Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 hocam şunu yapabilir misin 50x75 olarak ve ne kadar sürer? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Cuma kargoya veririm dedin bugün pazartesi hala ses soluk yok hocam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yalnız pazartesi sipariş vermiştim tam 1 hafta oldu haha kampanyalı alınac böyle oluyor.100 lira verip başka yerden almak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Arkadaslar cumartesi gonderemedim herkes farkli fotograf gonderdigi icin yetismedi bugun gonderdim aksama tek tek kargo numaralarini ozel mesaj atiyorum takip edebilirsiniz. Sorulariniz icin mail atin [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yatti benim kafamada tablo olculeri ne kadara akdar cikiyor? misal elimde 1600x1200 bi resim var, kaca kac denk gelir bu? resmi ntamami cikmiyor bide heralde kenarlardan kivirmakda gerekiyordur heralde filan? ay sonuda tadilat isine girisem, eski posterlerden kurtulup 3-4 tane sunalrdan yaptiriyimda olculeri bilmem lazim resim bulmak icin ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Benim kuzenin tablo da gönderilmedi sanırım mail de gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 kapıda ödemeli aldım iyiki.karttan direk ödeseydim çok kufur ederdim söyliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Yani katılmamak elde değil red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Gerçi aldın mı ki sen? daha kargoya verildi mesajı bile almak nasip olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 arkadaşlar pazartesi herkesin tablosunu gönderdim yakında elinizde olur. Kapıdan ödemeliler ptt kargo ile havale ile ödeyenler mng kargo ile adresinize teslim edilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 sorun değil özüre gerek yok oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yarın gelmesinde evde yokum sabahtan aksama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tess Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Bu kişiden hizmet alabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ahahah 31 ekimde sipariş vermişim.hala birşey yok ortada demek adamlar ufacık dükkan filan abi.site acmıslar bir anda sipariş gelince şoka girdiler. eşeklik bizde ama.birşey alıosan gidip 100 lira verip alacaksın.kampanya varsa yarıyarıya bokluk olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tess Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Sitenin onların olduğunu düşünmüyorum. Sadece kanvas tabloları o site altında satıyorlardır, bu tabi site içinde kötü reklam oluyor... Maillere de dönmüyorlar, gönderdim diyor ama gönderi numarasını bulamıyor falan... İşleri baya karışmış heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Bir kaç çalışanları vardır, bir de anladığım kadarıyla makineden sadece baskı alıyorlar germe, vernikleme, çıta ıvır zıvır işlerini elle yapıyorlar. Böyle olunca 20 kişi aynı gün sipariş verirse normaldir 10 günde gelmemesi. Kapıda ödeme seçeneği sunan bir yerin de dolandırıcılık yapmayı düşünmesi komik olur ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yok abi dolandırıcıkla ne alakası var. sadece ilk mesajlarda 3 günde kargoya veriyoruz gibi bi mesajı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bugunde gelmicek sanırım.haftasonu ztn yalan.onumuz bayram kaç gün tatil bayramdan sora geldiğinde geri gönderirim muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sonra da paranı almak için bekle dur. sdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kapıda ödemeli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 same here. heves olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ooh iyi ki de "dur atlamıym önce başkaları alsın" demişim :D fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 alan la almayan aynı duruma :D kimse bişey kaybetmiş değil zaman dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kapıdan ödemeli verdim ben kargo yolda bugun yarın gelir dendi 4 gün oldu gelmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 valla kredi kartıyla alana yazık bugunde gelmedi.haftasonu gelmez cunku ptt getirmiyo e sonra bayram ztn.15 gün sora geldiğinde de geri gönderirim hevesim kaçtı. madem yetiştiremicen neden müşteri arıyosun böyle yerlerde al sana kötü izlenim. stipazardan kanvas tablo almicak 100 kişi bulabilirim grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar