kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Babacum kuzen kaç yaşında .. ? :-p şey ehem hmm .[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Saatini unutmuşum anca son 20 soruya yetiştim. Görebildiğim tek zor soru 1/3 1/4 ve geriye 15 soru kalıyor olandı ama onuda cevaplardan yapmak en kolayıydı. ÖSSye hazırlanan arkadaşlar için bu sınav herhalde çekirdek çitlemekten kolay olmuştur. PS: Bu arada 100 puan iq testinde sizin altınızda ve üzerinizde aynı sayıda insan var demektir. Çan eğrisi mantığı yani. Yanılmıyorsa Hacettepe Üniversitesin IQ testi yapıyordu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezzap Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 uehuehe su matematik sorulari cok kazik di yani sorular kolaydida vakit azdi ama bu darliga karsin 51 cevapla 122 puan alabildim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 sözel sorular süper geyikti ve ben ikinci bölümü bile beklemedim. böyle iq testi olmaz ki... ben hiç beenmedim yani[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 aha iq um 118 :-p şimdi dalga geçecek millet aaa orc un iq su şu diilmiydi :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hehe ben hep kaç üzerinden olduunu merak eder dururum. sadece 75 ve altının idiot seviyesi, yani düzeltilemeyen aptallık olduunu biliom o da meslek icabı...[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Arkadaşlar söylemesi ayıp 140 küsur çıktı iqum. :P Kesin yazış bu test.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ilginç olanı iq'dan insanda bi tane olmaz ki... yani toplam 7 deişik çeişt iq su var insanın.. mesela, müzik alanında, matematikte,resimde falan... hayret bi şey ya hepsini topliip ortalama mı alıolar?[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Ya abi türkiye çapında olacağı için saçma salak birşey bu. Sorular da acaip abzürddü. Ben inanmıyorum. 65 soru mu ne 2 tane yanlışım vardı. Lakayit bir test.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Zaten iq;bir insanin zekasini anlik olarak etkileyecek on yuz bin milyon tane faktor varken tutup da bi pazar aksami saat 22:30 civarinda "hadiin beyler iq muz n kdrmis bakalim" gibisinden olculecek bi parametre degildir... [asmis cumle ornegi...8-)][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: ReaperXS, 11 May 2003 20:08 tarihinde demiş ki: gereksiz değil mi ya... sidik yarıştırmanın show haline getirilmişi[hline]®© Bana inanmamıştınız dimi? :D[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 En az paticik yüzünden 5-6 soru kaçırdım, Puan 120 geld :))[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ıq testi: sabah yapılmalıdır soruların çözülme süreleri önemlidir bu kadar kolay olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Ya IQ, yani zeka katsayısı değişkendir(çevresel etmenlere, yaşına, yediklerine vs'ye bağlıdır), iki gün önce ölçtüğün IQ ile bi sonraki günkü aynı çıkmayabilir, her test güvenilir değildir. vs. Zekanızı böyle zeka katsayılarıyla sınırlamayın, somutçuluktan uzak durun , soyut şeyler de düşünün.. vs vs :-P[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 bende bunu anlamıyorum o gün moralin bozuk olur sıçarsın ertesi gün moralin iyi olur çok mükemmel sonuç çıkarırısın her girdiğinde aynı sonuç çıkmaz ki ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Eheh zeka testle ölçülebilen bir şey değildir. Herkesin zekası kendinedir. Ben memnunum valla halimden.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 daha yeni okudum 146 cikmis, gercek mercek anlamam tr 1.siyim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 159 3)[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hadi lan max 150 degilmi zzst[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hyr bir herif 160 aldı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 65 sorunun karşısında 150 vardı...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: orc_lord, 12 May 2003 22:05 tarihinde demiş ki: hyr bir herif 160 aldı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Hayır o adam 139 aldı, yanlış söylemişler. Sonradan düzelttiler. Reji abim demiş, hop beyaz noluyoz max 150 var zaten falan. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: bega, 12 May 2003 18:47 tarihinde demiş ki: ilginç olanı iq'dan insanda bi tane olmaz ki... yani toplam 7 deişik çeişt iq su var insanın.. mesela, müzik alanında, matematikte,resimde falan... hayret bi şey ya hepsini topliip ortalama mı alıolar? senin dediğin yetenek olmasın? iq çabuk kavrama ve mantık olayı. ayrıca bunu beyin olimpiyatlarına hazırlanıyormuşuz gibi sanmayın. İlk iq testi askerleri ayırmada kullanılmış. Yoksa tübitak yapmamış.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: theKingpin, 12 May 2003 21:05 tarihinde demiş ki: bende bunu anlamıyorum o gün moralin bozuk olur sıçarsın ertesi gün moralin iyi olur çok mükemmel sonuç çıkarırısın her girdiğinde aynı sonuç çıkmaz ki? bu testte çıkmaz. tamam 1-2 puan eksik ya da fazla olabilir. Ancak sırf kız arkadaşından ayrıldın diye idiot çıkmassın testte[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 beyin olimpiyatlarına hazırlanan, ordaki şekil sorularının 10 katı zorlarını çözenler var. fotoğrafik hafıza sayesinde bir gördüğünü bir daha unutmayanlar var. bilgeliği sayesinde insanların kişiliğini, düşüncelerini çözebilenler var. habire birşeyler icat edenler var... bu iq testi beyini ölçemez. Zaten beyini ölçmek çok zordur. Ancak kim daha hızlı kavrıyor, kim daha çabuk algılıyor, kimin mantığı daha iyi gibi kavramları ortaya döken bir sınav. Tamam öss sayesinde bu sınavı çok rahat yaptınız. Ama öss sınavı da bir seviye tespit sınavıdır, IQ da. 115 ortalama çıktı Türkiyenin. Eğer dediğiniz gibi uyduruk veya çok kolay birşey olsaydı, ortalama 150 çıkardı. Ayrıca internet kullanabilen kişilerin sonuçları bunlar.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar