Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 - edge ile internete baglaniyor, 3g olmasini nasil yapabilirim. Vodafone'u 3g yaptigimi hatirliyorum, ama emin olmak için nasıl kontrol edebilirim. - telefon pili çabuk bitiyor. Nedendir ve nasil halledilebilir. Omnia bir hafta dayanirken bu bir günde bitiyor. - sürekli edge bağlı. Bunun para yazdığına emin değilim, ama kapatıp kullanacagim zaman açmak istiyorum. - 1.28.468.3 guncellemesi kurdu, nedir bu. - telefon çok yavaş açılıyor, açılış ekranını hizlandirmak mümkün mu.
kath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 - edge ile internete baglaniyor, 3g olmasini nasil yapabilirim. Vodafone'u 3g yaptigimi hatirliyorum, ama emin olmak için nasıl kontrol edebilirim. Edge ile bağlanıyor olması sizin ayarlarda bir yanlışlık yaptınığınız anlamına gelmez , 3g malum her yerde çekmiyor ve stabil değil çektiği yerlerde de . Fakat hiç bir zaman 3g yazısını göremiyor iseniz , bağlantılar kısmında wcdma/gsm otomatik olan seçeneğin aktif olduğundan emin olun. - telefon pili çabuk bitiyor. Nedendir ve nasil halledilebilir. Omnia bir hafta dayanirken bu bir günde bitiyor. Omnia'nın pili çok iyi gidiyormuş buna diyicek sözüm yok hakkaten , fakat android telefonlarda yüksek pil tüketimi malesef kronik bir hastalık. Yine de bazı programlar ile emvcut güç tüketiminizi azaltmanız mümkün. Ekran arka ışığını kısabilir , 3g yerine edge kullanabilir wi-fi ve bluetoothun kullanmadığınız anlarda kapalı olduğuna emin olabilirsiniz mesela. - sürekli edge bağlı. Bunun para yazdığına emin değilim, ama kapatıp kullanacagim zaman açmak istiyorum. APN droid idi sanıyorum programın adı veya extended controls. - 1.28.468.3 guncellemesi kurdu, nedir bu. HTC'nin telefon modeliniz için yaptığı bir güncelleme - hotfix flndır heralde. Şu an eclair ile kullanıyorsunuz bildiğim kadarıyla wildfireı. - telefon çok yavaş açılıyor, açılış ekranını hizlandirmak mümkün mu. Basit telefonlar ile mukayese edip böyle düşünmeyin , sonuçta bir işletim sistemi yüklüyor cihaz ve donanımsal açıdan inanılmaz özelliklere sahip değil wildfire. Aslına bakarsanız kapatmanız gerekmiyorsa kapatmayın derim madem sinir bozuyor bu durum :D
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Çok kibar ve resmi bir cevap oldu bu :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Benim sarj 3 gün gidiyor ortalama. Çok kullanıyorsun sanırım :) Bir de bir task manager yükle. Bir de rom flashladım ben tabii market için, onun da etkisi vardır belki. Bunun 7.3 versiyonunu kullanıyorum. Mobile network ayarlarından always-on'u kapa, sadece e-mail filan gibi şeyler için sync vakti geldiğinde internete bağlansın.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 GERGE said: Benim sarj 3 gün gidiyor ortalama. Çok kullanıyorsun sanırım :) Bir de bir task manager yükle. Bir de rom flashladım ben tabii market için, onun da etkisi vardır belki. Bunun 7.3 versiyonunu kullanıyorum. Mobile network ayarlarından always-on'u kapa, sadece e-mail filan gibi şeyler için sync vakti geldiğinde internete bağlansın. Telefonu ilk aldığımızda market yok mu?
kath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Türkiyede satılan hiç bir android telefonda yok market. / Market ile kasıt google android market bu arada diğer çakma marketler değil.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Peki rom flashlamadan apn'ini falan bulup kurulmuyo mu? Yanlış anlamayın rom flashlamaya karşı değilim :D Meraktan soruyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Kuruluyor ama market çok büyük rahatlık. rom flaslama da kötü bir şey değil yani.
kath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bir çok farklı market uygulaması sitesi var. Ben slideme kullanıyorum mesela . Turkcellin ve Samsungun da kendi android market uygulama siteleri mevcut.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Peki son soru, stock rom'u Türkçe mi bu aletin? xda'de türkçe rom bulunmuyodur diye tahmin ediyorum.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 stok 2.2 updatei geldi mi ya da gelicek mi?
kath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Türkiyede an itibari ile yasal olarak satılan hiç bir android telefona 2.2 upgradei ( Türkiye iiçin gelmedi anlamında söylüyorum yanlış anlaşılmasın) gelmedi. Paralel ithalat vesaire olan cihazlardan bahsetmiyorum. Yani mevcut androidli cihazlar orjinal romları ile max 2.1 ile kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Galaxy S eli kulağında diye biliyorum avrupada vesaire yayınlandı ama wildfire ile ilgili bir duyum almadım henüz.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 pedere wildfire alayim istiyorum ama gozum desire'a kayiyor. babamin ihtiyaci artik kucuk telefonlarin tuslarina basamadigi icin , boyle essek kadar ekrani kaplayan tus menusu istiyo mesela. kamerasi iyi osun ister. ve acayip telefonla konusuyor, pili de dayansin az buz.
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 pil omru dedigin zaman android i bir iki defa daha dusunmek gerek sanki.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 nokia n8 e mi kayayim acaba. adam surekli fotografliyo bisileri. ovi de co$tu zaten.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 KHaRoN said: pil omru dedigin zaman android i bir iki defa daha dusunmek gerek sanki. Doğru. Öte yandan 2.3 versiyonunda en çok pil ömrünü uzatmaya kasmışlar diye okumuştum, ne derece bi iyileşme olur çıkmadan bilemeyiz tabi. Esh said: nokia n8 e mi kayayim acaba. adam surekli fotografliyo bisileri. ovi de co$tu zaten. 200 lira daha verip n8 aliyim, 300 lira daha verip desire aliyim, e vermişken 300 daha veriyip iphone aliyim... sonu yok.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Komik oldu, peder samsung wave i cok begendi ve aldik asdf. Yalniz super amoled baya guzelmis, retina displayden daha kontrastli olabilir.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 selam ben de bişi sorucam. wildfire micro SD oalrak ne destekliyo. mesela bi adet Toshiba 8GB Micro SDHC Class-4 Card alınsai bunu desteklermi. malum her cihaz class 4 desteklemiyor. GERGEEE nerdesin? :) gsm arenada baktım sadece 32gba kadar micro SD destekliyo yazıo okadar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bilmiyorum. Benim taktığımın üzerinde class yazmıyor.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 htc desire ve wildfire class-4 ve class-6 destekliyor..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Esh said: Komik oldu, peder samsung wave i cok begendi ve aldik asdf. Yalniz super amoled baya guzelmis, retina displayden daha kontrastli olabilir. amoled ekranlar her turlu lcd'den daha yuksek contrast zaten =) edik: pil omurleri de cok daha iyi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Froyo çıktı.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Yükledim şimdi, güzelmiş 2.2
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 1 saat içinde uraşıp yğjleyip kurcalmış ads jet gerge.
Öne çıkan mesajlar