Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 memphis olsa daha çok zorlardı şu zergi he. Geri dön memo terranı imba olduğu günlere geri götür :(.
Creus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 panik yapmış gibi oynadı resmen.. şimdi toplicak kendini. müthiş bir comeback olucak bizde finale kadar bunu konuşucaz :p
pROpRObe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bunkerı cok gec atmadı mı abi bilmiorm kesin aldı dedim oyunu yuttuk ya : ))) reaper cıksaydı da mı böyle olurdu acaba.
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Bu ne abi boxer gitmiş darvin gelmiş ..
pROpRObe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 o dropshipi verirmiydi boxer ya, çöküş..
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi hahaha adam medivacle marineleri bindirdiği noktadan zerg kara yoluyla yolculuğa başlıyor ve aynı sürede geliyorlar gidecekleri yere.
pROpRObe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hakkaten tecavüz oldu, nesteanin şakası yok usta fln dinlemedi.
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 4değil 14 maç yapsalar nestea alır hepsini. Öyle bir fark var arada.
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 oyman bu işi bilio beyler ccc oyman reis ccc
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 böyle bir maçta adam nasıl kayalıkları kontrolsuz bıraktı anlamadım.
pROpRObe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 zavallı protoss yarı finale bile çıkamadığı için artık terranı bile destekler oldum gariptir yazıktır günahtır.
bakas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Boxer haritanın her yerinde marine patrol ettirip overlord kontrolünü bile engelleyen bir adamken bu maçta o kayalara bakmaması bile anlatıyor durumu. Gününde değildi herif ama bu kadar da olmaz ya. Kısacası zerg OP
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 kapattım ben. oyunda terran'a adam gibi baskı kuracak bi birim vermeleri lazım. reaper'ı hadi kestiler yoğun ağlayan bebeler yüzünden; ama karşılığında roach'ı buffladılar. şu şekliyle viking+mavi helion açılışı dışında ne yapmak lazım bilemedim. hız upgradei olmayan ling > marine bari bunu düzeltin lan allahsızlar. boxer bugün kötüydü gerçekten. fark yratabilecek bir kaç noktada kötü kararlar verdi.
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hahah ağlama lan kötü işte boxerın tvz'si finalin epik olma ihtimali var olur inş
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 helion-thor-tank gitmesi lazımdı da 2 rax açılınca transition zor oluyo tabi
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Bu marineleri micro'layınca durmadan ateş ediyorlar ya, bunu yapabilen başka birim var mı?
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 huun oyun daha yeni sonuçta sürekli yeni buildler çıkıo. banelinge mass marine pushlayan adam gördük daha yeni.
Öne çıkan mesajlar