Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 filmden spoiler http://www.youtube.com/watch?v=pzghj4WhpE4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 KHaRoN said: persembe gunu icin 00:05 e IMAX den biletimi aldim. bekliyorum. buradan da küfür ettiğimi belirtmek istiyorum. hayır karadan girişte sıkıntı olmasa gürcistana falan gidip izleyip araba ile gelicem aynı gün. olmaz böyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 istanbul anadoluda bu saatten sonra bilet bulunabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Sparkcaster said: abi dark knighta inceptiona felan kötü diyenler de var ya marjinal olmak için adele de kötü FYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Beyler 45 TL ye bilet sattim karaborsadan siz halen takilin burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 imax bilet alayım dedim, ankara'da bir tek ankamall'da var sinema. yalnız internet üzerinden sadece önümüzdeki 3 günün biletleri satılıyor. mesela perşembe baktığınızda, perşembe-cuma-cumartesi gösteriyor. dedim "cuma 24'ten sonra bir daha bakarım" diye. şimdi baktım, pazar 11.30'da gideyim dedim, ama en iyi yerler dolmuş. 75 kişi kapmış yerleri. 75'inin de bu saatte interneti açıp yer ayırtçağını sanmıyorum. belki de sinema salonuna bizzat gidip bilet almışlardır da, ne saçma bişi olm bu, madem sinema salonunda çok daha ileriki tarihten biletler alabiliyoruz, internet üstünden de alabilmeliyiz. "pazartesi-salı giderim, hafta içi olur, 11.30'da fazla kimse gelmez" derdim nolmade de, yazdayız yahu. tatile gitmeyen ankara'da kalan kişiler sinema salonlarına akın etmişler. perşembe günü 11.30'a baksam kesin o sırada da doludur koltuklar... yok bu filme imax salonunda her gün giden yüzlerce kişinin batman fanı olcağını da sanmıyorum, "yav nasılsa para veriyoruz, gitmişken daha iyi salonda izleyelim" diyorlardır. o değil de imax olmayan sinema salonları bomboş. löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ankamall alışveriş merkezine gittik bugün. (annem + ben + babam + alter ego'm) ankara yağmurlu olcak, bulutlar gökyüzünü kaplamış, gothic bir hava oluşmuş. biraz dolaştık oraya baktık buraya baktık. en üst kata çıktık birşeyler yiyelim, mcdonaldsa gittik, 10 dakka kuyrukta bekledik, sonunda aldık birşeyler, masaya oturduk yemek yiyoruz. yemek yerken bir anda elektrikler kesildi. hani bazı curcunacı tipler olur ya, adettendir millet hemen "o ooo" demeye başladı (sinir olurum bu duruma) neyse yemeye devam ediyoruz. gürültü var deli gibi rahatsız ediyor. eee evde o kadar kısılı kalmışım, insan gürültüsü rahatsız ediyor. ama o da ne, garip bir gürültü duyuyorum. anneme söylüyorum "anne bir gürültü var" annemler tabii umursamaz beni "evet gürültü var, insan gürültüsü bu" gürültü kesiliyor. az sonra tekrar başlıyor biraz daha şiddetli. ama gene dikkat etmiyceklerin duyamayacağı birşey. kesiliyor tekrar. "oh be" derken bir anda tekrar başlıyor, gittikçe artıyor "pıtı pıtı pıtı" "tıpı tıpı tıpı" "tırı tırı tırı" gibi birses. annem "aa evet bir gürültü var" derken çok şiddetleniyor, kulakları sağır edermiş gibi bir ses. Benim tabii aklıma "the day after tomorrow" filmi ve "cin çağırdım" topicleri geliyor. O sırada ölümü ensemde hissettim. (bkz: ayşeciğin alpellaya doyduğu an) ruhum sanki bedenimden çıkıyormuş gibi oldum. hayatım film şeridi gibi geçmedi gözümün önünden belki ama, aklıma bir sürü düşünce ve olay geldi. "şimdi bomba patladıysa bina yıkılıyorsa ne olcak" "ya sel olduysa filmdeki gibi boğulcaksak?" felan gibi.. yemek yedikten sonra kalktık giderken çatıya baktım, bizim üst kat teras gibi, alış veriş merkezinin ortasındaki çatıda cam (plastik artık neyse) kaplama yapmışlar. yani çatı yok, yağmur cama vurunca da ses çıkartıyor. Ama insanların gürültüsünü bastıracak ve kulakları sağır edecek kadar gürültülü ses çıkartacığını tahmin etmezdim. Belki bizim evden daha geniş yüzey alanı olduğundan vs vs'den dolayı olabilir. neyse çok korktum orda, kötü oldum. "bilinmeyenden korkulur" lafı yine haklı çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 imax izleme firsati varken, imax te izlemeyen varsa patiden banlasalar keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 goldbären said: ankamall alışveriş merkezine gittik bugün. (annem + ben + babam + alter ego'm) ankara yağmurlu olcak, bulutlar gökyüzünü kaplamış, gothic bir hava oluşmuş. biraz dolaştık oraya baktık buraya baktık. en üst kata çıktık birşeyler yiyelim, mcdonaldsa gittik, 10 dakka kuyrukta bekledik, sonunda aldık birşeyler, masaya oturduk yemek yiyoruz. yemek yerken bir anda elektrikler kesildi. hani bazı curcunacı tipler olur ya, adettendir millet hemen "o ooo" demeye başladı (sinir olurum bu duruma) neyse yemeye devam ediyoruz. gürültü var deli gibi rahatsız ediyor. eee evde o kadar kısılı kalmışım, insan gürültüsü rahatsız ediyor. ama o da ne, garip bir gürültü duyuyorum. anneme söylüyorum "anne bir gürültü var" annemler tabii umursamaz beni "evet gürültü var, insan gürültüsü bu" gürültü kesiliyor. az sonra tekrar başlıyor biraz daha şiddetli. ama gene dikkat etmiyceklerin duyamayacağı birşey. kesiliyor tekrar. "oh be" derken bir anda tekrar başlıyor, gittikçe artıyor "pıtı pıtı pıtı" "tıpı tıpı tıpı" "tırı tırı tırı" gibi birses. annem "aa evet bir gürültü var" derken çok şiddetleniyor, kulakları sağır edermiş gibi bir ses. Benim tabii aklıma "the day after tomorrow" filmi ve "cin çağırdım" topicleri geliyor. O sırada ölümü ensemde hissettim. (bkz: ayşeciğin alpellaya doyduğu an) ruhum sanki bedenimden çıkıyormuş gibi oldum. hayatım film şeridi gibi geçmedi gözümün önünden belki ama, aklıma bir sürü düşünce ve olay geldi. "şimdi bomba patladıysa bina yıkılıyorsa ne olcak" "ya sel olduysa filmdeki gibi boğulcaksak?" felan gibi.. yemek yedikten sonra kalktık giderken çatıya baktım, bizim üst kat teras gibi, alış veriş merkezinin ortasındaki çatıda cam (plastik artık neyse) kaplama yapmışlar. yani çatı yok, yağmur cama vurunca da ses çıkartıyor. Ama insanların gürültüsünü bastıracak ve kulakları sağır edecek kadar gürültülü ses çıkartacığını tahmin etmezdim. Belki bizim evden daha geniş yüzey alanı olduğundan vs vs'den dolayı olabilir. neyse çok korktum orda, kötü oldum. "bilinmeyenden korkulur" lafı yine haklı çıktı... http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/22449970.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Az once ciktim sinemadan. Tek soyleyecegim sey; bane e de , catwoman a da uzanan diller kopsun. Muazzamlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 gidenlere sorular talia var mı? azrael var mı? sonu açık değil di mi filmin? SADECE ÜSTTEKİLERE CEVAP VERİN PLX ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ABİ ROBİN BLAKEMİŞ DİYOLAR DOĞRU MU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 moncici said: ABİ ROBİN BLAKEMİŞ DİYOLAR DOĞRU MU qq http://batman.wikia.com/wiki/John_Blake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 mulgear6 said: gidenlere sorular talia var mı? var azrael var mı? yok sonu açık değil di mi filmin? acik SADECE ÜSTTEKİLERE CEVAP VERİN PLX ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 KHaRoN said: mulgear6 said: gidenlere sorular talia var mı? var azrael var mı? yok sonu açık değil di mi filmin? acik SADECE ÜSTTEKİLERE CEVAP VERİN PLX ! vay hayvanlar vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Miraul said: imax izleme firsati varken, imax te izlemeyen varsa patiden banlasalar keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 abi dıkşın dıkşın aksiyon için izlemiyorum filmleri genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Bone said: imax bilet alayım dedim, ankara'da bir tek ankamall'da var sinema. yalnız internet üzerinden sadece önümüzdeki 3 günün biletleri satılıyor. mesela perşembe baktığınızda, perşembe-cuma-cumartesi gösteriyor. dedim "cuma 24'ten sonra bir daha bakarım" diye. şimdi baktım, pazar 11.30'da gideyim dedim, ama en iyi yerler dolmuş. 75 kişi kapmış yerleri. 75'inin de bu saatte interneti açıp yer ayırtçağını sanmıyorum. belki de sinema salonuna bizzat gidip bilet almışlardır da, ne saçma bişi olm bu, madem sinema salonunda çok daha ileriki tarihten biletler alabiliyoruz, internet üstünden de alabilmeliyiz. "pazartesi-salı giderim, hafta içi olur, 11.30'da fazla kimse gelmez" derdim nolmade de, yazdayız yahu. tatile gitmeyen ankara'da kalan kişiler sinema salonlarına akın etmişler. perşembe günü 11.30'a baksam kesin o sırada da doludur koltuklar... yok bu filme imax salonunda her gün giden yüzlerce kişinin batman fanı olcağını da sanmıyorum, "yav nasılsa para veriyoruz, gitmişken daha iyi salonda izleyelim" diyorlardır. o değil de imax olmayan sinema salonları bomboş. löl. nası 3 gün yaf benim biletimi pazartesiden almışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Editor said: Miraul said: imax izleme firsati varken, imax te izlemeyen varsa patiden banlasalar keske bence tam tersi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 bu arada http://www.rottentomatoes.com/ imdb'den daha iyi bence. Ben hep rotten'i takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 emeğine sağlık mübarek, güzel reklamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 evet sahibi teyzem olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Film, 2. kadar akıl dolu olmasa da güzeldi Miraul said: imax izleme firsati varken, imax te izlemeyen varsa patiden banlasalar keske tüm kalbimle katılıyorum, imax gerçekten 2d filmler için muhteşem ama tek şart var : En arkaya oturmalısın çünkü ekran çok büyük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Şimdi çıktık filmden. Balçova Kipa. En kısa sürede bir kez daha gitmeye karar verdik. Beklentilerim yüksekti beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Tek hoşuma gitmeyen Bu kadar kaliteli bir yapımda bomba geri sayarken kahramanı öpen kız klişesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 http://www.unpocogeek.com/wp-content/uploads/2012/07/the-costs-of-being-batman-real-unpocogeek.com_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar