synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 adam peer pressurela resim koydu simdi peer pressurela kaldırıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 GERGE said: Esprisi neyse de olmaz böyle. not: Ya bu espri nite böyle üç sessiz harf ile yazılır ki? Türkçe'de başka örneği yok sanırım. Türkçe kaynaklı olmadığından? Esprit kelimesi aklıma geliyo da ne alaka diyorum tabi :) edit: anlamına bakınca pek "ne alaka" durumu yokmuş gayet güzel bi kelime =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kaldırsa nolcak konudaki herkez gördü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 esprit kökenliymiş ama gerçekten ~ Fr esprit 1. ruh, 2. zekâ, nükte << Lat spiritus nefes, ruh < Lat spirare solumak, nefes almak/vermek REkrem 1887 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 GERGE said: Esprisi neyse de olmaz böyle. not: Ya bu espri nite böyle üç sessiz harf ile yazılır ki? Türkçe'de başka örneği yok sanırım. "türkçe" de var^^ /edit: yanlış quote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 -çe yapım eki. espri kök. O anlamda düşünmüştüm ben ama eklemeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 abi böyle bi topikte şimdi dilbilgisi dersine girmeyelim, "türkçe" kelimesinde ekle o hale geliyo, espri ise kök zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 çok ayıp olmuş yalnız böyle sanal bir nickin arkasından bir sürü hikaye yazıp kızın fotoğrafını koymak hiç hoş değil adamı gaza getirmişiniz gerçi de.. öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 o değil de bu topicte tartıştığım şeye baktım da... heteroseksüeldim di mi lan ben?! KARIIIIĞĞ asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 demek ki ilk geceden beraber oldugun adamlara dikkat etmek lazımmış. kızın haberi olsa keşke de ders olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 cidden birinin kuzeni ablası vs. olsa aile faciası bile çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 adam başına iş açılıcak abi silinsin topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ahmedinejad said: demek ki ilk geceden beraber oldugun adamlara dikkat etmek lazımmış. kızın haberi olsa keşke de ders olsa. yalnız şu doğru bi tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Sizin ofisde patiye giren biri varsa da durum kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ahmedinejad said: demek ki ilk geceden beraber oldugun adamlara dikkat etmek lazımmış. kızın haberi olsa keşke de ders olsa.koymayacaktım resmi ama arkamdan iş çevirdiğini öğrenince koydum yoksa yapmıyacaktım müdürüme gitmiş şikayet etmiş demiş bana çıkma teklifi etti bilmem ne o yüzden koydum resmi intikam yani.. @GERGE patiye tek giren benim ama yarın oda görücek kendi resmini ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 allah allah kim bilir nası baktın kıza ertesi gün de rahatsız olup telaştan napacağını şaşırmış yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bence eleman burdan bişiler salladı hepiniz inandınız. sonra herkes resim diyince de netten rasgele bi kız bulup koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 demek ki ilk geceden beraber oldugun kadınlara dikkat etmek lazımmış. çocuğun haberi olmuş da ders olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 onu bunu bilmem ben şu lafı çok severim; ekmek yediğin yerde sevişmeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sallamasyon yok rastgele resim koyacak olsam taş bi kız resmi koyardımn ama normal türk bayan şefi yani emin ol yüzüde sivilceli falan normal kız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 taş koysan inanıcaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ahah şimdi de çok ayıplanınca da yok efendim arkamdan iş çevirdiydi de ondan yaptıma döndürdü. hiç inandırıcı deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 LucifeL said: yarın oda görücek kendi resmini ;) sen utanmıyo olabilirsin ama ben bile utandım şu an bu topicte yazdığıma. yapma böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 LucifeL said: normal türk bayan şefi patron oğlu mevkiisinden sonra gelir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 smarthan said: ahah şimdi de çok ayıplanınca da yok efendim arkamdan iş çevirdiydi de ondan yaptıma döndürdü. hiç inandırıcı deilyoo çok da bi tarafımda yani ayıplanacak birşey yok emin ol aynı şeyi sana yapsa taksim'e boy boy poster yaparsın bugun öğrendim zaten daha öncede birini bu şekilde kovdurmuş istediğine şikayet edebilir yarın ki ruh halime göre topici okutabilirim ona hiç sorun değil terbiyesizlik yapmayacaktı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar