|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ya aradım taradım bulamadım da, bir şov vardı, gavur tvlerde oluyordu, arkadaşları adam/kadına programın yapımcılarıyla bir kurgu hazırlıyorlardı. Vampirler kovalıyordu birinde arabayı da, birinde elinde baltalı adam markete giriyordu, bir diğerinde labratuarda bir kutu oynuyodu falan filan. Aradım bulamadım + nette de bulamadım. Bir yardım edin sevabına :)... Neydi yau?
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 scare tactics demye gelmiştim denmiş
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Tamamdır aldım adını teşekkürler kitlenebilir :)
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yok yok biz gene söyleyelim de sonra söylemedi deme: cevap scare . tactics
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 diğer sniperdan kaçtım buraya sığınd, oh shi
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 goldbären said: scare tactics demye gelmiştim denmiş
Öne çıkan mesajlar