Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Antep fıstığı kesinlikle tartışılmaması gereken bir kuruyemiş. Belki 2.lik için kaju düşünülebilir ama 1.lik kesinlikle AntepFıstığınındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 1 kilo antep fıstığını yediğimi hatırlarım, ama kaju 1-2 avuçdan sonra bayıyo. Çam fıstığı ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 antep fıstıgı ve klasik tuzlu fistik ftw.. kaju mu kaju neki ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kaju cin yemeginin icinde cok güzel oluyo. kavurup atiyosun böle sebzenin icine, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 soslu fıstık yiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 4yıl sonra hortlatmışsın ama kalp kalbe karşıymış bende yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Bira ve nohut çok iyi gidiyor. Tek olarak seçecek olsam badem derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 fede said: şöyle düşünmek lazım kajuyu oturup 6 saat aralıksız yiyebiliyomusun. çekirdek her türlü yönetir 6 saat yenen çekirdeğin verdiği haz < 5 dakka yenen kaju Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar