doubtful Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Anladık üzerinize gelmeyeceğiz de siz bu başlıkta veya bütün pati starcraft bölümünde bir yazı alıntılayın bana; içerisinde "ödül küçük", "ödül az" gibi ödülün değeri ile ilgili bir yazı geçsin. BULAMAZSINIZ. Bu turnuvayı ödülsüz yapsanız, gelecek sezonda ödül vereceğiz deseniz ben dahil bir kişi çıkıp sizi eleştirmez. Okuduklarınızı iyi anlayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 doubtful said: Anladık üzerinize gelmeyeceğiz de siz bu başlıkta veya bütün pati starcraft bölümünde bir yazı alıntılayın bana; içerisinde "ödül küçük", "ödül az" gibi ödülün değeri ile ilgili bir yazı geçsin. BULAMAZSINIZ. Bu turnuvayı ödülsüz yapsanız, gelecek sezonda ödül vereceğiz deseniz ben dahil bir kişi çıkıp sizi eleştirmez. Okuduklarınızı iyi anlayın bence. doubtful kardeşim, adam açıklamayı yapmış daha fazla ödül koparma şansları var die şimdi sölemiolar işte, nie sorun çıkarıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 cidden ha, eğer çok ilgi toplarsa sponsorların hediyeleri de büyür. sanki adamlar cebinizden para alacak gibi bu hediye manyaklığı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 doubtful said: Anladık üzerinize gelmeyeceğiz de siz bu başlıkta veya bütün pati starcraft bölümünde bir yazı alıntılayın bana; içerisinde "ödül küçük", "ödül az" gibi ödülün değeri ile ilgili bir yazı geçsin. BULAMAZSINIZ. Bu turnuvayı ödülsüz yapsanız, gelecek sezonda ödül vereceğiz deseniz ben dahil bir kişi çıkıp sizi eleştirmez. Okuduklarınızı iyi anlayın bence. Arkadaşım çok komik konuşuyorsun.Ha biz araba vermişiz ha biz trilyon vermişiz ha biz birşey vermemişiz ne değişecek ? Katılırsın yada katılmazsın bu kadar basittir.Zaten paraya ödüle pc parçasına vs. gibi gereksinimlere ihtiyacınız varsa buyrun iş hayatı sizlere açsın kapılarını......Herşeyden önce sizin bu lige hangi mantıkla katıldığınız önemli."Ben bu lige katılıp x para ödülünü alacağım !" mı ? Yoksa "Ben bu lige katılıp birinci olacağım veya şu şu şu kişileri eleyeceğim o bana yeter" gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 inyourmind said: Ben bu kadar ağlayan insan(lar) görmedim.Yazık.... Bir de starcraft oyunculuğunu Türkiye'de yaygınlaştırmaya çalışıyoruz sizler için.Sizler en ufak bir lig organizasyonunda bile "Vay efendim ben ladder madder kasamam beni baş tacı edeceksiniz ben doğuştan gosuyum vs. vs. vs." gibi cümleler kurarsanız işimiz iş olur.9 sayfa post yazılmış ilk sayfa hariç geri kalan 8 sayfada tamamen bir kişinin ağlaması sonucu dönen aynı terhaneyi okumak kadar insanı güldüren bir yazı başka bir yerde sanırsam göremem. Klasik loser savunması. "Ay ama biz trde scene yapmaya çalışıyoruzda bik bik bik" Bunu daha öncede söyledim şu forumda, bir işi ya tam yapın ya hiç yapmayın, yarım yamalak iş yapıpta eleştirilince (ki milli takım hadisesinde oldugu gibi trolleyende çıkmadı bu sefer) "ama biz scene oluşturmaya calısıyoruz siz bizi bosuna eleştiriyorsunuz :/" demek kadar acizce bir hareket yok. Bir scene oluşturmak icin gereken ilk şey, o scene ile ilgili insanların saygısını kazanmaktır, bu zihniyetle o saygının s sini bile kazanamaz 4 ay sonra batar gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 adamların yaptığı yanlış nedir? ben doğuştan gosuyum beni üst lige alacaksınız diyen birisine taviz vermemeleri mi? yoksa hediye işini sponsorlarla daha kararlıştırmamaları mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 novandaz said: doubtful kardeşim, adam açıklamayı yapmış daha fazla ödül koparma şansları var die şimdi sölemiolar işte, nie sorun çıkarıosun