Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

htc wildfire ile ilgili birkac soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
- edge ile internete baglaniyor, 3g olmasini nasil yapabilirim. Vodafone'u 3g yaptigimi hatirliyorum, ama emin olmak için nasıl kontrol edebilirim.
- telefon pili çabuk bitiyor. Nedendir ve nasil halledilebilir. Omnia bir hafta dayanirken bu bir günde bitiyor.
- sürekli edge bağlı. Bunun para yazdığına emin değilim, ama kapatıp kullanacagim zaman açmak istiyorum.
- 1.28.468.3 guncellemesi kurdu, nedir bu.
- telefon çok yavaş açılıyor, açılış ekranını hizlandirmak mümkün mu.
Mesaj tarihi:
- edge ile internete baglaniyor, 3g olmasini nasil yapabilirim. Vodafone'u 3g yaptigimi hatirliyorum, ama emin olmak için nasıl kontrol edebilirim.
Edge ile bağlanıyor olması sizin ayarlarda bir yanlışlık yaptınığınız anlamına gelmez , 3g malum her yerde çekmiyor ve stabil değil çektiği yerlerde de . Fakat hiç bir zaman 3g yazısını göremiyor iseniz , bağlantılar kısmında wcdma/gsm otomatik olan seçeneğin aktif olduğundan emin olun.

- telefon pili çabuk bitiyor. Nedendir ve nasil halledilebilir. Omnia bir hafta dayanirken bu bir günde bitiyor.
Omnia'nın pili çok iyi gidiyormuş buna diyicek sözüm yok hakkaten , fakat android telefonlarda yüksek pil tüketimi malesef kronik bir hastalık. Yine de bazı programlar ile emvcut güç tüketiminizi azaltmanız mümkün. Ekran arka ışığını kısabilir , 3g yerine edge kullanabilir wi-fi ve bluetoothun kullanmadığınız anlarda kapalı olduğuna emin olabilirsiniz mesela.

- sürekli edge bağlı. Bunun para yazdığına emin değilim, ama kapatıp kullanacagim zaman açmak istiyorum.
APN droid idi sanıyorum programın adı veya extended controls.

- 1.28.468.3 guncellemesi kurdu, nedir bu.
HTC'nin telefon modeliniz için yaptığı bir güncelleme - hotfix flndır heralde. Şu an eclair ile kullanıyorsunuz bildiğim kadarıyla wildfireı.

- telefon çok yavaş açılıyor, açılış ekranını hizlandirmak
mümkün mu.
Basit telefonlar ile mukayese edip böyle düşünmeyin , sonuçta bir işletim sistemi yüklüyor cihaz ve donanımsal açıdan inanılmaz özelliklere sahip değil wildfire. Aslına bakarsanız kapatmanız gerekmiyorsa kapatmayın derim madem sinir bozuyor bu durum :D
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Benim sarj 3 gün gidiyor ortalama. Çok kullanıyorsun sanırım :) Bir de bir task manager yükle. Bir de rom flashladım ben tabii market için, onun da etkisi vardır belki. Bunun 7.3 versiyonunu kullanıyorum.

Mobile network ayarlarından always-on'u kapa, sadece e-mail filan gibi şeyler için sync vakti geldiğinde internete bağlansın.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Benim sarj 3 gün gidiyor ortalama. Çok kullanıyorsun sanırım :) Bir de bir task manager yükle. Bir de rom flashladım ben tabii market için, onun da etkisi vardır belki. Bunun 7.3 versiyonunu kullanıyorum.

Mobile network ayarlarından always-on'u kapa, sadece e-mail filan gibi şeyler için sync vakti geldiğinde internete bağlansın.

Telefonu ilk aldığımızda market yok mu?
Mesaj tarihi:
Bir çok farklı market uygulaması sitesi var. Ben slideme kullanıyorum mesela . Turkcellin ve Samsungun da kendi android market uygulama siteleri mevcut.
Mesaj tarihi:
Türkiyede an itibari ile yasal olarak satılan hiç bir android telefona 2.2 upgradei ( Türkiye iiçin gelmedi anlamında söylüyorum yanlış anlaşılmasın) gelmedi.
Paralel ithalat vesaire olan cihazlardan bahsetmiyorum.
Yani mevcut androidli cihazlar orjinal romları ile max 2.1 ile kullanılıyor bildiğim kadarıyla.
Galaxy S eli kulağında diye biliyorum avrupada vesaire yayınlandı ama wildfire ile ilgili bir duyum almadım henüz.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
pedere wildfire alayim istiyorum ama gozum desire'a kayiyor.

babamin ihtiyaci artik kucuk telefonlarin tuslarina basamadigi icin , boyle essek kadar ekrani kaplayan tus menusu istiyo mesela. kamerasi iyi osun ister. ve acayip telefonla konusuyor, pili de dayansin az buz.
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

pil omru dedigin zaman android i bir iki defa daha dusunmek gerek sanki.

Doğru. Öte yandan 2.3 versiyonunda en çok pil ömrünü uzatmaya kasmışlar diye okumuştum, ne derece bi iyileşme olur çıkmadan bilemeyiz tabi.

Esh said:

nokia n8 e mi kayayim acaba.

adam surekli fotografliyo bisileri. ovi de co$tu zaten.

200 lira daha verip n8 aliyim, 300 lira daha verip desire aliyim, e vermişken 300 daha veriyip iphone aliyim... sonu yok.
Mesaj tarihi:
selam ben de bişi sorucam. wildfire micro SD oalrak ne destekliyo. mesela bi adet Toshiba 8GB Micro SDHC Class-4 Card alınsai bunu desteklermi. malum her cihaz class 4 desteklemiyor. GERGEEE nerdesin? :) gsm arenada baktım sadece 32gba kadar micro SD destekliyo yazıo okadar.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Komik oldu, peder samsung wave i cok begendi ve aldik asdf. Yalniz super amoled baya guzelmis, retina displayden daha kontrastli olabilir.

amoled ekranlar her turlu lcd'den daha yuksek contrast zaten =)

edik: pil omurleri de cok daha iyi
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...