Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bella said: yok kızmadım yahu =) sadece tuhaf geliyor. beraber deneyelim diyorum ben tutacağım seni korkma diyorum yapamam diyor. hani nasıl üstesinden gelebiliriz onu düşünüyorum. aslında beyinle alakalı çok büyük ve ciddi bir problem olmadığını anlaması gerekiyor ama onu nasıl anlayabilir daha doğrusu nasıl anlatabilirim onu düşünüyorum. ben de böcekten korkuyorum bildiğin. böle kalorifer böceği üstümde yürüsün ruhumu teslim ederim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ben denizanasıdan korkuyorum hayvanlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yakar olum o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bella said: yok kızmadım yahu =) sadece tuhaf geliyor. beraber deneyelim diyorum ben tutacağım seni korkma diyorum yapamam diyor. hani nasıl üstesinden gelebiliriz onu düşünüyorum. aslında beyinle alakalı çok büyük ve ciddi bir problem olmadığını anlaması gerekiyor ama onu nasıl anlayabilir daha doğrusu nasıl anlatabilirim onu düşünüyorum.ha bir de böyle kendin çözmeye çalışma, psikologlar gayet güzel çözüyorlar bu sorunları. bir psikologa görünmesi gerekiyor. benim de bir arkadaşımda böyle saçma bir damar fobisi vardı. damar kelimesini duyunca bile midesi bulanıyordu, koldaki damarları falan gördüğünde bayılacak hale geliyordu nerdeyse. psikolog bir kaç ay içinde 3-4 seansta çözmüştü yanılmıyorsam, baya azaltmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 senko said: karanliktan nasil korkmazsin ya, hic mi korku filmi seyretmedin. bende pismaniye yedikten sonra o pismaniye damagima yapisinca hic cikmayacak diye cok korkuyorum, ama sert ve seri dil hamleleriyle aliyorum onu damaktan. hahah sdgfdşkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 söyledim psikoloğa gitmen gerekiyor diye de bakalım. deniyeceğiz haftaiçi bi gün alışveriş merkezine gidip hahasua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hasta kaç yaşında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kucukken topu merdivenlerden düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 58. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ya psikologlar da korkunun üstüne gitmelisin bıdı bıdı. gidebiliyor olsam zaten ciddi bir korku olmazdı. Peeh. Onlar da aynı şeyi tavsiye eder, in çık in çık üstne gidince geçcecek. Tepkiliyim psikologlara bu günlerde, benimki sinir ediyo sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 matematik bilmeyen birinden ne fayda bekleyebilirsin ki. haklısın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 senin psikolog salakmış malesef hala "korkunun üstüne gitmelisin" diye hastasına direk söylüyorsa ahah. bunu böyle çat diye söyleyince hadi len çekmeyen hasta yoktur heralde artık. ayrıca o sadece bir yöntem, onun dışında bir çok yöntemi var korkuları yenmenin. iyi biliyolar işlerini benim şahit olduklarım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yok canım EMDR falan uygulayacak orası öyle de bu bişeyleri üstüne gitmeye, yapmaya zorlamaları çok sinir bozucu. Lan yapabiliyo olsam sana gelmem zaten, sana geliyosam başka türlü çözüm bul diye geliyorum sdfsdf akıllancak ama, her seans kavga ediyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 tam tahmin ettiğim gibi... çok fazla zorlamamak lazım. bizim bi akrabada böle bişi vardı. çok fazla zorlamadan aşabildiler. gerçi sadece sağdan giriyor merdivenlere. sağı kapat merdivende. sol tarafına gidip bekler bence.. @nilep: baba bölesi gene iyi. üzerine gidilebilecek korku var, gidilemeyecek korku var. hani pzt sabah gidersin alışveriş merkezine. kimse yokken kasarsın bütün sabah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 e yani böceklerle arkadaş ol, kakalağı elinde gezdir derse bi psikolog bana baya girerim lan adam kadın dinlemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 işte bir iniş şekli olabilse sağdan iniş, birine tutunarak iniş, önünde arkasında birisini istese güven için falan yine bir derece. hiçbir türlü inemiyor. gittiğimizde şeyi deniyeceğim, devamlı konuşacğaım inerken ben tutuyorum seni, korkma, rahat ol çok az kaldı, bak tutuyorum, rahatla, nasıl çıktıysak öyle iniyoruz gibi devamlı konuşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Yasitiniz ya da ufaginiz olan kisileri doverek indirebilirsiniz. Ise yariyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 büyük ama işte.. hatta büyük ihtimalle anne. anneye el kalkmaz.. çocuk olsa sopayla terbiye et. ne kolay. yaşasın çocuklar, yaşasın sopa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Annelerde taktik kullanmak lazim. Bi gun annem el kol hareketi yaparken "anne bak kotu olcak" dedim. Kendini sakatlarsin anlaminda. "Sen beni tehdit mi ediyosun?!!!" diyerek bi tane gecirdi, o sakatlandi ben saglam kaldim. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yok annem değil. akrabalık bağım yok da çok sevdiğim biri yardımcı olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 di said: Annelerde taktik kullanmak lazim. Bi gun annem el kol hareketi yaparken "anne bak kotu olcak" dedim. Kendini sakatlarsin anlaminda. "Sen beni tehdit mi ediyosun?!!!" diyerek bi tane gecirdi, o sakatlandi ben saglam kaldim. =P fiziksel değil belki ama bak ruhsal açıdan yaralanmışsın... dil falan çıkartıyorsun öyle olduk olmadık yerde.. kendine gel evladım. salya akıtma etrafına.. şartlı refleks geliştirmiş yavrucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bi de ev 3 katlı. yani normal merdivenden inip çıkabiliyor sorun yok. sorun yürüyen merdivenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ters durarak indirmeyi denesene bi? yüzü yukarı doğru baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yuruyen merdivende kullanmasin o zaman cnm, cok hayati bisi degilmis. bi yerde yuruyen merdiven varsa normal merdivende vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ee ne güzel yürüsün, az da olsa spor etkisi. yürüyen merdiven çile zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar