vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Arkadaşlar oturduğum binada kiracıyım ve çatıya çıkılmasına izin verilmiyor oturduğum dairedende sadece turksat ve hotbird e ulaşabiliyorum digiturku kesinlikle görümüyor. Kafayı yemek üzereyim :( 102 LCD aldım digiturk plus için başvurdum ama öylece ellerim kollarım bağlı oturuyorum . Ne yapabilirim evden taşınmaktan başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Apartman yönetici olmaz mı diyor? Git düzgünce konuş abi. Nasıl izin vermezler ki çatıya bir anten koymaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Yakınlarda bi apartman varsa onlara anlaşsana, onlaın çatıya kurdur. Olmadı ufak bi miktar para da ver yani, hiç kullanamayacağına. Kabloyla çekersin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Birde ne demek o yahu çatıya çıkamazsın falan? Babasının apartmanı mıymış, ne kadar aptal kural koyucular var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Oha nasıl bir apartman o. Niye çıkılmıyormuş çatıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Biliyorsunuz artık insanlar karşı komşusunu bile tanımıyorum çekiniyorum apartman yöneticisi ise takmıyor bile konuştum insan gibi çatı katını mütait kendine göre yapmis kimse cikamiyor evdede kimse yok zaten uzun zamandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Bence bilgisayarı tvye bağla ordan takıl. Zaten tvnin modası geçti artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Gerçekten çok aptal insanlar var ya. Yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Pickles said: Bence bilgisayarı tvye bağla ordan takıl. Zaten tvnin modası geçti artıkSadece lig tv icin digiturk plus uyeligine basvurdum gittim hayvan gibi tv de aldim ama bizim buradan cekmiyecegi hic aklima gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 E peki digitürk yetkilileri el atsa bu konuya olmamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Balkona konulabiliyor eğer balkon doğru tarafa bakıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 balkona kurdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Keşke balkona olsa bir allahın kuluna sormam arkadaşlar mümkün değil bizim evden görmüyor servis elemanlarıda elinden geleni yaptı ancak çatıya olabiliyor :( iyiki silahım yok:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Çok basit bir çözümü var. Notere gidiyorsun. İhbarename çekiyorsun. *** apartmanı yönetimine. *** tarhinde yaptığım başvuruya istinaden, ortak kullanım olan ÇATI'nın kullandırılmaması sebebiyle, televizyon aboneliğim olan **** kullanamamaktayım. Şifaen müteakip seferler uyarmama rağmen dikkate alınmadığımı, özel ilgim olan maçları izleyemediğimi, oturduğum hanenin yuva olma niteliğine zarar geldiğini, (daha döşe ne olduysa sana ne eksik kaldıysa), apartman yönetiminin bu tutumundan dolayı oluşan maduriyetimin giderilmediği takdirde, manevi ve maddi zararın tarafınıza aksettirileceğini resmen bildirir, gelecekte doğacak yasal haklarım saklı kalmak koşulu ile protesto ederim. gibi bi ihbarname çek. 60 lira ver aps ile gitsin. Gör bakalım düzeliyor mu düzelmiyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 @sostizm çok teşekkür ederim en son çözüm bunu denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 sostizm said: Çok basit bir çözümü var. Notere gidiyorsun. İhbarename çekiyorsun. *** apartmanı yönetimine. *** tarhinde yaptığım başvuruya istinaden, ortak kullanım olan ÇATI'nın kullandırılmaması sebebiyle, televizyon aboneliğim olan **** kullanamamaktayım. Şifaen müteakip seferler uyarmama rağmen dikkate alınmadığımı, özel ilgim olan maçları izleyemediğimi, oturduğum hanenin yuva olma niteliğine zarar geldiğini, (daha döşe ne olduysa sana ne eksik kaldıysa), apartman yönetiminin bu tutumundan dolayı oluşan maduriyetimin giderilmediği takdirde, manevi ve maddi zararın tarafınıza aksettirileceğini resmen bildirir, gelecekte doğacak yasal haklarım saklı kalmak koşulu ile protesto ederim. gibi bi ihbarname çek. 60 lira ver aps ile gitsin. Gör bakalım düzeliyor mu düzelmiyor mu. ne iş yapıyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 şu dilekçe için ayrı bi türkçe oluşturulmuş olmasına anlam verememişimdir yıllardır.. şifaen müteakip aksettiresim geldi birden. edit: veya tam tersi işte iki farklı falan filan öefh neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bu ihtarnameyi önce apartman yöneticisine ver, bakın bu ihtarnameyi çekiyorum, güzellikle anlaşmazsanız uğraşırsınız de. daha güzel öylesi, daha hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 escape said: sostizm said: Çok basit bir çözümü var. Notere gidiyorsun. İhbarename çekiyorsun. *** apartmanı yönetimine. *** tarhinde yaptığım başvuruya istinaden, ortak kullanım olan ÇATI'nın kullandırılmaması sebebiyle, televizyon aboneliğim olan **** kullanamamaktayım. Şifaen müteakip seferler uyarmama rağmen dikkate alınmadığımı, özel ilgim olan maçları izleyemediğimi, oturduğum hanenin yuva olma niteliğine zarar geldiğini, (daha döşe ne olduysa sana ne eksik kaldıysa), apartman yönetiminin bu tutumundan dolayı oluşan maduriyetimin giderilmediği takdirde, manevi ve maddi zararın tarafınıza aksettirileceğini resmen bildirir, gelecekte doğacak yasal haklarım saklı kalmak koşulu ile protesto ederim. gibi bi ihbarname çek. 60 lira ver aps ile gitsin. Gör bakalım düzeliyor mu düzelmiyor mu. ne iş yapıyosun sen Kaptanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Abi sen İzmirdeydin, vapurda mı kaptanlık yapıyosun yoksa uzun yolculuk mu? Vapursa kaptan köşkünde gitmek istedim 1 tur asdsafad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 'ver geciyim' dicen di mi sora da asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 vimpir said: Keşke balkona olsa bir allahın kuluna sormam arkadaşlar mümkün değil bizim evden görmüyor servis elemanlarıda elinden geleni yaptı ancak çatıya olabiliyor :( iyiki silahım yok:X dijiturk can aldı diye bi manşette senden okurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bizde nazi yöneticiydik, çıkartmıyoduk çatıya kimseyi. sebebi çatıya çıkınca birisi illaki bi bok yiyolar kiremit kırıyolar vs. bizim tavanlar akıyo sonra. sonra acıdık izin verdik hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 uzakyol. Bıraktım denizi, şimdi öğretim görevlisiyim. Ama mesleğin ne dersen kaptanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ne demek abi ortak kullanım alanına çıkamazsın. İnsanlar gerizekalı, herkesi de kendileri gibi sanıyolar çok komik. fizban said: bu ihtarnameyi önce apartman yöneticisine ver, bakın bu ihtarnameyi çekiyorum, güzellikle anlaşmazsanız uğraşırsınız de. daha güzel öylesi, daha hızlı. Evet bir de, sadece apartman yöneticisine göster en başta, bütün apartmana duyurup tepki toplamaya gerek yok çok lüzumlu olmadığı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar