Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Evinizde yanlızsınız... İşiniz gücünüz yok... Ertesi gün kalkma sorunu yok... Çalışmaktan yorgunsunuz, rahatlamak istiyorsunuz... Ne yaparsınız? Nasıl keyif çatarsınız? Ben şahsen 2-3 paket sigara, 5-6 ruffles maximum, ice tea, kola ve fanta alıp övüldüğünü duyduğum 4-5 filmi kiralayıp odamdaki bütün ışıkları yok edip çatlayana kadar ruffles yiyip, kola ve sigara içip, dinlenmeyi severim... Ama evde yalnızsınız kız arkadaş, kankalar vs. yok hiç biri :P[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ruffles, sigara hariç aynı. :)[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bira,kola,pizza,pc,netim aradada uo tabı son ses muzik bu kdrı yeter bana.[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1 kasaya yakın bira sonra en sevdiğim filmlerden bazılarını alırım olmadı nba tv yi açar maç izlerim başka da yapılcak bişi yok yani kitap okurum vs vs sıkılınca son ses müzik kapıcı gelene kadar tabi[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 içeceğimi alırım ama çok ağır olmicak yani bira, kola, ice tea falan.. Yemek yaparım sonra salona gider ayaklarımı puf a uzatır televizyonu açar yemeğimi yerken ComedyMax i açar dizi izledim yada film izlerim.. Tek başına dvd izlemek bayıyo..[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Zevklerimiz aynıda ruffles bayıyo. Onun yerine doritos serisi alır hatta doritos öncesi döner burger vs. fast food tarzı bişey yer kolesterol kalp krizi riski damar sertliği ne varsa köklerim. Yoksa tıpatıp aynıyız. Ama home theatre olcak tabi.[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Geçerim makinamın karşısına,açarım güzel bir adult site. Ondan sonrada yaptığım şeyden keyif alırım yani :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yok be otururum Bilgisayarin başina catlayana kadar envai çeşit oyun oynarim envai çeşit siteyi gezerim. Tonlarca sigara ve Kahve içerim. Ayni zamanda TV veya Müzik seti açik ,(maksat arka planda gürültü olsun) , Bayilana kadar Takılırım , en son gider bi yatarim , sabah kalktiğimda , acayip dinlenmiş hissediyorum kendimi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Antimodes52, 22 Ağustos 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Evinizde yanlızsınız... İşiniz gücünüz yok... Ertesi gün kalkma sorunu yok... Çalışmaktan yorgunsunuz, rahatlamak istiyorsunuz... Ne yaparsınız? Nasıl keyif çatarsınız? Ben şahsen 2-3 paket sigara, 5-6 ruffles maximum, ice tea, kola ve fanta alıp övüldüğünü duyduğum 4-5 filmi kiralayıp odamdaki bütün ışıkları yok edip çatlayana kadar ruffles yiyip, kola ve sigara içip, dinlenmeyi severim... Ama evde yalnızsınız kız arkadaş, kankalar vs. yok hiç biri :P Bu arada bu dediklerini fazla tekrarlama sana şurayı hatırlatayım http://forum.paticik.com/view.php?id=85040&page=1 :)[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected.
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: RamsesII, 22 Ağustos 2004 17:44 tarihinde demiş ki: Geçerim makinamın karşısına,açarım güzel bir adult site. Ondan sonrada yaptığım şeyden keyif alırım yani :D senin title Fesat olmalı bence.. Hatta Fesatın Allahı bile olabilir. Ne zaman böyle bi konu açılsa fesatlığını konuşturuyosun.. Ne denirki bu duruma sana biraz gezme tozma öneriyorum elizabeth e de yazık sana da..[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: RamsesII, 22 Ağustos 2004 17:44 tarihinde demiş ki: Geçerim makinamın karşısına,açarım güzel bir adult site. Ondan sonrada yaptığım şeyden keyif alırım yani :D adam rahatlamak için demiş sen kastırmışsın olmazki forza hormonlar cık cık[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: RamsesII, 22 Ağustos 2004 17:44 tarihinde demiş ki: Geçerim makinamın karşısına,açarım güzel bir adult site. Ondan sonrada yaptığım şeyden keyif alırım yani :D rofl[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Lol hormonlara fazla mesai falan mı yaptırıyor bu ne ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: RamsesII, 21 Ağustos 2004 16:05 tarihinde demiş ki: KEndimi tatmin ediyorum adam her boş anı değerlendiriyo baksana..[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 tv de güsel bişeyler varsa izlerim yoksa mahvoldum.. haa çok sıkılrsam aıyom vbasic yapamıcam bişeylerin üstünde 092380493 saat uğraşıyom baya rahatlatıyo falla gerçi yapamıyom ama olsun auhauh zaman geçiyo :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 keyif çatmak yerine "kebap yapmak" desek daha güzel olur :) tv nin karşısına diwana uzanırım, yanıma kola, cips we çeşitli abur cuburlarımdan alırım. gecenin ilerleyen saatlerinde dondurma weya aile boyu brownie yiyip, ondan sonra da keyfime göre birayla dewam edebilirim. tvde film olarak trt1, atv weya kanald nin bazen gösterdiği kaliteli aksiyon/polisiye filmlerini tercih ederim. geç saate doğru da cnbce de eski dizi sezon tekrarlarını izlerim ewde telsiz telefon olmadığı için kebap sırasında telefon çalarsa çıldırırım. telefona doğru koşarken "ulan arayan her kimse ta.....:hrr:" şeklinde küfür ederim. konuşmayı da olabildiğince kısa keserim[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: -MrBomb-, 22 Ağustos 2004 18:48 tarihinde demiş ki: ewde telsiz telefon olmadığı için kebap sırasında telefon çalarsa çıldırırım. telefona doğru koşarken "ulan arayan her kimse ta.....:hrr:" şeklinde küfür ederim. konuşmayı da olabildiğince kısa keserim +1[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 kafve likörü + süt veya vcd kiralamak... dvd de olabilir ama biraz pahalıya geliyor tabii..... sonra tek başına gece 3 gibi dışarıya çıkıp mal mal şuursuzca dolaşmak.... webmesaj a girip eski dostların alayına mesaj çekmek... mp3 arşivini ya da dosyaları düzenlemek... acun firarda gibi programları izlemek... şarap içmek.... (kaliteli cabarnet suavigon kavaklıdere üçlüsü gibi mesela...) patates kızartıp çatal kullanmadan parmakla yemek... esrar kokain eroin kullanmak (bu şaka tabii :)[signature][hline]Yaşasın Bambular...
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 gündüzse uyurum veya dondurma yerim müzik dinlerim ses aar mikrofonla bağırırım yan taraftan ikaz edilene kdr euhe akşamsa korku filmi izlerim ya da gerilim dvd-vcd fln ne bulursam(evde benden başka korku izleyen yok da..) geceyse netteyim zaten yannız olsamda olmasam da[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 küveti doldurup, içine banyo köpüü döküp içine geçip dergi okuyup sigara içmek. hatta yapiim bunu yakında bi zaman ben yine.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Nabalım arkadaşlar bizimde kaderimiz böyle... Elizabeth arkadaşımızla kanka olduk artık :lol:[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: horacegoesskiing, 22 Ağustos 2004 20:06 tarihinde demiş ki: küveti doldurup, içine banyo köpüü döküp içine geçip dergi okuyup sigara içmek. hatta yapiim bunu yakında bi zaman ben yine.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Horace o küvet olayı yalnız olmaz be hocam ;)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: RamsesII, 22 Ağustos 2004 20:14 tarihinde demiş ki: Nabalım arkadaşlar bizimde kaderimiz böyle... Elizabeth arkadaşımızla kanka olduk artık :lol: forumdaki topiclerin yarısından fazlasında kankandan ve beraber yaptıklarınızdan bahsetmesen daha güzel olur gibi.[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yakarsın mangalı, atarsın köfteleri."bu mudur?" dersin, bakarsın kimseden ses yok, yanlızsındır.gülerek cevaplarsın "budur."[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Öne çıkan mesajlar