Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube - Cıvıttınız Lan İyice

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
absoluta katılmamak elde değil. kapatılsa nolur yani başka bir sürü video sitesi var youtubea mı bağlı göbek bağınız. Onlar da kapatılırsa yenisi açılır dert değil. Temelinde devlet youtubea erişimi yasakladığında kimse giremese ve youtube un tr pazar payı 0 a inse adamlar it gibi istediğini yapar devletin. ama hepimiz sağolalım yasakları delip delip girmeye devam ediyoruz
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Milli değerlerimizi de kaybedelim oldu olacak 3-5 komik video izleyelim diye.
Burdaki olayı bir kez olsun ulkenize yapılan bir hareket olarak düşünün yani devletiniz 3 gün sonra yok olacak kıytırık bi firmaya kendi hakkında yayınlamasını istemedigi goruntuleri kaldır diyor ve bu firma banane lennn diyince herkes firma yerine devlete laf ediyor.

milli değerleri mi kaybediyorsun youtube'daki videolarla ya da youtube'un yaptığı bir hareketle. o zaman baya dandikmiş o milli değerler kusura bakma. bir ülkenin yasaları ile internete yasak koyulabilmesini desteklemeniz şahane imiş gerçekten.

bakanlarımız "yutupu kapattırdık onlara gününü gösterdik" şeklinde muhattab oluyor zaten yutupla siz hala koskoca devlet ve yutup diyosunuz. bu açıdan da tam bir komedi.
Mesaj tarihi:
Pickles said:

absoluta katılmamak elde değil. kapatılsa nolur yani başka bir sürü video sitesi var youtubea mı bağlı göbek bağınız. Onlar da kapatılırsa yenisi açılır dert değil. Temelinde devlet youtubea erişimi yasakladığında kimse giremese ve youtube un tr pazar payı 0 a inse adamlar it gibi istediğini yapar devletin. ama hepimiz sağolalım yasakları delip delip girmeye devam ediyoruz

pardon bi daha yapmam
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Kullancıı sayısı olarak 1 milyon mu 2 milyon mu ne geçiyordu günlük olarak. günlük kullanıcılarının %1'i bile değiliz muhtemelen.

Aynen fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış
Mesaj tarihi:
ya bi kere adamlar neden devletin istediğini yapmak zorunda olsun ki? türkiye cumhuriyetinin kanunlarına bağımlı değiller, neden uysunlar?
devletin "vatandaş benim değil mi, yollamıyorum sitene" mantığı da komedi resmen; vatandaş devletin malı değildir, devletin vatandaşını trip atma malzemesi olarak kullanması da saçmalığın daniskasıdır.
kusura bakmayın ama devletle 3. bir şahıs arasındaki sorunu bana yansıtıp beni mağdur etmelerini kabul etmiyorum.
Mesaj tarihi:
Pickles said:

absoluta katılmamak elde değil. kapatılsa nolur yani başka bir sürü video sitesi var youtubea mı bağlı göbek bağınız.

şu mantığa hastayım ya. bunu alanlar aynı zamanda "türkiyede bir sürü aydın var birini sustursalar nolcak" adlı eseri de almışlar. Olaya o kadar uzaksın ki insanların derdinin youtube'a girmek oldugunu sanıyorsun.
Mesaj tarihi:
lan şurada gülmüştüm ben bunlara. trolldür denilmişti. ama varmış gerçekte de işte..
http://forum.paticik.com/read.php?5,5178677,5181945#msg-5178700

ahuahua

neyse lan. yaş kaç oldu, geç anladım ama anladım. millet hakkediyor abi bunları. toplumun çoğuna sorsan adamlar "tabi abüü haklılar abüüü" diyecekler.

kafayı sallayıp "he valla doğrudur" diyin sizde.

"bizi kısıtlayın lütfen, yalvarırım bize kötü davranın" diyen garip bi bdsm fantezisinde yaşıyoruz sanki.

ahahhahahhahaha

komik ama işte, düşününce çok komik.
Mesaj tarihi:
ha şu olsun mesela süper olur. kim demişti zamanında internette anonim dolaşmak olmasın. bak süper fikir mesela. sonra bu videoları yükleyenleri bulur cezasını verir youtubeu da kapanmaktan kurtarırız. anonimlik verince millet şımarıyo belli birşey bu
Mesaj tarihi:
zaten yasal olarak suç teşkil eden bir durum olduğunda gerekirse ipden vs takibe alınıp kişiye ulaşılmaya çalışılabilir. ama videoyu koyan kişi ne bileyim yunanistandan falan olunca "bana ya bana ne ya" diye küsüp bu sefer youtube'u kapattırlar yine. Bir şey değişmez.
Mesaj tarihi:
çözüm var zaten. şikayet et kaldırt bu kadar basit. otur akşama kadar ara böyle videoları. şikayet et kişilik hakkı, copyright, hakaret, tehdit, kışkırtma vs neyse artık sebep, kaldırt. eline vuran mı var ?
Mesaj tarihi:
Suark said:

@Ardeth,
ya dava açan insanlar haksız evet,siteyi vergi yüzünden kapatmakta yanlış.

Ama, bizim ülkemiz hukuk devleti olarak geçiyor sonuçta. Yani bir kanun var, Atatürk'e aleni hareket edemiyorsun, insanlar bu sebepten içeride falan yatıyorlar.

Kanun haklıdır-haksızdır tartışılır, ama sonuçta böyle bir kanun var dimi?
E adamların bize saygı gösterip buna uymaları gerekirdi bence,
yani yasak kalktıktan sonra hemen rest çeker gibi ilgili videoları geri yüklemekte art niyet ararım ben.
Basitçe, "sizin ülkenizde bu videoları gösteremiyoruz" gibi bir şey yapılır, olur biter.
Ha yanlıştır, evet yanlıştır en azından o videoların altında cevap verebilme hakkımız olmalıdır falan filan.
Ama sonuçta, bu bizim kanunlarımızda var yani.
Sen ben nasıl uyuyorsak bunlara, ülke sınırları içine girildiğinde onlarında uymasını bekliyorum.

Senin ülkenin kanunları senin ülkende geçerlidir. Nasıl Fransa'da Atatürke hakaret adamın peşine polis takıp ülkeye getirip hapse atamıyosan ülke dışından öyle video yükleyen adama da, yayın yapan siteye de hiçbir şey yapamazsın bu kadar basit. Rahatsız oluyorsan ve yiyorsa ip takibi yapar ülke içinden Atatürk hakaretli video yükleyen adamları yakalar onları hukuk önüne çıkartırsın. Ama yaptırımın bu kadarla sınırlı, ötesine geçmeye kalkmak, site yayınını sansürlemek, yurtdışından yapılmış hareketleri kendi kanunlarına göre yargılamaya kalkmak...

Yurtdışından bir şey yapan adam/yayın yapan site için yaptırım uygulamaya çalışmak angutluğun daniskasıdır. Bunu da "sadece senin ülkeni bağlayan kanunların"ın arkasına saklanarak hiçbir şekilde örtpas edemezsin.
  • Yeni Oluştur...