Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keyif çatmaktan anladığınız...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ramsesII +1
alcaksın extrayı yanındada kız arkadaşın film izliceksin nette takılcaksın kız arkadaşına laf anlatmaya çalışçaksın sonra yatçan kalkçan sabah olcak :P[signature][hline]Yine aşığım.. :(
Mesaj tarihi:
Miller'ın tadı çok güzel, illaha kafa yapsın diye içmemek lazım... Buz gibi bir miller'ı sıcak havada rahat rahat boğazım yanmadan yada Efes'in o iğrenç kusmuk tadı gelmeden içmeyi tercih ederim şahsen... Ayrıca küvet olayını iyi hatırlattın yeni eve taşındığımdan beri yapmamıştım ama o olayda sigara yerine güzel, harbi kaliteli bir puro lazım... Che olabilir mesela... Yada Davidoff T2000'lerden...
Mangal olayı arkadaşlarla güzel oluyor ya yalnızken benim hımbıllığım tutuyor "öeaaah kim yakcak kim pişircek ateşe ziyan" diyorum geçiyorum =)[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Mesaj tarihi:
Evde hiçbir insanın afurunu tufurunu çekmeden, çevre koşullarından etkilenmeden, huzur dolu saatler geçirmektir.

Piyano çalarım. Internette takılırım. Arada UO'yu açar bir kaç set yapar, sonra hazine çıkarırım. Televizyonda kayda değer programlar varsa onları izlerim... Sonra da mışıl mışıl uyurum şömine kedisi gibi.
Mesaj tarihi:
said:
Mino, 22 Ağustos 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
Piyano çalarım.

piyano? süfer. keşke bende bilsem de çalsam valla :) zamanında "elim sende, arkam solum göbeğim sobe" oynıycağımıza piyano dersine gitseydik keşke.

edik: kaptırmış gitmişim fazla fazla harf koymuşum.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki:
please don't kill me! i have a wife and children, kill them!

[Bu mesaj Saeros tarafından 22 Ağustos 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bi ara calıodum bende piyano ama sora adam solfej falan yaptırmaya başladı baydırdı tabi.. hala o koca g.tüyle(yani kuyruuyla:P) duruyo salonda.. gereksiz bişi abi yani dinlemesi hoş, çalması da hoş ta.. eee bağlayamadık sonuca.. BÖhüeeeee ben piyano çalmak isyiyoruUUuUm! :-P[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
arkada$: herşeyiöarghhh
Mesaj tarihi:
Babamla maç izlemek...
signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..

[Bu mesaj zydar tarafından 23 Ağustos 2004 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
antimodes'e komple katılıom aynı yaşıyorum hem de bir aydır sonunda yarın kız arkım gelcek hayatım deişcek biraz :) antimodesle tek farkımız film kiralamıom netten indiriom koca gün :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
film kiralamanın da zevki bi başkadır ama. "ben bugün 'film' kiraladım!" diyebilmeli insan. hatta film'i "filim" diye söyleyeceksin ki daha da bi vurgulu olsun. "fi-lim kiraladım!" diyeceksin.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki:
Mesaj tarihi:
aman aman
tv, bilgisayar, telefon, dergi, müzik, film karışımı birşeyler yaparım. üstüne pizza harici birşeyler ısmarlarım eve. bunların hepsini yapmaktan sıkıldığım da 1 saatlik bir şekerleme yaparım

baya klas oluyoi ama hafta içi ise tv'yi bu listeden çıkarıyoruz tabi ki. hiç bi mok olmuyo hafta içi tv'de[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
ehe tamam senin için bi kere de olsa kiralıcam nası bi zewkmiş diye..teknoloji çocuk olduk dediin gibi nostalji yapalım babamın küçükken ninja kaplumbaaaları kiraladıını hatırladım bak şimdi gaza geldim :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
pek tabi :) ama sen yinede ucuz kirala kazık yeme :p[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Ainu, 23 Ağustos 2004 10:49 tarihinde demiş ki:
nostalji
[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Alirim karadut şarabimi açarim müzik setimi başlarim Anathemadan Katatoniadan çıkarım Suffocationdan Dying Fetusdan ...[signature][hline]God Helm
Lord Of The Guardians
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 22 Ağustos 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
piyano çalmak zor bişi hakkaten. bi de genelde iki kişi filan çalıyolar. o kadar zor ki!

öğk de bu neydi? :)
Haydi sen küvetine gir bak üşüyeceksin..
Mesaj tarihi:
çay, sigara, kitap olabilir. abuk subuk yemek yapma denemelerim olabilir. yine çay, sigara müzik+ puzzle yapmak olabilir. kahve+program yazmak olabilir. dışardaysam şehir hatları vapurlarında saçma sapan yerlere gitmek, deniz kenarında oturup çay içmek, eğer yanımda muhabbeti güzel birileri varsa 3-5 çeşit meze, 2 duble rakı olabilir. evde miskinlik yapmayı pek sevmiyorum artık. etrafta salınmak saçma sapan yürümek daha güzel.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
  • Yeni Oluştur...