Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digiturk Kullanamiyorum :(

vimpir

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar oturduğum binada kiracıyım ve çatıya çıkılmasına izin verilmiyor oturduğum dairedende sadece turksat ve hotbird e ulaşabiliyorum digiturku kesinlikle görümüyor. Kafayı yemek üzereyim :( 102 LCD aldım digiturk plus için başvurdum ama öylece ellerim kollarım bağlı oturuyorum . Ne yapabilirim evden taşınmaktan başka.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok basit bir çözümü var.

Notere gidiyorsun. İhbarename çekiyorsun.

*** apartmanı yönetimine. *** tarhinde yaptığım başvuruya istinaden, ortak kullanım olan ÇATI'nın kullandırılmaması sebebiyle, televizyon aboneliğim olan **** kullanamamaktayım. Şifaen müteakip seferler uyarmama rağmen dikkate alınmadığımı, özel ilgim olan maçları izleyemediğimi, oturduğum hanenin yuva olma niteliğine zarar geldiğini, (daha döşe ne olduysa sana ne eksik kaldıysa), apartman yönetiminin bu tutumundan dolayı oluşan maduriyetimin giderilmediği takdirde, manevi ve maddi zararın tarafınıza aksettirileceğini resmen bildirir,

gelecekte doğacak yasal haklarım saklı kalmak koşulu ile protesto ederim.

gibi bi ihbarname çek. 60 lira ver aps ile gitsin. Gör bakalım düzeliyor mu düzelmiyor mu.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

*** apartmanı yönetimine. *** tarhinde yaptığım başvuruya istinaden, ortak kullanım olan ÇATI'nın kullandırılmaması sebebiyle, televizyon aboneliğim olan **** kullanamamaktayım. Şifaen müteakip seferler uyarmama rağmen dikkate alınmadığımı, özel ilgim olan maçları izleyemediğimi, oturduğum hanenin yuva olma niteliğine zarar geldiğini, (daha döşe ne olduysa sana ne eksik kaldıysa), apartman yönetiminin bu tutumundan dolayı oluşan maduriyetimin giderilmediği takdirde, manevi ve maddi zararın tarafınıza aksettirileceğini resmen bildirir,

gibi bi ihbarname çek. 60 lira ver aps ile gitsin. Gör bakalım düzeliyor mu düzelmiyor mu.

ne iş yapıyosun sen
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

sostizm said:

ne iş yapıyosun sen

Kaptanım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne demek abi ortak kullanım alanına çıkamazsın. İnsanlar gerizekalı, herkesi de kendileri gibi sanıyolar çok komik.

fizban said:

bu ihtarnameyi önce apartman yöneticisine ver, bakın bu ihtarnameyi çekiyorum, güzellikle anlaşmazsanız uğraşırsınız de. daha güzel öylesi, daha hızlı.

Evet bir de, sadece apartman yöneticisine göster en başta, bütün apartmana duyurup tepki toplamaya gerek yok çok lüzumlu olmadığı sürece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...