4Ever Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Fistan said: fenerli olmak gs ile beraberliği unutmak, gs lı olmak ezeli rakipten yenilen farklı maglubiyetleri unutmaktır bunu mu demek istiyosun anlamadım Yok yalnış anlamşsın. Fenerli olmak; 100 yıldır, rakipin altında ezilmek. Böyle bişi farklı kombinasyonlar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 4Ever said: Ezilmek böyle bişi olsa gerek. :) Beraberliği unutmak için adamlar kaç yıl önceki videoları koyup duruyorlar. Sizin adınıza üzülüyorum ama fenerli olmak böyle işi alışmalısınız.Bu adam da GS'nin arkasokak'ı mesela, bu adam niye hala burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Holy said: 4Ever said: Ezilmek böyle bişi olsa gerek. :) Beraberliği unutmak için adamlar kaç yıl önceki videoları koyup duruyorlar. Sizin adınıza üzülüyorum ama fenerli olmak böyle işi alışmalısınız.Bu adam da GS'nin arkasokak'ı mesela, bu adam niye hala burda? Arkasokakda öğrendim. hani biz yapınca kızıyorsunuz ya, ağlamayın diye Biz yapıncada siz ağlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bırah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 neyse, maç zor gecer gibime geliyor, antalya kapanacak ve ankaragücü gibi bir taktikle çıkacagını düşüyorum. kazanırız ama zorlar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Antalya fena dağıtacak, 0-2 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 troll'leşmeyin, fb-gs topic'i hala açık oraya gidebilirsiniz. bence galatasaray 1-0 falan kaybeder. sıkıcı maç olacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 gidiyorum maçaa eğer yenilirsek bu sefer de şeref tribününe atlayıp kim var kim yok girişicem bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Fener'den sonra en çekindiğim takım son yıllarda, hücumda Neco, kalede Ömer benchte Şifo ızdırap bir maç olacak gibi. Erken gol bulsak bari Ufuk Ceylan, Serkan Kurtuluş, Lucas Neill, Servet Çetin, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Barış Özbek, Lorik Cana, Mustafa Sarp, Misimovic, Pino Kewell,Elano,Baros,Arda, AYHAN yok fena mantar kadromuz var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Elano neden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 4Ever said: Elano neden yok. nezle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Çok garip kadro çıkartıyor Hagi ya :/ İnşallah Barış solda oynar Misimovic forvet arkası oynar. Hagi yani bu, kendi de ofansif orta sahaydı, yerinde oynatsın adamı. Elano sakatmış, Holy öyle diyor. Ama Misimovic sol kanatta olmaz yani.. Pino da kapalı savunmaya olmaz zaten. Hayırlısı. Zor maç olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 öm kutumu boşalttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 pardon yanlış topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ahah ardanin yaninda behlulmu var ahsgdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 arda niye diğerleriyle oturmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 büyük kaptan 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 mustafa sarpı izleyin ahahah ben oynadıgını demin gördüm gol yediriyordu bize.takım güzel başladı.mustafa sarpın ismini duymadık.adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 maçı bıraktım mustafa sarpı izliyorum.yok böyle birşey.keşke biri onu kaydetse kameraya.adam nasıl forma şansı buluyor anlamadım.hatasız oynadıgı için hehralde.adam bişi yapmıyor lan hep rakiplerin arkasında saklanıyor haftalardır.kimse gormuyor mu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 servet !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 pino fark geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 abooo pino kanatta bi tane adam geçememişti.forvette şova döktü işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bizde hilbertimi forvet oynatsak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 sabri kaptan mı lan !!??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar