dylanN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 cıktım lan yazmayın artık. foto motooda koymayın valla rasmon seni gebertirim
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 olm kadında ne güç var nasıl indirip geri çekiyosun çocuğu
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 blogtv deki kim, neyse dinlediği şarkıalra dayanamadım :(
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 gayet basit. binanın altında bakkal var. büyütmeyin o kadar bişi olmuş mu? yok.
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 karasimsek said: ben kedimin pencereden bakmasına bile dayanamıyorum kadın çocuğunu mu sarkıtıyor aman tanrım :) denemeli miyim acaba:S aha aynı ben.cam kenarları geniş oldugundan camın dışına cıkıp yatıyor ben her seferinde kalp spazmı geçiriyorum.bide dışardan gelen ses kuşa falan bakmak için fantastik hareketler yapıyor o zaman rengim atıyor direk ahha
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 su yavrucak kedi kadar olamadi8-)
Öne çıkan mesajlar