Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yollar yeniden...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan kim nazar deydirdiyse gözü çıksın :P

normalde vize isteyen ülkelere ok to board diye acente yazısıyla gidip, kağıda transit denzici vizesi alıp geçiyorduk. hollanda hükümetinin 02/11 1730 değişikliği ile ok to board'lar iptal şengen go go :D bakalım nasıl gideceğiz :D
Mesaj tarihi:
axedice said:

Gemiye laleliden azize almaktan bahsetmiyorum tabi ki sdf, bildiğin işte bir geminin günlük işlerinin rotasının iletişimin vs. yürümesinde görevli sıradan bi bayan.

var

deu guverte bitirdi 4 yil sonra kiz oldugunu farkettim mezuniyette etek giyince fsdfsf
Mesaj tarihi:
Daha gitmediysen benide götür. Paspas yaparım, cam silerim, direğe çıkıp kara görüncek mi diye beklerim.

Cidden ayak işlerini yapan personelde var mı? Ne maaş alıyolar?
Mesaj tarihi:
ya konu açıldı açılalı bi hafta oldu herhalde.

sorucam unutuyorum. bu kadıköy'de limana gelen gemiler çok büyük değiller.. kaç m onlar?
kaç konteyner alıyorlar yaklaşık?
bir de konteynerler 10m3-20m3 olarak mı varlar? başka ebatları var mı?
Mesaj tarihi:
evet 2 standarttır. ama boyutları 20-40 hatırlıyorum. bazen gerçekten büyükleri geliyor. 180m gibi genellikle "maersk"in gemileri oluyorlar. diğerleri de sonuçta 60-80-100 gibi değişik boyutlardalar. aldıkları konteynırlarda değişik sayıda tabi. TEU diye adlandırılır. 100 m'ye kadar olanları 2000-300teu kadar oluyor. mesela maersk king diye bir gemi var 12000teu'luk :D
Mesaj tarihi:
Mayışlar iyimiş yani türkiye standartlarıan göre 1.200 dolar alıyorsun yaptığın işde kabiliyet gerektiren bir iş değil. Kısa süreli yapılır be.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hamburg stade'den başlayan sefer, İngiltere portland'tan yakıt alınarak, usa - searsport ugragindan sonra, new york'ta son buldu. Şimdi özgürlük heykelinden yaklaşık 30 homini açıkta demirdeyiz. Bu güzel kadının herkese selami var. Ve tabi benimde. 2 gün sonra buradan yine yükleme yapıp ingiltereye kopacaz 12-13 gün kadar
  • 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...