Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CAs7StO-xMs bide şu var tabi.. http://www.youtube.com/watch?v=iMGPniLUJ7o&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ulan kim nazar deydirdiyse gözü çıksın :P normalde vize isteyen ülkelere ok to board diye acente yazısıyla gidip, kağıda transit denzici vizesi alıp geçiyorduk. hollanda hükümetinin 02/11 1730 değişikliği ile ok to board'lar iptal şengen go go :D bakalım nasıl gideceğiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Tenekeadam said: abi valla özenmedim değil. niye lan.. sıkıcı bi iş hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 axedice said: Gemiye laleliden azize almaktan bahsetmiyorum tabi ki sdf, bildiğin işte bir geminin günlük işlerinin rotasının iletişimin vs. yürümesinde görevli sıradan bi bayan. var deu guverte bitirdi 4 yil sonra kiz oldugunu farkettim mezuniyette etek giyince fsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Daha gitmediysen benide götür. Paspas yaparım, cam silerim, direğe çıkıp kara görüncek mi diye beklerim. Cidden ayak işlerini yapan personelde var mı? Ne maaş alıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 var var olma mı hiç? gemici kamarot yağcı maaşları 1200$ filan usta gemici aşçı maaşları 1800$ filan reis ve mk. lostromosu 2000$ dilan alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 benim arkadaşım 3. kaptan oldu. şimdi finlandiyaya gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ya konu açıldı açılalı bi hafta oldu herhalde. sorucam unutuyorum. bu kadıköy'de limana gelen gemiler çok büyük değiller.. kaç m onlar? kaç konteyner alıyorlar yaklaşık? bir de konteynerler 10m3-20m3 olarak mı varlar? başka ebatları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 evet 2 standarttır. ama boyutları 20-40 hatırlıyorum. bazen gerçekten büyükleri geliyor. 180m gibi genellikle "maersk"in gemileri oluyorlar. diğerleri de sonuçta 60-80-100 gibi değişik boyutlardalar. aldıkları konteynırlarda değişik sayıda tabi. TEU diye adlandırılır. 100 m'ye kadar olanları 2000-300teu kadar oluyor. mesela maersk king diye bir gemi var 12000teu'luk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ve beklenen haber bayram sabahı 8.10 uçağı ile hamburg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hadi hayırlı yolculuklar ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 gencler hamburgtayiz. rota amerika :D 16 gunluk iskencemiy baslamak uzere. hadi gorusmek uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Abi 16 gün bişey değil, yatcan kalkcan x 16 işte haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Mayışlar iyimiş yani türkiye standartlarıan göre 1.200 dolar alıyorsun yaptığın işde kabiliyet gerektiren bir iş değil. Kısa süreli yapılır be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 gittigin gibi gelesin aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Hamburg stade'den başlayan sefer, İngiltere portland'tan yakıt alınarak, usa - searsport ugragindan sonra, new york'ta son buldu. Şimdi özgürlük heykelinden yaklaşık 30 homini açıkta demirdeyiz. Bu güzel kadının herkese selami var. Ve tabi benimde. 2 gün sonra buradan yine yükleme yapıp ingiltereye kopacaz 12-13 gün kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 new yorktan sonra, ingiltere thames, tees, ingiltere üçlüsü, ardından letonya ve antwerp limanlarına uğranarak, nijeryaya varıldı. ne yol yaptık be:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 baba foto çek koy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 inş gelince koyacağım fotoları. burdan bu bağlantıyla zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kücük osmanlar üzülmesin ... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 of en son 4 şubatta yazmışım :D o tarihten itibaren, benin, nijerya, gana, ekvatoral gine ve kamerun yaptık. ve nihayet an itibariyle evdeyim. 5 ay oldu lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 macera geçti mi başından anlatsana. korsan tehlikesi var mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 "evdeyim"'i "evliyim" diye okudum. geçmiş olsun demeye niyetlendim tam asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ben de öyle okudum niye acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 usta foto paylaş yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar