huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 e-sporda cinsiyet ayrımı gereksiz. haksız rekabete neden olacak fiziksel farklılıkların olmaması bir yana, bilgisayar başından nasıl anlayacağız erkek mi kadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 abi tebrikler. Bende benim hatuna aşılamaya çalışıyorum oyunu stream filan izleterek ama öf şu böcekler ölsün artık sevmedim gibi tepkiler alınca biraz biraz vazgeçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 huun said: e-sporda cinsiyet ayrımı gereksiz. haksız rekabete neden olacak fiziksel farklılıkların olmaması bir yana, bilgisayar başından nasıl anlayacağız erkek mi kadın mı? mikrofon dan kontrol.yada oynarken görüntü kaydı talep edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 hem türk, hem kız, hem de sc oynuo. bi de yarı final falan. hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Creus said: abi tebrikler. Bende benim hatuna aşılamaya çalışıyorum oyunu stream filan izleterek ama öf şu böcekler ölsün artık sevmedim gibi tepkiler alınca biraz biraz vazgeçtim :D Ben de denemeye başlıcam yakında ya umarım olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben bi kaç kez denedim de hiç ümit yok :D hatta ben oyundan soğudum lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben wow oynarken başlatmıştım da ömrüm çürüdü addon ayarla talent ayarla dungeon'a götür "ben lich king kescem yaaaa" diyince guild masterla papaz olup raide sok falan. ahahaha sc2 ye falan sixteen sene başlatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Pikachu fuck yes. Taylan azıcık oyun ögrenip kore yapalım ya. Yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 http://www.esl.eu/eu/female/sc2/cups/sc2goesfemale2/player/5202403/ bu nası isveçli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 evet hepsine baktım tek tek. yarı finaldeki fransız çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 O sudan çıksa acımam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 irlandalıyı bende gözüme kestirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 vampir ladym ısır beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ağzını kırarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 pikaçu taiwan tvde. http://www.facebook.com/video/video.php?v=454018828354 gayet başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 çok mu sigara içiyo bu kız. yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Biz de bir gün kendi High Templar'ımızı bulacağız ve boy boy Archon'larımız olacak =P. Böyle bir yorumdan sonra camdan atlasam mı ? diyerekten düşünmedim desem yalan olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 hatundan nası çıko öle ses o.o yılların biriktirdiği sigra balgamının vermiş olduğu aromalı çatallı bi ses wtf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 http://eu.battle.net/sc2/en/blog/986592#blog blizzard bloglamış haha. gönül isterdi ki ipek minimum 2. olsun onun da adı geçsin. neyse artık ileriki bi zamana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar