Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İphone 4 vs Blackberry Bold 9700

regal

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar, amerikadan bu iki telefondan birisini getirticem yalnız karar veremedim. Aslında karşılaştırlacak iki telefon değil ama ya applicationlarından dolayı iphone u seçmeliyim yada internet gibi bir nimeti olan ve her an maillerimi kontrol edebileceğim blackberriyi seçmeliyim. Sizde genel olarak düşündüğümüzde hangisini tercih etmeli? Sizlerinde fikirlerini dinlemek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

iphone 4 um, salakca 4.1 osuna update etmem sonrasinda ipoda donustu, su anda esimin bb sini kullaniyorum, ipod hali bile daha guzel ve kullanisli bokberry den.

iphone da maile bakamiyorsun dogrudur :P

bilgisayarda ne yapiyorsan hepsi iphone da mevcut o derece yani.

dusunmene gerek yok ancak usa den getirecegin icin o iphone benimkisi gibi calismayacaktir su an icin. anca unlock bok pusur cikarsa.
Sosyal ağlarda paylaş

hazir topic varken ben de sorayim,

ben de blackberry bold 9700 almayi dusunuyodum ama sonra birileri kafami karistirdi, androidler daha iyi soyle guzel boyle guzel diye.

htc wildfire bi de t-mobile g2 tavsiyesi aldim. kullanan, bilen var midir?

t-mobile g2=htc vision mis.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

yıl 2011 oluyor hala bb almaya kalkan insanlar var,hala black berry internet service denilen hadiseden haberdar olmayıp bb ile maillere bakılıyor diyenler var off off

öyle insanları yereceğine söyle iphone'nun artılarını da bilelim. Belki bizim bildiğimizin yarısını bile bilmiyosundur. Öle laf atmayla olmuyo. Burada sorduk ki öğrenelim öğretelim.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

adamı yanlış bilgilendirmeyin.

troll manyağı ettiniz güzelim forumu.

alan yöneticisi tavsiyesi : iphone >> bb

mail bakmak internete girmek de gayet kolay. yediler abicim seni burda.

Öncelikle tşk ederim. Bende biliyorum internete gireceğini sadece yanlış yazdığım için yanlış anlaşılmış. İnsanlarda dalga geçmeye bayılıyolar. Hani blackberyi devamlı nete bağlıdır mail kontol edilir ya, iş adamlarının elindedir. Ben onu kastetmiştim nete bağlanıyo. İphone yokken insanlar blackberry ile nete devamlı bağlıydı. Heralde ki her telefon nete bağlanıyo şimdi!

Önerin için tşkler. Umarım insanlar biraz daha duyarlı olurlar. Sonuçta ben keyfim için yazmadım bu konuyu. Sadece ben değil başkaları da okur günün birinde elbet fikir alırlar yazıdan. Bazıları da umarım insanlık alır!
Sosyal ağlarda paylaş

bb var bende iphone 4 e geçicem

aslında bbden herşeyiyle memnunum.ama şu internet kullanımı çok zayıf.bi facebuka falan girebiliosun

iphonedan yemeksepetine bilyonere paticiğe falana filana çok rahat girebiliosun

uygulamaları ve rahat internet kullanımı ile iphone al derim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...