regal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Merhaba arkadaşlar, amerikadan bu iki telefondan birisini getirticem yalnız karar veremedim. Aslında karşılaştırlacak iki telefon değil ama ya applicationlarından dolayı iphone u seçmeliyim yada internet gibi bir nimeti olan ve her an maillerimi kontrol edebileceğim blackberriyi seçmeliyim. Sizde genel olarak düşündüğümüzde hangisini tercih etmeli? Sizlerinde fikirlerini dinlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 iphoneun interneti yok ve maillerini hic kontrol edemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 iphone israile yardım yapıyor ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 iphone tarih öncesi gibi hemen böğürtlen almalısın. internetsiz yaşanmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 yeaw iphonedan mail bakılmıyo, dokunmatiği çok kötü, arayüzü çok zor, uygulama çeşidi çok az, tasarımı da kötü zaten çok köt çok (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 iPhone'un internet olayı büyük eksik, BBS (bulletin board system) kullanıyor hala. Ben benim nokia'dan 36.600 modem'le giriyorum nete, ama SymbiDOS'tan elle yazıyorum, karakterlerle image yapmaya çalışmışlar olmamış. Blackberry çok iyi o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 iphone 4 um, salakca 4.1 osuna update etmem sonrasinda ipoda donustu, su anda esimin bb sini kullaniyorum, ipod hali bile daha guzel ve kullanisli bokberry den. iphone da maile bakamiyorsun dogrudur :P bilgisayarda ne yapiyorsan hepsi iphone da mevcut o derece yani. dusunmene gerek yok ancak usa den getirecegin icin o iphone benimkisi gibi calismayacaktir su an icin. anca unlock bok pusur cikarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Hepinize tşk ederim. bende blackberryye daha yakınım şuan zaten. Böğürtlen yorumu iyi olmuş hiç o açıdan düşünmemiştim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hazir topic varken ben de sorayim, ben de blackberry bold 9700 almayi dusunuyodum ama sonra birileri kafami karistirdi, androidler daha iyi soyle guzel boyle guzel diye. htc wildfire bi de t-mobile g2 tavsiyesi aldim. kullanan, bilen var midir? t-mobile g2=htc vision mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hersey renkli ekranlarin cikmasiyla basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ayfonun camı kırılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yıl 2011 oluyor hala bb almaya kalkan insanlar var,hala black berry internet service denilen hadiseden haberdar olmayıp bb ile maillere bakılıyor diyenler var off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mighty_THoR said: yıl 2011 oluyor hala bb almaya kalkan insanlar var,hala black berry internet service denilen hadiseden haberdar olmayıp bb ile maillere bakılıyor diyenler var off off öyle insanları yereceğine söyle iphone'nun artılarını da bilelim. Belki bizim bildiğimizin yarısını bile bilmiyosundur. Öle laf atmayla olmuyo. Burada sorduk ki öğrenelim öğretelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 adamı yanlış bilgilendirmeyin. troll manyağı ettiniz güzelim forumu. alan yöneticisi tavsiyesi : iphone >> bb mail bakmak internete girmek de gayet kolay. yediler abicim seni burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 MrLevie said: adamı yanlış bilgilendirmeyin. troll manyağı ettiniz güzelim forumu. alan yöneticisi tavsiyesi : iphone >> bb mail bakmak internete girmek de gayet kolay. yediler abicim seni burda. Öncelikle tşk ederim. Bende biliyorum internete gireceğini sadece yanlış yazdığım için yanlış anlaşılmış. İnsanlarda dalga geçmeye bayılıyolar. Hani blackberyi devamlı nete bağlıdır mail kontol edilir ya, iş adamlarının elindedir. Ben onu kastetmiştim nete bağlanıyo. İphone yokken insanlar blackberry ile nete devamlı bağlıydı. Heralde ki her telefon nete bağlanıyo şimdi! Önerin için tşkler. Umarım insanlar biraz daha duyarlı olurlar. Sonuçta ben keyfim için yazmadım bu konuyu. Sadece ben değil başkaları da okur günün birinde elbet fikir alırlar yazıdan. Bazıları da umarım insanlık alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bb var bende iphone 4 e geçicem aslında bbden herşeyiyle memnunum.ama şu internet kullanımı çok zayıf.bi facebuka falan girebiliosun iphonedan yemeksepetine bilyonere paticiğe falana filana çok rahat girebiliosun uygulamaları ve rahat internet kullanımı ile iphone al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 dayi telefon alcaksan iphone dan sasma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar