Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 akşam üzeri 114 tllik bir borcumuz olduğu ve yarın öğlene kadar yatırmazsak icraya verileceğini filan söyleyen bir telefon geldi, ttnet ve turktelekom'un sayfasından faturaları kontrol ettim, herhangi bir borcumuz görünmüyor, ttnet'in bu aylığı hariç. kardeşim telefonda söylenilenleri insan gibi dinlemediği için turktelekom konusunda bile emin değil, telefon hattıyla ilgili olduğunu söyledi, bize ait olmayan bir numara söylenmiş anladığım kadarıyla. tek faturalı telefon hattımız eve bağlı olan ve borcu olmadığından çok eminiz. bunun aslının ne olduğu nasıl öğrenebiliriz?
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Abi gidiceksin turk telekom müdürlüğüne anlatıcaksın durumunu. Orda belli olur borcunuz var mı yok mu
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Abi 114 tl lik borcunuz var eyv tmm da hattı kestiler mi? Herşeyi bırak 6 aylık borcum vardı bana hiçbişey gelmedi size nasıl geldi çözemedim.. Bahsettiğin rakam 10 aylık faturaya denk nerdeyse
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 SoulCube said: modeminizin ışığı yanıyor mu? auhahuhuaauhuhauh abi bana da mesaj geldi. ki, benim şahsi olarak bi aboneliğim falan yok. babamın üzerine evdeki internet. ona da e-fatura zırvasından farklı şey çıkıyo veznede falan farklı şey çıkıyo. bişeyler saçmalıyo bu salozlar ama bakalım.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 herhangi bir tt fatura tahsilatı yapan yere gidersin,borc var mı die sorarsın varsa ödersin yoksa da yoktur.
Rock Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bence önce bir telekomu ara. Bor sorgulamasıyla veya müşteri hizmetlerinden daha hızlı bilgi alabilirsin.
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 banada boyle garip birseyler olacak yakinda interneti tasidik baska numaraya dediler kullanici adi degisti falan yaziom yaziom baglanmior eski kullanici adiyla giriom 3 aydir faturami oduyorum,yeni kullanici adinin xczxc
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 isim benzerliğiymiş. anlamadığım olay, her seferinde rasgele bütün isimleri aynı olan kullanıcıları arayıp INCICRALOLZ filan mı diyor bu mallar, nasıl bir sistemdir bu, srsly.
Satandist Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Oce4n said: 114 liraya icra? lol. icra memuru eve gelir garajda bmwler mercedesler evde 2 hizmetçi fln icraya geldik biz der mutfaktaki ahçı bıçağını verir buyrun biz bu bıçağı 2600 liraya aldık ama üstü kalsın icra memuru dumur bir biçimde evden çıkar ah ah şöle birşey yapabilsek keşke skdf
mani Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 başlık üzerine tam korku filmi çekilir. Öle bir havası var. The Ring den beter. 5 gün içinde internet bağlantınız kesilecek ve öleceksiniz!
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 beni de bu arayıp duruyordu 08005000606 aradım geriye. sessli mesaj bilmem ne.. -ne mesajı gelmiş ki? mesaj aboneliği falan yok ben de.. mesajları dinlemek için şifrenizi girin -hmmm şifrem yok, şifre yoksa 1234tür otomatik yeni şifreyi girin -huh? ok.. mesajı dinleyin -ok alooo alooo alo alo aloooo -kim bırakmış ki numarayı öğrenmek için 5e -beş bu mesaj sıfır -- sıfır -- sıfır numaralı telefondan bırakılmıştır -hay.. ulan... lan.. zorla telesekreter abonesi yapıyor adamlar yaw.
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 geçen sabah 9 gibi 3 kere yüzlerine kapatmama rağmen ısrarla aradılar 4.yü hışımla açtım kadın hiç istifi bozmadan o robotik sesle kampanyayı anlatmaya başladı. bi an ses kaydı sandım. bi de bu hani özellikle robotik ve tekdüze ses çıkarmaya çalışan çağrı merkezi insanı ya da bunu yapmanı sana dikte eden patron sana sesleniyorum. işini ciddiye alan birinden ziyade çok irite edici mal gibi geliyo sesiniz.
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bugunde avea ariyor size cok onemli bir kampanya falan...
Öne çıkan mesajlar