circumciser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 dobydick said: bence kesin ergenekonun işi işte, pkkyı kötü göstermekl için yapılmış bi senaryo, halkımız gazdır diye açılımı baltalamak istiyolar. oysa fehmi koru ne güzel yamışdı bunlara meydan bırakmamalıyız diye. orgut biz yapmadik dedi sen de onlara inandin yani hey Allah`im ya... bisiler dicemde agir olur diye susim.. pkk kotu gostermek icin dediler tamam ......................................... .... ................
dobydick Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ergenekonun sözüne mi inanıcam zaman gaztesine mi
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 dobydick said: ergenekonun sözüne mi inanıcam zaman gaztesine mi cizıs krayst
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Toledor said: bugün 3 sıra çit çekmiş polisler, yakında tamamen taksim meydanını halka kapatırlar. Sadece polisleri yerleştirirler oraya.. Ne kadar saçma ya herkes biliyorki oradaki polislerin bir ..ka yaradığı yok. Gasp ediliyorsun, eşyan çalınıyor kavga çıkıyor söylüyorsun "biz ilgilenmiyoruz karakola gidin" diyor oradaki polisler. Amaç ne? benim bildiğimi oradaki suçlu bilmiyormu polisin gelmeyeceğini? Gözdağı da değil, peki orada durmasının amacı ne hemde artık 3 çitle??? ustlerinde bomba patlasin diye duruyolarmis demekki. madem mudahale edip islerini yapmiyolar, hic durmasinlar arkadas.
-007- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Üstlenmez tabii ki. Yemez çünkü üstlenmek, çıkarlarına aykırı. Amaç korkutmak, isim duyurmak değil.
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Siviller yaralanmasaydı muhtemelen üstlenirlerdi de siviller de işin içine karışınca şirin barış güvercini maskeleri çizilmesin diye yan çizmeleri normal.
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ShadowFury said: Siviller yaralanmasaydı muhtemelen üstlenirlerdi de siviller de işin içine karışınca şirin barış güvercini maskeleri çizilmesin diye yan çizmeleri normal. aa oyle deme zaman gazatesi oyle yazmamismis
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 neyse ki her nasılsa ölen olmamış, (bu sefer saldırganı saymıyorlar mı anlamadım gerçi) yaralılara da acil şifalar diliyorum.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 saldırganı saymıyorlar 1 less terrorist
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ergenekon ` dur diyen arkadasa kapak gibi bi cevap.Hani su zaman gazetesine inanan,nickinin altinda balon ucan arkadasq... "hurriyet" said: Pazar günü gerçekleşen ve 10'u polis 32 kişinin yaralandığı Taksim'deki intihar saldırının gerçekleştiren teröristin kimliği belli oldu. Taksim’deki intihar bombacısının 3 ay önce Habur’dan giriş yapan, Van Gürpınar nüfusuna kayıtlı 24 yaşındaki Vedat Acar olduğu ve İstanbul'a geldikten sonra Şirinevler'de kaldığı öğrenildi. Acar'ın 2004'te PKK'ya katıldığı açıklandı.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Olm bugün resmini vermişler gazetelerde. Cesedin resmiydi sanırım, manyak mı lan bunlar. Bildiğin cesedin vesikalığı vardı.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bi gözü bi tarafta diğer gözü öbür tarafta.
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bende bu adamin parcalarini birlestirip mi cekmisler dedim ama tipi oyleymis megersem...(td)
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 suan Ntv yi izleyen varsa sakin olsun ben dalacam tv ye... telefon baglantisi yapior bdp li vekil kari PEKEKE diye diye ovuyor.. yuksel genc mis adi:X
Öne çıkan mesajlar