Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 http://www.facebook.com/pages/Hamdi-Alkan/40015872700 said: DEFACTO !!! ayıp beee.bizim hocalarımız senin gibi mi be adam ! yavruuum yavruuummm günah mı sevap mı caiz mi.nah alırım defactodan.bide senin filmlerini izliyoruz.bu yaptıgın reklam filmi eminim belli kesimler hariç türk halkının gözünde silmiştir seni.yazık...haaa tabi sana göre bişey yoktur :D ama tv yi kırasım geliyo seni gördükçe.severek izledigimiz hamdi alkan nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hoca kılıgına girip din adamlarımızla dalga geçio şimdi.sorsan geçmemiştir...ANTİ HAMDİ ALKAN !!!
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Yorum epic de, harbiden sesi çok iğrenç lan. YAVRIIIM dediği an ağzını kırasım geliyor.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bu adamı bir türlü beğenemedim.dizileride dünyalar kötüsü
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 aynen ya lugano gibi gözleri pörtletio ya o an direk giresim geliyor. çok itici lan.
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hamdi baba sen çok yaşa canım fena olsun sana hiçbirrşeye değişilmez sevdik seni bu dünyada lalalalalalla hAMDİİİ
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bu adamdan gazman zamanından beri nefret ediyorum ya.
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Tahammülsüzlük rekorlarını alt üst ediyor bu nesil. Eski Levent kırca parodileri ne acayipmiş meğersem?
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hamdi alkan ya.böyle adamların para kazanıyor olması çok üzücü lan. arka sıradakiler çok degişik bir dizi. BEN ARKA SIRADAKILERI COK SEVIYORUM AMA DIZIDE HEP GAMZE OKTAY UZULUYOR NOLUR BIRAZDA ONLARI MUTLU ET BUARADA OGRETMEN KEMALDE SUPER DIZI
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 gazmanda iyiydi. cinoymuş finoymuş kötü hep
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 o reklamın çekildiği defacto mağazası bahçelievler metroport taki. 6 ay kadar çile çektim orada. yaptırmadıkları iş kalmadı şerefsizlerin. almayın lütfen defacto'dan ihtiyacınızı, insan katline dur diyin.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 "hamdi abi sana ulaşmak felaket zormuş..başbakana ulaştım bakanlara ulaştım ama malesef sana ulaşamadım.teyzeniz nermin telefonunuzu verdi.ev cep ikisindende malesef.televizyon için projeler hazırlamıştım.sevgi ve saygılarımla..." bunela
balon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Hamdi Alkan Cumartesi öğleden sonra saat 3 gibi Eminönü Güllüoğlu'nda olur . Bulamayan çocuk baksın oraya
Öne çıkan mesajlar