Üstadım, vendetta yazdıktan sonra cevap verselerdi kimse bi'şey demezdi zaten. Bu konuda hiçbir şey söylemediler, tekrar hatırlatınca da nedense "ödül küçük" demişiz gibi yazılar yazdılar. Yazdıklarımdan sonra gelen cevap çok abuk olduğundan ben artık bi'şey demiycem zaten bu başlıkta artık. huun denilecek olanı dedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 valla ben işin eğrisini doğrusunu bilmiorum. ama hediye kararlaştırıldı mı kararlaştırılmadı mı bence kafa yormaya çok gerek yok. sonuçta hediyesiz de olsaydı ilk sezon çoğumuz oynayacaktı. yahu bu işler bi başlasın sezon bi ilerlesin işler rayına otursun, ne kadar çok insan ilgilenmeye devam ederse hediyeler de o kadar büyür. bunlar hep pazarlık işi beyler, sponsorlar keşke daha büyük paralar verse. bu iş öyle gelip geçici bi turnuva deil ki, sürekli oynayacağımız bi lig, belki yıllar sonra bile devam etçek. gerçekten eleştirinin dozunu kaçıranları anlamıyorum. biraz zaman tanıyın insanlara, hemen her şeyin en doğrusu yapılmaz. "ya doğru düzgün yapın ya da yapmayın" çok saçma bi argüman. bu işlerin gönüllülük esası üzerinden yürüdüğünü ve ağır eleştirilerinizin insanların o gönüllerini kıracağını da unutmayın. amacınız sadece trollemekse vicdanınıza havale ediorum sizi. ben aslında çok şaşırıyorum neden bu kadar acımasız eleştiriye rağmen adamlar hala uğraşıyor die. yani muhtemelen şahsen tanımadığınız insanlar gönüllü olarak bi iş yapıolar, size de eğlenmesi düşüyor. ortamı germeğe luzüm yok, memleketi kurtarmıorz, oyun oynıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ahmedinejad said: adamların yaptığı yanlış nedir? ben doğuştan gosuyum beni üst lige alacaksınız diyen birisine taviz vermemeleri mi? yoksa hediye işini sponsorlarla daha kararlıştırmamaları mı? Sürpriz ödüller diye milleti salak yerine koymak mı, yoksa ödüller henüz belirlenmedi diye işin gerçeğini söylemek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Evet tanıtımda "belirsiz ödüller" ifadesi çok iyi dururdu. Tam bir marketing dehasısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Evet evet, zaten kullanıcılarını aptal yerine koymak cok daha güzel bir advertising hareketi inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sen alamazsın ödül ztn boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi cidden hastasınız sanırım. sürpriz ödüller olsa ne olacak, belirlemedik olsa ne olacak. televizyondaki reklamların altından geçen ufak yazıları falan da okuyorsundur sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Aptal yerine koymak nedir allah aşkına. Tanıtım yaparken hediye konusu daha kesinleşmemişse tabii ki süpriz hediyeler diyecek. Yani ortada bir hediye olacağı kesin ve söylediklerine göre şimdi bile gayet yeterli ama daha fazlasını istiyolar. Seni çok geriyosa hediyelerin belirsizliği çekil git oynama. Zaten hediyeleri de kazanıcağından değil ya sadece çıkıntılık yapmak için bu yorumların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ahmedinejad said: abi cidden hastasınız sanırım. sürpriz ödüller olsa ne olacak, belirlemedik olsa ne olacak. televizyondaki reklamların altından geçen ufak yazıları falan da okuyorsundur sen. Okuyorum açıkçası. bilinçli tüketicilik vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 auhsdahds nie bu kadar sinirinize dokunuyo böyle şeyler ya :D marketing falan :) bu ligi galba sadce oymanla ben sevioruz die düşünmeye başladım :) ne de güzel küçük gsl imiz olcak die. bi hafta önceden rakibin belli, haritalar belli, ona göre build yapcan falan. çok zevkli olcak gibi gelio bana. konuşan arkadaşları oyundan tanımıorum, kusura bakmayın