Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hosting için öneri?

regal

Öne çıkan mesajlar

asp hosting almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz bir firma var mı? önemli olan kaliteli bir şey olması ve tabi bol miktarda web space vermesi. Veri tabanı olarak Mssql olsun istiyorum ve birden fazla database oluşturabilmeyi. Çok şey istemiyorumdur umarım:)
Sosyal ağlarda paylaş

Satandist said:

ihs.com.tr tavsiye derim bu piyasada ki en eski ve en kaliteli yerlerdendir. biraz pahalı olabilir ancak hizmet 95/100 veririm.

ucuz dersen ama güvenilir Smyrna hosting var burasıda güvenilir ve hızlıdır.

ihs yi şuan kullanıyorum zaten ama değiştiricem. Adamlarda hiç bir sorunum olmadı yanlış anlaşılmasın ama web space daha fazla istiyorum bir de windows hosting.

Smyrna da mesela mssql db değil. ve web spaceler az.
Sosyal ağlarda paylaş

Web konusunda hemen her turlu cozum sunabiliyorum.

Web tabanli bir projenin gelistirilmesi ve barindirilmasindan, yurt ici ve yurt disi lokasyonlarda dedicated sunuculara, yurt icinde co-location'a kadar.

Sistemlerin kurulmasi ve yonetimini de ekleyebiliriz yukaridakilere.

Sadece bu isler icin kullandigim teknolojiler genelde linux ustunde kosan open-source olan teknolojiler.

En basit ornegiyle hosting sunucularim LAMP platformunda kosmakta.
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

yokmu siten, şirketin, paketlerin vs?
reseller mi yapıyosun da nerden geliyo yani bandwiti, garantisiydi bilmemnesi filan falan?

suspend yersek kime laf atcaz?

Garantisi benim abi! =P

Sirketim yok. Yaz basinda kapattim. Site kismi da terzi kendi sokugunu dikemez muhabbeti oldu biraz. Senelerdir yok. 2004 yilindan beri kodladigim sistemleri ve adam akilli hizmet isteyen kisilerin sistemlerini bu isler icin edinilmis sunucularda barindiriyorum, simdiye kadar madur ettigim kimse cikmadi. Herhangi bir sorun yasarsan e-posta ya da telefon ile ulasabiliyorsun.

Su anda hemen hizmet istersen almanya lokasyonlu olarak saglayabilirim. Ayin 15'ine kadar beklersen yurt ici sunuculardan da hizmet saglarim zira yeni sunucu kurmam gerek. (Burada biraz yogunum, oyleyse haftaya durumu var =P).

Bu arada hosting benim sadece gelistirmeye calistigim bir ek is. Esas isim degil. O yuzden musteri pesine dusup teklifler sunmuyorum. Kisiler ya diger kisilerden beni duyuyor ya da boyle tanindigim yerdeki ortamlarda muhabbeti acilinca gelip ben kendimi anlatiyorum.

Baska soru varsa cevaplayayim, paketler icin de ayrica ozel mesaj atayim.
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

yokmu siten, şirketin, paketlerin vs?
reseller mi yapıyosun da nerden geliyo yani bandwiti, garantisiydi bilmemnesi filan falan?

suspend yersek kime laf atcaz?

ahah
3,5 yıldır ben de soruyorum bu soruyu kendi kendime arada bir de di'ye ama adam böyle işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...