Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 - edge ile internete baglaniyor, 3g olmasini nasil yapabilirim. Vodafone'u 3g yaptigimi hatirliyorum, ama emin olmak için nasıl kontrol edebilirim. - telefon pili çabuk bitiyor. Nedendir ve nasil halledilebilir. Omnia bir hafta dayanirken bu bir günde bitiyor. - sürekli edge bağlı. Bunun para yazdığına emin değilim, ama kapatıp kullanacagim zaman açmak istiyorum. - 1.28.468.3 guncellemesi kurdu, nedir bu. - telefon çok yavaş açılıyor, açılış ekranını hizlandirmak mümkün mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 - edge ile internete baglaniyor, 3g olmasini nasil yapabilirim. Vodafone'u 3g yaptigimi hatirliyorum, ama emin olmak için nasıl kontrol edebilirim. Edge ile bağlanıyor olması sizin ayarlarda bir yanlışlık yaptınığınız anlamına gelmez , 3g malum her yerde çekmiyor ve stabil değil çektiği yerlerde de . Fakat hiç bir zaman 3g yazısını göremiyor iseniz , bağlantılar kısmında wcdma/gsm otomatik olan seçeneğin aktif olduğundan emin olun. - telefon pili çabuk bitiyor. Nedendir ve nasil halledilebilir. Omnia bir hafta dayanirken bu bir günde bitiyor. Omnia'nın pili çok iyi gidiyormuş buna diyicek sözüm yok hakkaten , fakat android telefonlarda yüksek pil tüketimi malesef kronik bir hastalık. Yine de bazı programlar ile emvcut güç tüketiminizi azaltmanız mümkün. Ekran arka ışığını kısabilir , 3g yerine edge kullanabilir wi-fi ve bluetoothun kullanmadığınız anlarda kapalı olduğuna emin olabilirsiniz mesela. - sürekli edge bağlı. Bunun para yazdığına emin değilim, ama kapatıp kullanacagim zaman açmak istiyorum. APN droid idi sanıyorum programın adı veya extended controls. - 1.28.468.3 guncellemesi kurdu, nedir bu. HTC'nin telefon modeliniz için yaptığı bir güncelleme - hotfix flndır heralde. Şu an eclair ile kullanıyorsunuz bildiğim kadarıyla wildfireı. - telefon çok yavaş açılıyor, açılış ekranını hizlandirmak mümkün mu. Basit telefonlar ile mukayese edip böyle düşünmeyin , sonuçta bir işletim sistemi yüklüyor cihaz ve donanımsal açıdan inanılmaz özelliklere sahip değil wildfire. Aslına bakarsanız kapatmanız gerekmiyorsa kapatmayın derim madem sinir bozuyor bu durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Çok kibar ve resmi bir cevap oldu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Benim sarj 3 gün gidiyor ortalama. Çok kullanıyorsun sanırım :) Bir de bir task manager yükle. Bir de rom flashladım ben tabii market için, onun da etkisi vardır belki. Bunun 7.3 versiyonunu kullanıyorum. Mobile network ayarlarından always-on'u kapa, sadece e-mail filan gibi şeyler için sync vakti geldiğinde internete bağlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 GERGE said: Benim sarj 3 gün gidiyor ortalama. Çok kullanıyorsun sanırım :) Bir de bir task manager yükle. Bir de rom flashladım ben tabii market için, onun da etkisi vardır belki. Bunun 7.3 versiyonunu kullanıyorum. Mobile network ayarlarından always-on'u kapa, sadece e-mail filan gibi şeyler için sync vakti geldiğinde internete bağlansın. Telefonu ilk aldığımızda market yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Türkiyede satılan hiç bir android telefonda yok market. / Market ile kasıt google android market bu arada diğer çakma marketler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Peki rom flashlamadan apn'ini falan bulup kurulmuyo mu? Yanlış anlamayın rom flashlamaya karşı değilim :D Meraktan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Kuruluyor ama market çok büyük rahatlık. rom flaslama da kötü bir şey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bir çok farklı market uygulaması sitesi var. Ben slideme kullanıyorum mesela . Turkcellin ve Samsungun da kendi android market uygulama siteleri mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Peki son soru, stock rom'u Türkçe mi bu aletin? xda'de türkçe rom bulunmuyodur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 evet Türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 stok 2.2 updatei geldi mi ya da gelicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Türkiyede an itibari ile yasal olarak satılan hiç bir android telefona 2.2 upgradei ( Türkiye iiçin gelmedi anlamında söylüyorum yanlış anlaşılmasın) gelmedi. Paralel ithalat vesaire olan cihazlardan bahsetmiyorum. Yani mevcut androidli cihazlar orjinal romları ile max 2.1 ile kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Galaxy S eli kulağında diye biliyorum avrupada vesaire yayınlandı ama wildfire ile ilgili bir duyum almadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 pedere wildfire alayim istiyorum ama gozum desire'a kayiyor. babamin ihtiyaci artik kucuk telefonlarin tuslarina basamadigi icin , boyle essek kadar ekrani kaplayan tus menusu istiyo mesela. kamerasi iyi osun ister. ve acayip telefonla konusuyor, pili de dayansin az buz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 pil omru dedigin zaman android i bir iki defa daha dusunmek gerek sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 nokia n8 e mi kayayim acaba. adam surekli fotografliyo bisileri. ovi de co$tu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 KHaRoN said: pil omru dedigin zaman android i bir iki defa daha dusunmek gerek sanki. Doğru. Öte yandan 2.3 versiyonunda en çok pil ömrünü uzatmaya kasmışlar diye okumuştum, ne derece bi iyileşme olur çıkmadan bilemeyiz tabi. Esh said: nokia n8 e mi kayayim acaba. adam surekli fotografliyo bisileri. ovi de co$tu zaten. 200 lira daha verip n8 aliyim, 300 lira daha verip desire aliyim, e vermişken 300 daha veriyip iphone aliyim... sonu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Komik oldu, peder samsung wave i cok begendi ve aldik asdf. Yalniz super amoled baya guzelmis, retina displayden daha kontrastli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 selam ben de bişi sorucam. wildfire micro SD oalrak ne destekliyo. mesela bi adet Toshiba 8GB Micro SDHC Class-4 Card alınsai bunu desteklermi. malum her cihaz class 4 desteklemiyor. GERGEEE nerdesin? :) gsm arenada baktım sadece 32gba kadar micro SD destekliyo yazıo okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bilmiyorum. Benim taktığımın üzerinde class yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 htc desire ve wildfire class-4 ve class-6 destekliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Esh said: Komik oldu, peder samsung wave i cok begendi ve aldik asdf. Yalniz super amoled baya guzelmis, retina displayden daha kontrastli olabilir. amoled ekranlar her turlu lcd'den daha yuksek contrast zaten =) edik: pil omurleri de cok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Froyo çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Yükledim şimdi, güzelmiş 2.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 1 saat içinde uraşıp yğjleyip kurcalmış ads jet gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar