Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Tarih: 29.10.2010Saat: 20.00Stad: Bursa Atatürk StadyumuHakem: Cüneyt Çakır said: Bursaspor taraftarının, Fenerbahçe taraftarının şampiyon olduğunu sanarak kutlamalara başlamasına göndermede bulunacak pankartlar hazırladığı gelen haberler arasında. En büyük gönderme ise Kadıköy'deki timsah yürüyüşüne yapılacak. BURSASPOR: İvankov, Mustafa (Ali Tandoğan),Ömer, İbrahim, Vederson, Volkan, Ergiç, Hüseyin, Batalla, Ozan, Turgay (Sercan)FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Bilica, Yobo, Caner, Kazım, Emre, Mehmet Topuz, Stoch, Alex, Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 fenerliyim ama bursa yensin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bu maçı da berabere bitirebilirler. iddaa'nın Fenerbahçe'ye handikap koyması değişik bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 berabere bitince yendiklerini sanar fbliler yine zaten, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 beraberlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ahaha defansta bilica var dimi bugün Bursa alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Arkasokak said: bu maçı da berabere bitirebilirler. iddaa'nın Fenerbahçe'ye handikap koyması değişik bir olay. Ne kadar gereksiz bir adam bu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kimin yeniceği farketmez ikiside rakip.izlemesi zevkli bir maç olur bursayla puan farkı cok oldugundan fener kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 0-1 Semih diyorum hatta maç sonu dedi dersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Fenerbahçe son maçlardaki ortasaha ile çıkarsa en az 2 gol yer, ama en az 2 gol de atar. 3-2 falan gibi bir skorla Bursa galibiyeti bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 biraz daha defansif kadroyla çıkıcaktır muhtemelen,ht spora göre aykut kocaman kazanamazsanız kaybetmeyin puan farkı açılmasın demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bir galatasaraylı olarak fenerbahçeye canı gönülden başarılar.bursa karşısında umudumuz olacaktır.:)en azından bi uefa kupasına gidebniliriz belki düşük ihtimal gerçi oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Eğer uefaya gitmek istiyosan bursanın kazanmasını iste abi fener aşağıda kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 benim inancım bursada işler kötü gitmeye başladığında takımın dağılacağı işte volkan gider transfer olur sercan kaçar direk sivas gibi olurlar.büyük takım olmak ayrı bi mesele para büyük takımlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bursa farka gider, ama kac olur bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bck said: benim inancım bursada işler kötü gitmeye başladığında takımın dağılacağı işte volkan gider transfer olur sercan kaçar direk sivas gibi olurlar.büyük takım olmak ayrı bi mesele para büyük takımlarda. Sivas gibi olmak farklı birşey, Sivas'ın oynadığı futbol farklı, coğrafta farklı, düşünce farklı. Ayrıca Sivas'ın yaptığı büyük iş olsa da bunu yapan tarihte takımlar oldu, ama Bursa'nın yaptığını olmadı, o yüzden Bursaspor'un farklı olduğunu düşünüyorum, fakat bu sezon çok fazla gelir elde etmelerine karşın bonservis bile ödemeden oyuncu almayı seçtiler, haliyle Stepanov dışındakiler ellerinde patlayacak gibi. Battagla dışındaki tüm Arjantinliler yollanıp 2-3 nokta atışı Balkan oyuncusu alınması lazım devre arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 gereksiz yere futbol piyasasında dönen büyük çaplı bir bütçeyi anadolu kulübünün vizyonsuz başkanlarına, yöneticilerine, teknik adamlarına hibe ettik... bursaspor bir değil on kere şampiyon olsa ne olur? o parayı Fenerbahçe'yi galatasarayı geçtim beşiktaşa bile versen artı bir değer çıkardı ortaya. o yüzden 2010-2011 sezonumuz çok tatsız geçiyor. acilen büyük takımların pastadan büyük paylar alarak yeni sezonlara giriş yapması lazım. bu akşam bir zahmet Fenerbahçe kompleksine rağmen bursayı desteklemekten vazgeçin. ruhunuz rahat olsun, tatsızlıktan kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Arkasokak said: gereksiz yere futbol piyasasında dönen büyük çaplı bir bütçeyi anadolu kulübünün vizyonsuz başkanlarına, yöneticilerine, teknik adamlarına hibe ettik... bursaspor bir değil on kere şampiyon olsa ne olur? o parayı Fenerbahçe'yi galatasarayı geçtim beşiktaşa bile versen artı bir değer çıkardı ortaya. o yüzden 2010-2011 sezonumuz çok tatsız geçiyor. acilen büyük takımların pastadan büyük paylar alarak yeni sezonlara giriş yapması lazım. bu akşam bir zahmet Fenerbahçe kompleksine rağmen bursayı desteklemekten vazgeçin. ruhunuz rahat olsun, tatsızlıktan kurtulalım. bu kadar saçmalığı bir arada görmedim. adamlar vizyonsuzmuş. gören de 100 milyon euro aldı zanneder bursa şampiyon oldu diye. ayrıca fenerbahçe'de bütçe var da ne oldu. said: acilen büyük takımların pastadan büyük paylar alarak yeni sezonlara giriş yapması lazım. demişsin hayatımda duydugum en aptalca düşünce de bu. diğer takımlar 3 tane büyük takıma hizmet etmek zorunda mı? türk oyuncuları da ucuza satsınlar size, yeterki 3 büyüklere hizmet olsun di mi? oha ya. bu kadar yüzsüzlük görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 uzun uzun yazardım da acil çıkmam gerekiyor. ben susayım şair iskender konuşsun; "ortalamanın iktidarı bizi böylesine kirleten sevgilim budala çoğunluğun öldürücü hakları.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 şairane saçmalama bu olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Emre'nin kartı var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Bursa rahat geçer feneri hazır niangda yokmuş farka koşar Bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 13-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Arkasokak said: gereksiz yere futbol piyasasında dönen büyük çaplı bir bütçeyi anadolu kulübünün vizyonsuz başkanlarına, yöneticilerine, teknik adamlarına hibe ettik... bursaspor bir değil on kere şampiyon olsa ne olur?o parayı Fenerbahçe'yi galatasarayı geçtim beşiktaşa bile versen artı bir değer çıkardı ortaya. o yüzden 2010-2011 sezonumuz çok tatsız geçiyor. acilen büyük takımların pastadan büyük paylar alarak yeni sezonlara giriş yapması lazım. bu akşam bir zahmet Fenerbahçe kompleksine rağmen bursayı desteklemekten vazgeçin. ruhunuz rahat olsun, tatsızlıktan kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 4-2 bursaspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar