Snake Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 fallout oynadım. şahitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 morrowind oynadım! onu oynadım be oh. diablo 2 de oynadım (1 oynamadım ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 vakit buldukca diger oynamadiklarini da oynamaya basla o zaman :) cok seyler kacirmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 -selam ben luluş ve ben torment oynamayan biriyim -selam luluş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 gizli hainler ortaya çıktı böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ilk çıktığında anadolu lisesi ingilizcesi yetmedi, bende gelecekte oynamak üzere sakladım kalbimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 BG,IWD,Arcanum oynadım ama P. Tormentla falloutu oynamadım hiç. P. Torment'a başlamıştım gerçi ama oyun aşırı derin gelmişti, sokakta alelade, özel ismi olmayan npcler bile senle bayağı detaylı konuşup laf sokabiliyorlardı heh. Cesaret toplayıp bitirmek lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Morrowind ve Oblivionı denedim, pek ısınamadım sistemlerine bıraktım. BG1 ve Diablo1 i hiç oynamadım. Planescape: Torment oynamamıştım, hatamı görüp bu büyük günahtan dönmem gerektiğini anladım ve yükledim, başladım. Ama devam edemiyorum nedense. Ödev filan çıkıyo, bi yandan başka oyunlara dalıyorum filan ihmal ediyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 başlık itiraf.com'a döndü dök içini rahatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 günah çıkarıyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 half-life oynamadım diyen çıkarsa levyeyle kovalarım ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben hic halflife oyn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben hiç ultima online oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 senko said: Xenocide said: Silphatos said: fallout oynamayan insanlar mı vaaaaaaaar?! tamam vurmayın yaptık bi hata :( ha bu arada, baldur's gate ve icewind dale'de oynamadım =) ama sende napmissin ya bide neverwinter nights oynamadim de tam olsun. hiç birini oynamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 oblivion bok gibi bir oyun abi ana questi igrenc tam anlamiyla, hic isinamadim ben morrowind'den sonra. morrowind inanilmaz biseydi ya, sadece ana quest degil, houselardan guildlere her seyi efsaneydi, oyunda mukemmeliyet icin gosterilebilecek nadir orneklerden direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 başıma bir şey gelmeyecekse nwn oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bende hiç oynamamıştım fallout, geçen 3 ü yükledim biraz oynadım falan süpermarketten kadına malzeme getirip sıkılıp bütün şehre ateş edip bıraktım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 cacodemon said: half-life oynamadım diyen çıkarsa levyeyle kovalarım ama! halflife 2 oynayıp sıkıldım halflife 1'e başlayamadım bile (metro gezintisi falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 arcanum diyen bile olmamış, utanın utanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 fallout 2 oynayın zaten, 3'ü ben de sevmedim. 2 bambaşkadır, ayrı bi dünyadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 arcanum çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 *summons KillerLord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 arcanum'un atmosferini bende sevmemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 arcanum da iiiiiiidi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Fallout 3 uninstall ettim behemot mudur öyle bir boss tarzı mutant görünce direkt fallout 2 kurdum çatır çatır oynanıyor.Raidersda takılıyorum belası olucağım tekrar oraların :p haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar