Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Let's take some ibret here.


SeaGle

Öne çıkan mesajlar

said:
Borla çalışan araba üretildi, maliyeti 200 tl olan 1 kg bor ile 19 000 km yol yapabiliyor.(1100kg. oto sabit 100 km süratle giderse) Bu demek oluyorki Petrole son. Tam tersine Batılı ülkeler bor işletmeciliğinin kansere yol açtığını idda ederek BOR madenininden soğutma çabası içindeler. Oysa bu mucize maden kanser tedavisinde de kullanılmaktadır. Türkiye kiskacta.
Arabayi bor madeniyle calistiracak patentli 600 proje oldugu ortaya cikti.
TÜRKİYE, dünyada bor rezervinin yüzde 73`üne sahip Ve Türkiye GELECEĞİN DUBAİSİDİR
ve uluslararasi teroristler Türkiye uyanmadan bu kaynagi ele gecirmeyi planliyor.
Bu yazıyı paylaşarak en azından bir toplum bilinci oluşmasna yardım edebiliriz

Dipnot:Aman Be Heryerde de bu yazı var deyip de geçmeyin unutmayınki heryerde bu yazıyı görmek demek azda olsa toplumumuzun bilinçleniyor olmasıdır..Sende paylaş ve TÜRKİYE'ne sahip cık..




show me your best english please.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında yapılan bir anlaşma ile borumuzu çok düşük bir fiyattan sadece amerika'ya satabiliyoruz ve işleme hakkımız da yok diye biliyorum.
yani iş işten geçti hadi by

edit: @GERGE gerçek olabilir o ya. bir şekilde çok yoğunlaştırılmış bor'dan acaip hidrojen çıkışı elde ediliyor diye biliyorum. tek problem hidrojenin zor depolanması (hatta depolanamıyor olabilir tam bilemiyorum)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyle deme ama bizim enistenin amcasi zamaninda torpak eselerken bor madeni buluyor. amerikan ajanlar gelip amcaya 1m papel verip susturuyor ve madenin ustune avm dikiyorlar.
Evet avm yanlis duymadiniz. Simdilerde hic gerek yokken pitrak gibi cogalan avm ler aslinda ileride Turkiye ele gecilirince bir nevi haritadaki X gorevi gorecek. Her avm'nin altinda bor veya cok kaliteli petrol yataklari var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...