Laraken Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Theridone said: gecko said: Fener her zaman onu yapacak ve sende üzüleceksin kıyamams liselims ben liseliysem sende fenerlisin :( fenerlilere çok yükleniyorlar :( escape, senin şu an olduğun boşluk aşkın yarattığı değil alışkanlığın yarattığıdır. geçecek ama biraz süre lazım sana. kafaya takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Pickles said: Facebookta ilişkim var yapılırmı lan manyakmısınız. Potansiyel alıcılarınızı da kaçırtıyosunuz bu yüzden hacı ben hiç öyle birşey yapmadım. hatta yüzbinlerce çılgın fotoğraf koydum yinede alıcı çıkmadı ben napayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 solo resim koyduysan tutmaz tabi. karı kızla çekilmiş resimler koycaksın ki test edildi onaylandı damgası yiyesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5C635%5CSelen%20Soyder%5CSelenSoyder%20fSOzbalkan%2094.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yok abi. barıştık. ben yapamadım bütün gün bi yarım eksikti hep sanki. mesaj attı ben de döktürdüm orda o da döktürdü içinde ne varsa. yok abi anlamıyorum. ilk dfa böle oldu. sevmiyorum biliyorum ama ayrılıncada yokluıgu vuruyo. neyse ya özet olarak barıştık suan herkes cok dikkatli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 abi hata yapıyorsun. Net bir şekilde söylüyorum yani. Ben de uzun süreli ilişkimi bitirdim 1 ay önce falan, aynı sebeplerle geçen hafta barıştım yeniden. Kendi ihtiyaçların için kızı üzüyorsun başka bir açıklaması yok yaptığının. Başarısız ilişkiniz yine aynı şekilde devam edicek yani. En fazla 2-3 hafta düzgün gibi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 aslında hala kendini düşünüp kendin için üzülüyosun geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Benim bir arkadaşım (cidden arkadaşım benim mutlu bir ilişkim var) da senin gibi sevmiyorum ama yanlızlığı bla bla geyikleri yapıyordu iki sene önce iki sene oldu hala devam ediyorlar ha sorsan çocuk ayrılmak istiyor ama hala devam ediyor. Hikayenin kısa özeti sevmiyorsan ve o seviyorsa o ilişki devam eder sende abi ayrılacaktım böyle oldu geyikleri çevirirsin bitir gitsin iki üç gün ağlarsın sonra başka hatunlar çıkar karşına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Çözüm şu: ayrılacaksın ve anında başka birini bulmaya bakacaksın. Ha, kız için pek hoş bir durum olmaz ama tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 escape said: sevmiyodum aslında onun kadar. ne bilim bitirmek istedim. bitirdim. birsürü şey söledi bişeyler bişeyler işte facete ilişki durumunu zor kaldırdım ben suan gerçekten cok kötüyüm harbiden hiçböle olacagımı tahmin etmiyodmsenin iraden ayrılamaya tahammül edecek kadar kuvvetli değildir başta kolay olduğunu zannedersin ama bu hale gelirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 pogodi said: aslında hala kendini düşünüp kendin için üzülüyosun geçer aynen galiba :/ NoS said: Benim bir arkadaşım (cidden arkadaşım benim mutlu bir ilişkim var) da senin gibi sevmiyorum ama yanlızlığı bla bla geyikleri yapıyordu iki sene önce iki sene oldu hala devam ediyorlar ha sorsan çocuk ayrılmak istiyor ama hala devam ediyor. Hikayenin kısa özeti sevmiyorsan ve o seviyorsa o ilişki devam eder sende abi ayrılacaktım böyle oldu geyikleri çevirirsin bitir gitsin iki üç gün ağlarsın sonra başka hatunlar çıkar karşına ya gerçekten bak suan bile ayrılmak istiyorum. abi, cnkü başka bi kızı seviyorum ben qq hatta ona "evlenecğim kız" gözüyle bakıyorum o da bunun farkında ne yaptıgımı calışıtıgımı anlayamadı ve şu son 2 3 günde telefonlarıma cevap vermiyo msne girmiyo. ayrılmak istiyorum ama ayrılıncada yemin ederm 10 saat içnde perişan oldum ya elim ayagım boşaldı bi boşluktaydım sanki Eralp said: Çözüm şu: ayrılacaksın ve anında başka birini bulmaya bakacaksın. Ha, kız için pek hoş bir durum olmaz ama tabi. gerçekten seviyo abi. annesine babasına bütün sülalesine beni anlatmış.. LucifeL said: escape said: sevmiyodum aslında onun kadar. ne bilim bitirmek istedim. bitirdim. birsürü şey söledi bişeyler bişeyler işte facete ilişki durumunu zor kaldırdım ben suan gerçekten cok kötüyüm harbiden hiçböle olacagımı tahmin etmiyodmsenin iraden ayrılamaya tahammül edecek kadar kuvvetli değildir başta kolay olduğunu zannedersin ama bu hale gelirsin... ya benim iradem nedense bu kızda takıldı birader böyle. yoksa ben böyle bi adam değildim emin ol.. çünkü gerçekten seviyo ve bunu bana hissettirdiği içn böleyim. Eralp said: abi hata yapıyorsun. Net bir şekilde söylüyorum yani. Ben de uzun süreli ilişkimi bitirdim 1 ay önce falan, aynı sebeplerle geçen hafta barıştım yeniden. Kendi ihtiyaçların için kızı üzüyorsun başka bir açıklaması yok yaptığının. Başarısız ilişkiniz yine aynı şekilde devam edicek yani. En fazla 2-3 hafta düzgün gibi gider. abi öyle bir duruma hazır değilim suan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 escape said: LucifeL said: escape said: sevmiyodum aslında onun kadar. ne bilim bitirmek istedim. bitirdim. birsürü şey söledi bişeyler bişeyler işte facete ilişki durumunu zor kaldırdım ben suan gerçekten cok kötüyüm harbiden hiçböle olacagımı tahmin etmiyodmsenin iraden ayrılamaya tahammül edecek kadar kuvvetli değildir başta kolay olduğunu zannedersin ama bu hale gelirsin... ya benim iradem nedense bu kızda takıldı birader böyle. yoksa ben böyle bi adam değildim emin ol.. çünkü gerçekten seviyo ve bunu bana hissettirdiği içn böleyim. O zaman sende duygu karmaşası var başka bir kıza evleneceğim kız gözü ile bakıyorsun ama bence suan sadece seni etkilemiş gerçek sevgiyi ise ayrıldığın kızda görüyorsun bence sen bu ayrıldığın kızı seviyorsun ama kafanı karıştıran diğer kız oluyor bence iyice düşünmen gerekir çünkü gerçekten seni sevdiğini bile bile bu kızdan ayrı olmaya devam edersen gerçekten pişman olucaksın çünkü evleneceğim kız gözü ile baktığın insanla olmayacak çünkü bu kızın seni gerçekten sevdiği aklında hep kalacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Abi niye buraya yazıyorsun arkadaşın yok mu senin ? Hadi yaz tamam da niye burdan teselli bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 evet arkadaşım yok gerçekten... arkadaşlarımın hepsi "liseli kafası" olduğu için ne zaman bu tarz bi muhabbet açsam "yok mu arkadaşı olm bana da ayarlıyalım" ya da "sktret ya devam makaraya aga" diyor. en azından burda çıkıyo bazen düzgün insanlar da bişiler konuşabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 LucifeL said: escape said: LucifeL said: escape said: sevmiyodum aslında onun kadar. ne bilim bitirmek istedim. bitirdim. birsürü şey söledi bişeyler bişeyler işte facete ilişki durumunu zor kaldırdım ben suan gerçekten cok kötüyüm harbiden hiçböle olacagımı tahmin etmiyodmsenin iraden ayrılamaya tahammül edecek kadar kuvvetli değildir başta kolay olduğunu zannedersin ama bu hale gelirsin... ya benim iradem nedense bu kızda takıldı birader böyle. yoksa ben böyle bi adam değildim emin ol.. çünkü gerçekten seviyo ve bunu bana hissettirdiği içn böleyim. O zaman sende duygu karmaşası var başka bir kıza evleneceğim kız gözü ile bakıyorsun ama bence suan sadece seni etkilemiş gerçek sevgiyi ise ayrıldığın kızda görüyorsun bence sen bu ayrıldığın kızı seviyorsun ama kafanı karıştıran diğer kız oluyor bence iyice düşünmen gerekir çünkü gerçekten seni sevdiğini bile bile bu kızdan ayrı olmaya devam edersen gerçekten pişman olucaksın çünkü evleneceğim kız gözü ile baktığın insanla olmayacak çünkü bu kızın seni gerçekten sevdiği aklında hep kalacaktır... haklısın birader valla. ya varya karman çorman oldum yemin ederim. bi de sen gerçekten nasıl yapıyosan tam hissettiğim yerden vuruyosun sürekli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar