Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 wifi hotspot, yeni tasarımıyla market, flash desteği ve live wallpaperları gördüm ve kullandım bir saat içinde. yüklemek 10 dakika sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 google pazar yasak diilmiydi, nası şeettin ? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 unoficial rom kullanıyorum ben. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877243 burada da nasıl kuracağını anlatmış çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 garantiyi yemeğe deyiyomu peki? nedersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Zaten bir yıl garantisi var ki garanti de gitmiyor donanım hatası için. Götürünce yapıyorlarmış. Ayrıca bir yılda bozulacağını hiç sanmam kullanıcı hatası olmadan. Değiyor market için. Ayrıca Türkiye'de çok daha geç geliyor upgradeler. 2.2 geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 oha ya. teknosa wilfdirea 80tl zam yapmış. 659 taksitli, 609tl nakitti. şimdi 729 taksitli, 689tl nakit olmuş. ben fiyatı düşer diye bakıorum bu köpoulları zam yapıo. ne ayak lan bunnar. yokmu başka ucuza satan yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Şu telefonun en sevmediğim yanı ekran çözünürlüğü. Yani o kadar para verip bir de 5 sene önce aldığım nokia ile aynı ekran çözünürlüğüne sahip bir alet almak istemiyorum. Bu alet zaten piyasaya 699tl'den girmemiş miydi? Şu an sadece teknosada var gibi onlar da tekel olmak adına fiyat artırmış olabilirler. Almak istiyorsanız bekleyin derim mediamarkt, satürn gibi yerlere gelirse teknosa avucunu yalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 teknosa bu telefonun, tek bşına satış haklarını ne zaman ve ne kadar süreliine aldıını bir bilsem, ona göre beklicem ya da beklemicem. ya da direk gidip 1100tl ye desire alcam çıkıcam işin içinden o olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 1100e desire alan adami tokatlarlar yalniz. sene 2011 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 e napim ? desire 1100lira. 1100 mü verme diosun yoksa desire mı alma diosun ne diosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 desire'in teorik olarak 800 falan olmasi lazim. desire hd satiyolar 1200lere sahibindende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 sıfır desire mı 800? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Esh said: teorik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 nası teoirk. öyle mi değil mi? sahibindene bakıyorum. 750-1000 arası desirelarvar var ama, alayı 2. el çiziklimizikli, ya da sıkıntısı var. veyahut da yurt dışından gelme, pasaporta kayıtlı sim kırılmış vs. ben nası güvenip de alıyımki şimdi onları. yurtdışından alınma telefona bişe olsa elimde patlar. türkiyeden alınmış ama 2. el olarak satılan telefonda da kimbilir neler neler çıkar :/ gerek varmı böle risklere girmeye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Amazon'da Desire $469.99. 800 TL olması lazım burada da işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Dragonmax said: gerek varmı böle risklere girmeye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 aga ben 1200e nexus s aldim, zorlasam 1100e de bulurdum. 50-60 lira da passport kaydi. ha dersen ki neden garantili almiyim orasi sana kalmi$ tabi. ama cok daha yeni aletler cikti ve desire 1100 lirayi haketmiyor $u anda. 1 yil once olsa al derdik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bu telefonlarda (pda) garanti ne kadar lazım, ne kadar işe yarayan bi mevzu ? sen yurt dışından almışssın. gerge zaten direk yedi garantisini. garantinin kıymeti yokmu yani (cidden soruorum)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 garanti fabrikasyon hatalarina kar$i bir onlem saglar. onun di$inda cok da bi onemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 garantiyi veren firmaya gore degisir. sadece uretim hatalarina karsi hizmet veriyorsa firma gerek yok. ama gercekten iyi bir hizmet anlayisi olan firmadan aliyorsaniz 11 ay sonra kulakligi ucretsiz, sorgusuz sualsiz degistirmek cok tatli oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Teknosa abi Wildfire. At direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mum_Chamber said: garantiyi veren firmaya gore degisir. sadece uretim hatalarina karsi hizmet veriyorsa firma gerek yok. ama gercekten iyi bir hizmet anlayisi olan firmadan aliyorsaniz 11 ay sonra kulakligi ucretsiz, sorgusuz sualsiz degistirmek cok tatli oluyor =) şair burada Apple'a seslenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 320x240'lık WF alana kadar 5800 alsanız ya o paranın yarısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 android diilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 "roket adam" said: 320x240'lık WF alana kadar 5800 alsanız ya o paranın yarısına. sürekli penayla tırt dokunmatik ekran, android gibi fileksibıl olmaması, vs vs. yani hakikaten aynı özellikler değil. kağıt üzerinde öyle, 3g gps falan ama hakikaten değil. allah korumuş da iyi ki 5800 almamışım dedim... aksine wildfire kendi çapında en iyi fiyat/performansı sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar