Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 goldbären said: ulan madem millet istiyo, bari karteller fahiş karlar elde edip güçleneceğine o geliri de ben elde edeyim diyen devletler açabilir kullanıma. onun dışında bariz zararlı, rekreasyonal kullanıyorum sen anlamazsın hacı diyen adamlar doluşur buraya da, bi kere hakiki kreasyonal bi iş yapmışlar mı sormak lazım. valla karteller fahiş kar falan elde etmiyor ot konusunda. ispanyada belli bir sayıya kadar kök evinde yetiştirmek serbest. 3 kök 4 kök falandı sanırım.
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 robin williams ot için şey diyordu.bence yasal olup sağlık bakanlıgı tarafından üzerine 'içtikten sonra bütün müzikler mükemmel olur ' yazılsın diyordu
-007- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 nomsaR said: ot güzel bişey Değil. Laorx said: artık legal gibi birşey zaten adsf tam olarak değil. Hatta yasal olması da ağır mantıksız. barnacle said: sigara içmek tamamen poserlık. ama uyuşturucu kullanan adama saygı duyarım. Uyuşturucu kullanmak=mallık. Başka bir açıklaması izahati yok kusura bakmayın!
mascio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bunddan 4-5 sene önce olsa toptan afaroz edilmişti ota kaka demeyenler hayret
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 millet çocuk gibi, illa yapma diye eline vuracaksın.
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kaç yüz yıllık mutluluk cubugu için neden zararlı kötü diyosunuz aa :)
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abi senin mutluluk çubuğu dediğinle bu bir değil yanlız..
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 eskiye gidelim kızılderililere.şimdiki mutluluk cubugu değil :) barış cubugu diyelim
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 uyuşturucu kullanmak mallık değil demedim zaten ben de. saygı duyarım dedim. sigara bi bok yaramıyo sonuçta. yapçaksan adam gibi yap. damardan al.
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 -007- said: Uyuşturucu kullanmak=mallık. Başka bir açıklaması izahati yok kusura bakmayın! hemen hakaret "o mallık bu denyoluk".Adam kendi evinde tüttürüyor iki tane nedir yani.Dünya sağlık örgütünün yazdığı raporlarda bile uyuşturucularla aynı katagoriye sokulmaz esrar.Sigara gibi uzun vadede ciğerlere feci zararları var(ha ben sigara da içmem o ayrı). Ama esrar serbest olmalı ve markette satılmalı alkol sigara gibi
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 dasaaa said: abi senin mutluluk çubuğu dediğinle bu bir değil yanlız.. ashaakgsak :D:D
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 dasaaa said: abi senin mutluluk çubuğu dediğinle bu bir değil yalnız.. eyvahlar olsun.
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 nomsaR said: hoşuna mı gitti paticikte bitmesi gerekenlerden birisin balonun postunun altında yerin var yani. ve imzan bayağı dikkat çekici.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 nomsaR said: dasaaa said: abi senin mutluluk çubuğu dediğinle bu bir değil yalnız.. eyvahlar olsun. typolar olmuş.... T_T
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Yıl 2010 hala esrarı diger narkotiklerle bir tutanlar var. Overdose bile olunamayan bir wannabe uyusturucu.
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 xunn said: Yıl 2010 hala esrarı diger narkotiklerle bir tutanlar var. Overdose bile olunamayan bir wannabe uyusturucu. +1
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Overdose olunuyor gayet merak etmeyin. B)
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kova burcu olanlar kalp krizinden ölebilir gayet sınırları zorlayabiliosun onda
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 xunn said: I-ıh, sızıyorsun sadece. sızmamı.uyuyana kadar ömrümden ömür geçti.uyuyunca geçiyor ama.belki ölende vardır
Öne çıkan mesajlar