Eralp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Masquerade said: offfffff dün bi arkadaşımın evine gittim baklava vericeğdi ama ben yeni yemek yediğimden dolayı almadım :( çok pişmanım şu an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 baklavayı ne yapacaksınız, gelin künefe yedireyim size. oh mis... http://img688.imageshack.us/img688/8305/47507174dc32a4af9b.jpg bu arada yazılınca farkettim, cevizli baklava yapmıyorlar artık herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 off ceviz sarma olsa da yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben baklava seven biri değilim.hani çok arada 1 tane atardım agzıma 2 den fazlası adamı perişan ediyor neyse safranbolu baklavasıyla tanıstım.yok böyle birşey.hani 5-10-20 yerim o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bi tanesinde 350 küsür kalori olan tatlidan bize yar olmaz =( düsünsene 2 tane yiyince big macten bile fazla oluyo kalorisi. tiramisu gibin birseyi daha cok tercih ederim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 nası yiyonuz lan şu iğrenç şeyi yapış yapış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sütsüz türk tatlıları çok rererö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sen gidip tuzsuz pilav ve tavuk yesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sevdiğimden yemiyorumki onları sizin gibi olmamak için yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 hacoli buna bizim buralarda kerane tatlısı denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 her yerde kerane tatlisi deniyo sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 vaniLLe said: bi tanesinde 350 küsür kalori olan tatlidan bize yar olmaz =( düsünsene 2 tane yiyince big macten bile fazla oluyo kalorisi. tiramisu gibin birseyi daha cok tercih ederim o yüzden. hayatim boyunca hic kalori saymadim. yazik size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 resim koyan herkesin çükü düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 huun said: al işte haha azerbaycan'da bu yüzden adam dövmeye kalktıklarına şahit oldum. gerçi o bizi ilgilendirmez, azeri kardeşlerimiz rus havyarına limon sıkanlarla ilgileniyor yakından haha ne diyeyim allah sizi roma'da söylediği pizzanın üstüne ketçap mayonez sıkan amerikalı turistten beter eder inşallah. ahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar