Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hesabım çalınmış


Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

bugün rastgele gireyim dedim 2-3 haftadır girmiyordum baktım şifrem değişmiş hatta mail adresime şifre değiştiğine dair mesajda gelmiş her neyse bu giren kişi tüm gearımı patlatmış adam çıplak şimdi.

benim sorum hiç bir maile vb. tıklamıyorum bilgisayarımda virüste yok ayrıca şifremi kimseye söylemedim yani tanıdıklarımda yapamaz bu adam nasıl ele geçirdi benim hesabımı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olan olmuş artık. Bir an önce in-game ticket atıp olayları anlat ki yardım edebilsinler.

Virüs falan değilde keylogger yemediğinden emin ol.
Mail adresini orada burada kullanma.
Kendi bilgisayarının dışında başka bir yerde oyuna girmeye çalışma.
Son olarak Authenticator almanı tavsiye ederim.
Arkadaşlarına da bunları tembih et onlarda kurallara uysunlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sanmıyorum tanımadığım bir tane maili bile açmıyorum zaten fazla web siteside gezen birisi değilim adam çantadaki ekmeğe suya kadar silmiş hani hackledin madem ekmekten ne istiyosun böyle moral bozup authenicator aldırma taktiği üzerinde duruyorum hala. bir de keylogger olsa mail adresinin de şifresini değiştirirdi onu değiştirmemiş böyle hacker mı olur?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olay sadece lamerlık değil her ay dünyanın parasını kazanan blizzard adam gibi bi koruma sistemi sağlayamıyor illa authenicator var samsung omnia telefonu desteklemiyor, cihazada para vermek istemiyorum mailden onaylanan bir sistem yapsalar-her girdiğinde ip numaranı hesaptan görebilsen hatta böyle türkiyeden hack vakası yaşandığında hemen ip numarasını alıp savcılığa falan gidebilsek böyle şahane şeyler yapsınlar işte üzmesinler oyuncuları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

sırf authenicator aldırmak için blizzard ın böyle random hesap hacklettiğini düşünmeye başlayacağım artık çünkü böyle senede en az bir kez başıma geliyor ayrıca mailden onaylatmadan şifre değişilmesine izin vermekte neyin nesi?



blizzard niye böyle bişey yapsın. hackendinde yardım mı etmedi adamlar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şey benimde başıma geldi. 24 saat süreli block yemişti char sadece GM ler girişi serbest'ti. Charın 24 saat'ten önce herhangi bir şekilde açtıramazsın onun sorunun kesinlikle bilgisayında trojen yada keylogger var demektir. Makinayı güzel bir şekilde tüm HDD formatla. Tabi bu benim sana önerim eğer yok ben temizlemeye uğraşırım diyorsan temizdim diye düşünüp tekrar oyuna girdiğinde bir 24 saat daha block yiyorsun ben 3 gün block yedim inat ettim ama sonunda format attım herşey düzeldi. Gmlerede in-gameden ulşatım. Keylogger veya bir virus olabiliceğini söylediler. Wow devamlı bir tarama içerisinde. Dediğim gibi en kolay ve temiz çözüm bir format.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son durumu aktarayım. az önce bullguard lisanslı versiyonunu yükleyip trojanı bulup karantinaya aldırdım. karantinaya alınınca trojanı atan dallama rage oldu ve tüm mail adreslerimi hackledi allahtan hepsinin koruması sağlamdı geri aldım şimdi birazdan format atıp authenicator satın alacağım. sanırım kredi kartı bilgisinide almış onunlada yarın ilgileneceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugün format attım ve yeni bir sayfa açtım. inanın trojanı nasıl yediğimi hiç bilmiyorum bilgisayarımda wow, steam ve bir kaç lisanslı program dışında başka bir şey yok. bilmediğim web sitelerine girmem, tanımadığım mailleri açmam buna rağmen şifrem değişmese anlamazdım bile. trojanın adı rungame.exe idi bir kaç yerde blizzard downloader ile alakalı bir kaç şey denmiş ama tam bilemiyorum üç gün önce yeni patch i yüklemiştim portları açarak bir gün sonrasında da hesap gitti işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...