Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Bursaspor - Fenerbahçe 29.10.10 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Tarih: 29.10.2010
Saat: 20.00
Stad: Bursa Atatürk Stadyumu
Hakem: Cüneyt Çakır

said:
Bursaspor taraftarının, Fenerbahçe taraftarının şampiyon olduğunu sanarak kutlamalara başlamasına göndermede bulunacak pankartlar hazırladığı gelen haberler arasında. En büyük gönderme ise Kadıköy'deki timsah yürüyüşüne yapılacak.

BURSASPOR: İvankov, Mustafa (Ali Tandoğan),Ömer, İbrahim, Vederson, Volkan, Ergiç, Hüseyin, Batalla, Ozan, Turgay (Sercan)

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Bilica, Yobo, Caner, Kazım, Emre, Mehmet Topuz, Stoch, Alex, Semih
Sosyal ağlarda paylaş

bck said:

benim inancım bursada işler kötü gitmeye başladığında takımın dağılacağı işte volkan gider transfer olur sercan kaçar direk sivas gibi olurlar.büyük takım olmak ayrı bi mesele para büyük takımlarda.

Sivas gibi olmak farklı birşey, Sivas'ın oynadığı futbol farklı, coğrafta farklı, düşünce farklı. Ayrıca Sivas'ın yaptığı büyük iş olsa da bunu yapan tarihte takımlar oldu, ama Bursa'nın yaptığını olmadı, o yüzden Bursaspor'un farklı olduğunu düşünüyorum, fakat bu sezon çok fazla gelir elde etmelerine karşın bonservis bile ödemeden oyuncu almayı seçtiler, haliyle Stepanov dışındakiler ellerinde patlayacak gibi. Battagla dışındaki tüm Arjantinliler yollanıp 2-3 nokta atışı Balkan oyuncusu alınması lazım devre arasında
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz yere futbol piyasasında dönen büyük çaplı bir bütçeyi anadolu kulübünün vizyonsuz başkanlarına, yöneticilerine, teknik adamlarına hibe ettik... bursaspor bir değil on kere şampiyon olsa ne olur?

o parayı Fenerbahçe'yi galatasarayı geçtim beşiktaşa bile versen artı bir değer çıkardı ortaya. o yüzden 2010-2011 sezonumuz çok tatsız geçiyor. acilen büyük takımların pastadan büyük paylar alarak yeni sezonlara giriş yapması lazım. bu akşam bir zahmet Fenerbahçe kompleksine rağmen bursayı desteklemekten vazgeçin. ruhunuz rahat olsun, tatsızlıktan kurtulalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

gereksiz yere futbol piyasasında dönen büyük çaplı bir bütçeyi anadolu kulübünün vizyonsuz başkanlarına, yöneticilerine, teknik adamlarına hibe ettik... bursaspor bir değil on kere şampiyon olsa ne olur?

o parayı Fenerbahçe'yi galatasarayı geçtim beşiktaşa bile versen artı bir değer çıkardı ortaya. o yüzden 2010-2011 sezonumuz çok tatsız geçiyor. acilen büyük takımların pastadan büyük paylar alarak yeni sezonlara giriş yapması lazım. bu akşam bir zahmet Fenerbahçe kompleksine rağmen bursayı desteklemekten vazgeçin. ruhunuz rahat olsun, tatsızlıktan kurtulalım.

bu kadar saçmalığı bir arada görmedim. adamlar vizyonsuzmuş. gören de 100 milyon euro aldı zanneder bursa şampiyon oldu diye. ayrıca fenerbahçe'de bütçe var da ne oldu.
said:
acilen büyük takımların pastadan büyük paylar alarak yeni sezonlara giriş yapması lazım.

demişsin hayatımda duydugum en aptalca düşünce de bu. diğer takımlar 3 tane büyük takıma hizmet etmek zorunda mı? türk oyuncuları da ucuza satsınlar size, yeterki 3 büyüklere hizmet olsun di mi?

oha ya. bu kadar yüzsüzlük görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...