bölümünü. Arada bir bakıyorum öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mangasının ilk bölümünü okumuştum sadece. Fenaya benzemiyor. Anime değil de Mangaya girişmeyi düşünüyorum bir aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 death note gibi bunuda eline yüzüne bulaştırabilir tabiki cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 izlio musunuz ya harika gidio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 laytoyu öyle öldüren adamın mangasını okumam arkadaş ben indiriyorum, insede izlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ulan su sonradan cikan pokemon benzeri seylerden sandim, korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Onun adı "Bakugan" ayrıca laf yok ben seviyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 İlk bölümü izlediğimde sadece evvelden duymuştum. İzledikten sonraysa hemen mangasına başladım. Günceli yakaladım ve animesini sevenlere öneririm. Niizuma Eiji nasıl bi'şeydir öyle ya X( Hastası oldum adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 çok sevdim ben hangi günler çıkıyor bu ? 8 i izledim kaldı öyle en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Bu akşam veya yarın çıkar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ben de yorumlar biraz otursun diye bekliyordum, yeni başladım. çok hoşuma gitti şu ana dek, 8'i izleyeceğim birazdan. karakterler güzel, olayın anlatılışı güzel. takagi tam benim adamım. (tu) kişimoto jüri bu arada lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 9. bölüm efsaneymiş ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 hiç güzel değil bu. panty&stocking daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 peki izlemeyin lan, kötüymüş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ilk bölümü izledim de sarmadı beni de pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 hayatta shounen "çok istedim oldu" saçmalıkları yerine yılmadan çalışmanın başarı getirdiğini anlatan bir anime, komediden ziyade ciddiyet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Jump'da ne arıyor öyleyse? Kafam karıştı şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 desu noto da jump'ta yayınlanmıştı, yazar aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 death note da shounen olduğu için sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Oce4n said: hiç güzel değil bu. panty&stocking daha güzel. PSG Freespace 2 den sonraki en güzel şey olabilir http://img545.imageshack.us/img545/2152/1291473472983.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 10 süper gidiyor, çok gaz oldu bu bölüm. nihayet başlayacaklar galiba yayınlamaya jump'ta. :) niizuma da çuçuçuçuu babavvv filan çok iyi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 güzel bölümdü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 supermis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar