Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 http://www.facebook.com/pages/Hamdi-Alkan/40015872700 said: DEFACTO !!! ayıp beee.bizim hocalarımız senin gibi mi be adam ! yavruuum yavruuummm günah mı sevap mı caiz mi.nah alırım defactodan.bide senin filmlerini izliyoruz.bu yaptıgın reklam filmi eminim belli kesimler hariç türk halkının gözünde silmiştir seni.yazık...haaa tabi sana göre bişey yoktur :D ama tv yi kırasım geliyo seni gördükçe.severek izledigimiz hamdi alkan nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hoca kılıgına girip din adamlarımızla dalga geçio şimdi.sorsan geçmemiştir...ANTİ HAMDİ ALKAN !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Yorum epic de, harbiden sesi çok iğrenç lan. YAVRIIIM dediği an ağzını kırasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bu adamı bir türlü beğenemedim.dizileride dünyalar kötüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 +9+9+9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 aynen ya lugano gibi gözleri pörtletio ya o an direk giresim geliyor. çok itici lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 arka sıradakiler en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hamdi baba sen çok yaşa canım fena olsun sana hiçbirrşeye değişilmez sevdik seni bu dünyada lalalalalalla hAMDİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bu adamdan gazman zamanından beri nefret ediyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Tahammülsüzlük rekorlarını alt üst ediyor bu nesil. Eski Levent kırca parodileri ne acayipmiş meğersem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 eski levent kırca parodileri çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hamdi alkan ya.böyle adamların para kazanıyor olması çok üzücü lan. arka sıradakiler çok degişik bir dizi. BEN ARKA SIRADAKILERI COK SEVIYORUM AMA DIZIDE HEP GAMZE OKTAY UZULUYOR NOLUR BIRAZDA ONLARI MUTLU ET BUARADA OGRETMEN KEMALDE SUPER DIZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 gazmanda iyiydi. cinoymuş finoymuş kötü hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 defacto giyim mazasi benim bildigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 o reklamın çekildiği defacto mağazası bahçelievler metroport taki. 6 ay kadar çile çektim orada. yaptırmadıkları iş kalmadı şerefsizlerin. almayın lütfen defacto'dan ihtiyacınızı, insan katline dur diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kot mu taşlattırdılar abi naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 "hamdi abi sana ulaşmak felaket zormuş..başbakana ulaştım bakanlara ulaştım ama malesef sana ulaşamadım.teyzeniz nermin telefonunuzu verdi.ev cep ikisindende malesef.televizyon için projeler hazırlamıştım.sevgi ve saygılarımla..." bunela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Hamdi Alkan Cumartesi öğleden sonra saat 3 gibi Eminönü Güllüoğlu'nda olur . Bulamayan çocuk baksın oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar