_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 heath ledger evet iyiydi ama o olmasaydı joker rolünde yine gayet süper film olacaktı the dark knight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 İçinde bulunduğumuz yıllarda 100lerce başyapıt çıkıyor olsa The Dark Knight'ı eleştirenlere hak verebilirdik sanırım ancak son 5 yılda bu ünvana layık olan film sayısı çok az ve TDK bunlardan biri. Hiçbir dayanağı olmayan eleştirileri anlamak epey güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Hani sinemanın pop kültür öğelerini içermesinin yanı sıra sanatsal yönüne de göndermeler yapan, kimilerinin tabirine göre ambifik bir film, Hani yeri geliyor popüler kültür öğeleri o kadar başarılı kullanılıyor, ama yeri geliyor planlar, imgeler o kadar kuralına uygun bir şekilde uygulanıyor ki film her şekilde gerçek izleyiciyi tatmin ediyor. Şu filmi okumaya çalışarak izleyen adam resmen normal bir izleyiciden kat kat daha seyir zevki alır. Aynı Natural Born Killer'da olduğu gibi, Onu da düz kafada izleyen adamlar sadece 2 kişinin durduk yere insan öldürdüğünü vs. filmin çok düz olduğunu söyler, düz film vs. der. Dark Knight, tıpkı diğer Nolan kardeşler filmlerinde olduğu gibi ciddi ciddi üzerinde çalışılmış bir filmdi, umarım Rises'ta da bunu devam ettirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 abi hatta tek bu filmde gördüm ben, başka filmlerde varsa bilmiyorum. her joker sahnesinde, arka ses öldürüyor beni. gerilim şeysi koymuşlar acayip şükela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Ses kullanımı zaten bir nevi Inception'a hazırlık olarak görülebilir. Ama Dark Knight'taki planlar, Hani ders niteliğinde resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 said: Gordon-Levitt will play John Blake, a cop working for Commissioner Gordon (Gary Oldman) and Marion Cotillard will play Miranda Tate, a member on the board for Wayne Enterprises. Blake works on special assignment for Gordon, while Tate will aid Bruce Wayne (Christian Bale) on his “philanthropic endeavors for Gotham,” stepping into his father’s shoes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Sizi bilmiyorum ama ben Batman Beginsi de çok beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 o da gayet iyiydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 benim korkum bundan sonra ne yapsalar bir dark knight olmayacak. joker hani esas vilın. bane kotarır belki işte ama onada ne kadar oyunculuk katabilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Dayman said: benim korkum bundan sonra ne yapsalar bir dark knight olmayacak. joker hani esas vilın. bane kotarır belki işte ama onada ne kadar oyunculuk katabilirsin? eee son film zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 filmin sonunda belkemiğini kırdırırlarsa dark knightı geçer film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bane dayı: http://blastr.com/assets_c/2011/04/TomHardyDarkKnightRisesSet042111-thumb-550x413-61169.jpg sağdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Sparkcaster said: filmin sonunda belkemiğini kırdırırlarsa dark knightı geçer film http://www.thedarkknight.matthewclose.co.uk/Bane-breaks-Batman.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Norak said: bane dayı: http://blastr.com/assets_c/2011/04/TomHardyDarkKnightRisesSet042111-thumb-550x413-61169.jpg sağdaki oha vucud kasmış bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 oha adam nasıl kas yapmış hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bane olmak zor zanaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 warrior diye bi film çekmiş ztn, orda hayvan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yalnız adamın boy çok kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 http://images4.fanpop.com/image/photos/20000000/Tom-in-scene-from-Warrior-tom-hardy-20086567-720-566.jpg bruce wayne'i yer la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 çekimlerde altına bi tabure koydularmı tamamdır bu iş, sora silerler efekleri eklerken, temsili resim http://mroneillsixthclass.edublogs.org/files/2011/01/fn_oakley_stool-25vi3bg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bane benim bildiğim büyük bi heriftide bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Bane'le tanışmak isteyenler? http://bitcast-a-sm.bitgravity.com/slashfilm/wp/wp-content/images/The-Dark-Knight-Rises-Bane-xl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ananı avradını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 abi efek mefek uğraşçaklarına koysunlar sağlam bi adam anlamıyorum ben bu herifleri ya. küçülttükçe küçülttüler insanları holivudda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar