synorin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 o kadar da mutlu degilim ama fena da degil iste :) umarim guzel gecer bugunum :D
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 gz bi insanın kendi kendine iyiki doğdum demesi ne kötü birşey.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 üzüldüm şimdi :( kutlayın olum :( iyiki doğdun :(
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bende böyleydim önce doğumgününü sonra yılbaşını kutlamamaya başladım hayat benim için artık çok daha güzel
synorin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 artik uzmuyor o kadar :) yillardir boyle bu kutlayan herkese de cok tesekkur olsun benden :)
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Doğum günün kutlu olsun nice senelere...
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 gecko said: gz bi insanın kendi kendine iyiki doğdum demesi ne kötü birşey. sanal ortamda bisürü "arkadaş"ının olmaması mı kötü?
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice senelere :)
idilik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Osuran_boğa said: gecko said: gz bi insanın kendi kendine iyiki doğdum demesi ne kötü birşey. sanal ortamda bisürü "arkadaş"ının olmaması mı kötü? eet, sanal ortamda insanlardan doğum gününü anımsamasını bekleyip, üzülüyor musun bir de?... doğum günün kutlu olsun synorin :)o
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Nice yıllara. Btw insanın nerede olursa olsun arkadaşı olması iyidir, hoştur.
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 http://www.kids-fun-and-games.com/images/adriels-flowery-2nd-birthday-cake-21361897.jpg
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 nice yıllara :) kaç oldun merak ettim :)
gecko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 idilik said: Osuran_boğa said: gecko said: gz bi insanın kendi kendine iyiki doğdum demesi ne kötü birşey. sanal ortamda bisürü "arkadaş"ının olmaması mı kötü? eet, sanal ortamda insanlardan doğum gününü anımsamasını bekleyip, üzülüyor musun bir de?... doğum günün kutlu olsun synorin :)o sağ alt kutuda gördüğü için doğum günü kutlanır oldu artık tabii bu facebook için sdf, ben face e yazmıyorum bu yüzden hatırlayan arayıp soruyor zaten.
synorin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 stimpak said: nice yıllara :) kaç oldun merak ettim :) 20 :)
Öne çıkan mesajlar