Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatımda hiç Fallout oynamadım ve şimdi başlıyorum ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BG,IWD,Arcanum oynadım ama P. Tormentla falloutu oynamadım hiç. P. Torment'a başlamıştım gerçi ama oyun aşırı derin gelmişti, sokakta alelade, özel ismi olmayan npcler bile senle bayağı detaylı konuşup laf sokabiliyorlardı heh. Cesaret toplayıp bitirmek lazım =)
Mesaj tarihi:
Morrowind ve Oblivionı denedim, pek ısınamadım sistemlerine bıraktım.

BG1 ve Diablo1 i hiç oynamadım.

Planescape: Torment oynamamıştım, hatamı görüp bu büyük günahtan dönmem gerektiğini anladım ve yükledim, başladım. Ama devam edemiyorum nedense. Ödev filan çıkıyo, bi yandan başka oyunlara dalıyorum filan ihmal ediyorum hep.
Mesaj tarihi:
senko said:

Xenocide said:

Silphatos said:

fallout oynamayan insanlar mı vaaaaaaaar?!

tamam vurmayın yaptık bi hata :(

ha bu arada, baldur's gate ve icewind dale'de oynamadım =)

ama sende napmissin ya
bide neverwinter nights oynamadim de tam olsun.

hiç birini oynamadım :(
Mesaj tarihi:
oblivion bok gibi bir oyun abi ana questi igrenc tam anlamiyla, hic isinamadim ben morrowind'den sonra.

morrowind inanilmaz biseydi ya, sadece ana quest degil, houselardan guildlere her seyi efsaneydi, oyunda mukemmeliyet icin gosterilebilecek nadir orneklerden direk.
Mesaj tarihi:
Bende hiç oynamamıştım fallout, geçen 3 ü yükledim biraz oynadım falan süpermarketten kadına malzeme getirip sıkılıp bütün şehre ateş edip bıraktım oyunu
Mesaj tarihi:
Fallout 3 uninstall ettim behemot mudur öyle bir boss tarzı mutant görünce direkt fallout 2 kurdum çatır çatır oynanıyor.Raidersda takılıyorum belası olucağım tekrar oraların :p haha
  • Yeni Oluştur...