Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

htc wildfire ile ilgili birkac soru

Bone

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Zaten bir yıl garantisi var ki garanti de gitmiyor donanım hatası için. Götürünce yapıyorlarmış. Ayrıca bir yılda bozulacağını hiç sanmam kullanıcı hatası olmadan.

Değiyor market için. Ayrıca Türkiye'de çok daha geç geliyor upgradeler. 2.2 geldi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Şu telefonun en sevmediğim yanı ekran çözünürlüğü. Yani o kadar para verip bir de 5 sene önce aldığım nokia ile aynı ekran çözünürlüğüne sahip bir alet almak istemiyorum. Bu alet zaten piyasaya 699tl'den girmemiş miydi? Şu an sadece teknosada var gibi onlar da tekel olmak adına fiyat artırmış olabilirler. Almak istiyorsanız bekleyin derim mediamarkt, satürn gibi yerlere gelirse teknosa avucunu yalar.
Sosyal ağlarda paylaş

nası teoirk. öyle mi değil mi?

sahibindene bakıyorum. 750-1000 arası desirelarvar var ama, alayı 2. el çiziklimizikli, ya da sıkıntısı var. veyahut da yurt dışından gelme, pasaporta kayıtlı sim kırılmış vs. ben nası güvenip de alıyımki şimdi onları. yurtdışından alınma telefona bişe olsa elimde patlar. türkiyeden alınmış ama 2. el olarak satılan telefonda da kimbilir neler neler çıkar :/

gerek varmı böle risklere girmeye ?
Sosyal ağlarda paylaş

aga ben 1200e nexus s aldim, zorlasam 1100e de bulurdum. 50-60 lira da passport kaydi.

ha dersen ki neden garantili almiyim orasi sana kalmi$ tabi.

ama cok daha yeni aletler cikti ve desire 1100 lirayi haketmiyor $u anda.

1 yil once olsa al derdik zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

garantiyi veren firmaya gore degisir. sadece uretim hatalarina karsi hizmet veriyorsa firma gerek yok. ama gercekten iyi bir hizmet anlayisi olan firmadan aliyorsaniz 11 ay sonra kulakligi ucretsiz, sorgusuz sualsiz degistirmek cok tatli oluyor =)

şair burada Apple'a seslenmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

320x240'lık WF alana kadar 5800 alsanız ya o paranın yarısına.

sürekli penayla tırt dokunmatik ekran, android gibi fileksibıl olmaması, vs vs.

yani hakikaten aynı özellikler değil. kağıt üzerinde öyle, 3g gps falan ama hakikaten değil. allah korumuş da iyi ki 5800 almamışım dedim...

aksine wildfire kendi çapında en iyi fiyat/performansı sunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...