cidden laf sokmak için demiorum. ama bu da onların zaten ödül alma ihtimalleri düşük demek oluyo gibi. nie bu kadar taktınız kafaya ödül mödül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Soimyr said: ahmedinejad said: abi cidden hastasınız sanırım. sürpriz ödüller olsa ne olacak, belirlemedik olsa ne olacak. televizyondaki reklamların altından geçen ufak yazıları falan da okuyorsundur sen. Okuyorum açıkçası. bilinçli tüketicilik vesaire. ha belli, klasik "BEN HAKKIMI ARARIM AGA"cı üniversite öğrencisi. hukukta falan çok var senin gibilerden. mezun olunca geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Soimyr said: Sürpriz ödüller diye milleti salak yerine koymak mı, yoksa ödüller henüz belirlenmedi diye işin gerçeğini söylemek mi? yahu aradaki fark ne? odullerin belirlenmemis olmasi surpriz olacagi anlamina geliyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Soimyr said: Klasik loser savunması. "Ay ama biz trde scene yapmaya çalışıyoruzda bik bik bik" Bunu daha öncede söyledim şu forumda, bir işi ya tam yapın ya hiç yapmayın, yarım yamalak iş yapıpta eleştirilince (ki milli takım hadisesinde oldugu gibi trolleyende çıkmadı bu sefer) "ama biz scene oluşturmaya calısıyoruz siz bizi bosuna eleştiriyorsunuz :/" demek kadar acizce bir hareket yok. Bir scene oluşturmak icin gereken ilk şey, o scene ile ilgili insanların saygısını kazanmaktır, bu zihniyetle o saygının s sini bile kazanamaz 4 ay sonra batar gidersiniz. evet haddinizi bilin loserlar sdfsdf bu nası bi mesaj ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 novandaz said: auhsdahds nie bu kadar sinirinize dokunuyo böyle şeyler ya :D marketing falan :) bu ligi galba sadce oymanla ben sevioruz die düşünmeye başladım :) ne de güzel küçük gsl imiz olcak die. bi hafta önceden rakibin belli, haritalar belli, ona göre build yapcan falan. çok zevkli olcak gibi gelio bana. konuşan arkadaşları oyundan tanımıorum, kusura bakmayın cidden laf sokmak için demiorum. ama bu da onların zaten ödül alma ihtimalleri düşük demek oluyo gibi. nie bu kadar taktınız kafaya ödül mödül. ben de seviyorum ligi. ve betada da test aşamasındakine katılmıştım. organizasyonu yapanları da tebrik ediyorum. kuru eleştiri yapanları da görmezden geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Meyve veren ağacı taşlamak genlerimizde olduğundan normal böyle şeyler. Şu tip organizasyonlar en azından kendinizi geliştirmeniz ve eğlenmeniz açısından bile olsa çok güzel. Organizasyon kötü olsa, ödüller vasat olsa ya da belirtilmese, sponsorlar ahtopot giyim olsa bile ne olur yani? SC2 ilk çıktığında benzer işler yapan, maç, turnuva yayınlayan insanlar vardı, eleştiriyoruz diye hepsini baltaladınız, soğuttunuz. Şimdi lig vs. için uğraşıyor insanlar onları da baltalıyorsunuz. Hani en nefret ettiğim şey ama madem çok biliyorsunuz elinizi siz de taşın altına koyun abicim? Adamlar ellerinden geleni yapmaya çalışıyor, siz daha iyisini yapın. Emin olun bu kadar uğraşıp lig oluşturan sponsor ayarlayan bu adamlar mutlu olur siz başarılı olunca. P.S: Ben ne bu organizasyonu yapan adamları tanırım, ne de yıllardır rts oynayan camiayı tanırım. Ama SC2 release'inden beri şu forumda dönen "eleştiri adı altında hakaret edelim, tu kaka yapalım" geyiğini takip ediyorum ve cidden çok terbiyesizce olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Arkadaş arkadaş oynayın lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 beyler uyarıyorum. bu konuyu tatsız tuzsuz şekilde devam ettirenlerin mesajları silinecek, kendilerine de bir süpriz düşüneceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar