unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ince memet anlamadim simdi ben bu fanlar kapali bir kutu icinden mi ufluyor bu havayi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: BOccOB, 21 Ağustos 2004 01:44 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 20 Ağustos 2004 23:35 tarihinde demiş ki: Boccob araştırdım ve ısıyı yoketmiyormuş yaf:) sadece 1 yüzeyi soğurken öbür yüzeyi ısınıyormuş bende öle dediydim zaten hatta bu olay işlemci soğutmada sıvı soğutmadan bile verimli olabilir ama işte hava akımı izolasyon vs. nin çok daha kusursuz olması gerekiyor. Bu aleti işlemciye monte ederken hava alacak şekilde takarsan soğuk tarafı nem tutar bu da işlemciyi bozar. Ayrıca sıcak tarafı da kasanın genel ısısını yükseltir... bunlara bi çözüm bulursan süper efektif ve sessiz bir soğutmadır peltier... zati sıvı soğutma çıkmadan önce bunu kullanırmış overclokerlar... yok hayır daha verimli değil.bir defa işlemcinin ürettiğinden daha fazla ısıyı(daha doğrusu watt ıne göre değişir de) üretiyor ve üzerindeki ısıyı dışarı atmak da gerçekten çok zor .pek verimli birşey değil.bir de mesela 100 watt lık ısı üreten bir işlemcin var diyelim bir 150 wattlık falanm peltier alman lazım düzgün bir soputma için.ayrıca terleme olayı da var kasanın dibinde damlalar toplanır yalıtamadıysan(ki zordur düzgün yalıtım) .şu anda daha çok icebox larda kullanılıyor peltier.yani su soğutmanın su haznesinde ısı yükseldiğinde bir termostat aracılığıyla devreye giriyor ve bir süre çalışıp suyu soğutuyoır.[signature][hline]administrator error
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 vallahi helal olsun ya :) uğraşıyor yapıyor yani üşenmeyip etmeyip ne diyim tebrikz.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bi tane alayım ben :D[signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi..
arc Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 discovery channel da uzaktan kumandali robotlari dovuşturdükleri bir yarışma vardır, ordaki robotlara benzemiş. beğendim ama[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben olmuşum proce[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 şaka maka iyi bir uğraş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 aferim valla, devam.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Chemical.. abi senin topiclerini görüomda bence sen rahatsızsın :)[signature][hline]Siamonun Resimleri
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Guzel yapmissin.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 iyi güzel faideli bi eser chem ama kutunun arka tarafına da fan koymazsan pek bi anlamı kalmıyor bu olayın. Hava sirkülasyonu bi süre sonra bozulur bunun
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ahahah , LOL bende resmi ilk görünce Power suply zanettim çift fanli vay dedim , baya iyi olmus ,Biraz okuyunca anladim Meğer vantilator muş.Ahahah ellerin dert görmesin valla gene de iyi bir şey.Bana da lazim boyle bir şey . dur yapam ben de.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bende şarj aleti yaptım ama hepsi overload oluyo pillerin ehueu :)[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected.
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Divin, 21 Ağustos 2004 19:44 tarihinde demiş ki: iyi güzel faideli bi eser chem ama kutunun arka tarafına da fan koymazsan pek bi anlamı kalmıyor bu olayın. Hava sirkülasyonu bi süre sonra bozulur bunun kutunun arka tarafi acik anladigim kadariyla[signature][hline]too much, too young
Cassie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 chem bayramoğlunda ben cvp vereyim :) bu zımbırtının arkasında büyükce bir delik var bu delikten eşşek kadar bir boru çıkıyor camdan dışarı doğru edit: ilk resimde gözüküyor boru [Bu mesaj Cassie tarafından 22 Ağustos 2004 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kemıkıl sana japonyadan transfer teklifi geldi robot yapımı için :)[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 olm ben bişi annamadım o boru ne işe yarıyo? annatsana bana? fanlar ordan havayı alıyo borudan veriyo diyosun yani? hı yoksa tam tersi mi? :D[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Camı açsaydın be yakıcı bünye,bukadar uğraşmaya gerek yoktu :D[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Chemical, 20 Ağustos 2004 23:00 tarihinde demiş ki: tamamen mükemmel olan bir boya yapamadım hiç:) yok yok bence o önce boyanacak parçaları monte edip sonra boyadığındandır[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 arcane unutuyorum o olayı genelde boyayı iş bittikten sonra satın aldığım için oluyor bide evde bolca altın gümüş ve halberd sapı rengi boya var bisürü cila var:) ama beyaz yoook nası olur? :) boyamak için boya alcaımda bugün alırım sanırım gece 3 de uyandım uyuya kalmassam kadiköye gitmenin yolunu bulup boya alacam esası bauhaus uzak olmasa:) Bantla ızgaraları kapatıp boyarım[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh*
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 chemical gene coşmuş tebrikler en azından mal mal oturmayıp iş yapanlar var benim gibi deil yane..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Soğutma olayına son derece basit ve tam türk usulü bir çare ileteyim efenim. Bunu klasik vantilatörlerde de uygulayabilirsiniz. Efenim öncelikle bir havlu alıyoruz. Havlumuzun her bir yanını güzelce nemlendiriyoruz. Daha sonra havlumuzu buzdolabının buzluk-derin dorundurucu-no frost gözü artık ne varsa orasına atıyoruz. Havlumuzun üzerinde ki nem donunca havluyu alıyoruz. Buz tutmuş havlumuzu pervanemizin üzerine koyuyor ve pervaneyi çalıştırıyoruz. İçinde bulunduğunuz oda öyle bir soğuyorki "abi kapatsak mı?" "hoca kalın bişeyin var mı?" gibi tepkilere maruz kalabiliyoruz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 eet oluyor o biliyorumda uzun ömürlü değil ve baya azalıyo fanın gücü torku morku nebliyim üstelik çok dondurursan kırabilirsin havluyu ben sünger kırardım eskiden:P[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh*
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Gerçekten çok işe yarar bir çözüm arkadaşlar. Uyguladım, çok memnun kaldım. Hani pek mümkün değil ama bazen havludan su damlama riski var. Yerler parke filansa altına bez sermenizi tavsiye ederim. Yazık kabarmasın güzelim parkeler.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Öne çıkan mesajlar