Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Sivasspor 31.10.10 @ 19.00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

ahahaha geçen hafta neill insan gibi oynamadı yazınca qqmoar yazan bjklılar şimdi mehmet yıldız çok sert oynuo ama yaaaa yazıo...

bu hareketler ilk kime tanıdık geliyor acaba? her yazdığımıza bunu yazan ilk kişilerden birisin. Empati yapamayacak kadarda aciz kalmışsın o an demek ki...

neden üstüme alınıyorum, çünkü mehmet yıldız sert oynuyor diyen tek kişi benim.
hoş size hak veren kişilerdendim. sadece yaa nasıl oluyormuş demek istemiştim ama bunu malasefki anlıyamışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Ya sert oyuna lafımız yok, ama 3 -4 kere kaval kemiği basılmasına kart çıkmamasına laf ediyoruz. Yoksa sert oynansın ama kurallar içinde.

yani.

sert faul yapabilirsin. yıldırmak istiyebilirsin ama sonra özür dilersin rakibinden filan. hatanı anlarsın. ama egemen ya da bu maç için mehmet yıldız gibi artistik yaparsan, işte o zaman sorun demektir. ya beyninde bir sorun var o adamda ya da bunlara izin veren hakemde sorun vardır.

zamanında bobo nun faulü için yazılmıştı ama o pozisyonda ben artistik yaptığını hatırlamıorm bobo'nun. yoksa sertlik bu ülkenin kaçınılmazı. şu mal terimler varya 'top geçer adam geçmez' filan. hala onlarla büyüyor insanlar.

bu arada sivas ne gol kaçırdı öyle. korku filmi gibi cidden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...