Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keskin Nişancı Dehşeti!


Silphatos

Öne çıkan mesajlar

İsveç'te tüm polisler kırmızı alarma geçti
İsveç’in göçmen kenti Malmö’de bir yıldan beri 18 kişi uzaktan ateş açarak yaralayan sniper bir türlü bulunamıyor. Dün bir kişiyi daha vuran keskin nişancıyı polis 50 kişilik ekiple arıyor.

Polis zanlının bilgisayar oyunu Counter-Strike’tan etkilenen “acemi bir sniper” olması ihtimaline karşı harekete geçti.

Özel polis birimi kentteki internet kafeleri mercek altına aldı. Polis, zanlının tıpkı oyundaki “Wallhack” hilesi yaparak kendisini gizleyip ateş ettiğine dikkat çekti. Gençler arasında popüler olan oyunun bağımlıları son iki yılda ABD ve Avrupa ülkelerinde okul saldırıları gerçekleştirdi.

15 YAŞ SINIRI VAR

Oyuncunun terörist ya da anti-terör timlerine yön verebildiği Counter Strike, 2000’lerin başından beri 9 milyon kopya sattı. Oyunda kullanıcılar uzun menzilli tüfek, el bombası, bıçak ve susturuculu tabanca kullanabiliyor. Oyun bazı ülkelerde 15 yaşın altına yasaklandı.


abi bu nasıl bir haber metni, 9 milyon kopya sattı mı
wallhack mı
18 kişiyi vurup hala bulunamayan acemi sniper mı ahahahah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

isveçte bir genç fazla cs oynadığı için noclip ve impulse101 hilesi ile uçarak etrafa dehşet saçmaya başladı. halk panik içerisinde kaçışırken uçan genci durdurabilmek için 3 tane f16 havalandı. gencin god mode hilesi yazdığından korkuluyor. çocuklarınıza cs oynatmayın, sonra hile yapıyorlar!!11
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi basbaya profesyonel keskin nişancı bu eğer 18 kişi öldürüp bulunamadıysa. amerika'da böyle bir olay olmuştu, adamın teki arabasının arkasına koyduğu düzenekle bir sürü kişi öldürmüş, sonra da yakalanmıştı.
ama hiç de "counter-strike'ten etkilenen acemi sniper" değildi adam.

wallhack hilesi yapabiliyorsa bize de öğretsin biz de yapalım hügo-lele-lülü-lüüü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O degilde, isvecte her 5-10 senede bir böyle bi manyak cikiyo. Bi 6-7 sene evvelde böyle bi adam yakalanmisti, bi 15 kisiyi falan vurmustu oda. Ama isin ilginc yani, herif sadece gocmenleri vuruyodu, komik olan tarafi ise adamin kendide göcmendi ehueh. Kesin böyle salak sacma bisey buda, yakalarlar yakinda, hicbiseyde olmaz. Girer temiz bi cezaevinde sabah aksam 3 ogun yemek, ps, tv falan hucresinde takilir bi sure, salarlar sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

iskandinavya taraflarında kişisel silahlar çok yaygın di mi? finlandiya'da mı ne 2 kişiden 1'inin ruhsatlı silahı vardı galiba öyle bir şey duymuştum. bu kadar adamda silah olunca çıkar tabii arada bunlardan.

yok bütün dünyaya silah satıyolar, ama kendileri pek kullanmıyolar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Av icin lisansin varsa av silahi kullanabiliyosun diye biliyorum, onuda orman disinda veya avlanacagin yerlerde falan kullanabilirsin ancak, onun disinda yakarlarlarsa oyarlar. Bide onun icinde dunya zimbirtiya basvuruyosun. Gidip turkiyedeki gibi "kendimi guvende hissetmiom silah aldim ruhsat verin" dersen vermezler, mantalite cok farkli cunku. "Bisey olursa bizi ara" der evine yollarlar ehueh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...