toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://www.ntvspor.net/lig/futbol/ziraat-turkiye-kupasi/puan-durumu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bu hafta sonu bütün maçları vericekmi trt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 verir herelde. var mı ki guzel mac bu haftasonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bi saat sonra var bi maçta vakit geçsin diye izlemek istiyorum da.. yoksam bu hafta yok valla maçlar danidk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 şuan oynanan maçlar böyle bitsin çok garip hesaplar olcak bu b grubunda ts ile bjk resmen erken final yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 alala besikta$ hala garantileyemedi kupada. ulan ne bicim grupmu$. haftaya kazayla yenilirsek trabzona yattara, berabere kalip belediye yenerse yine yattara. asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bursa gitti.fener gitti.beşiktaşta gitsin trabzon ztn ligi ilk 3 te bitirir.onlarla final oynayıp uefaya gideriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yalnız diğerleri sürpriz oldu da, Beşiktaş'ın elenmesi normal geliyor bana hani bildiğin ölüm grubuna düştük asdfsd Trabzon Beşiktaş Gaziantep Belediye Konya Şeker Manisaspor 2 Süperlig takımı, 2. ligin en güçlü ve kaliteli futbolunu (bana göre) oynayan takım ile aynı gruba düşüyorsun. 2 Süperlig takımı dediğin biri lider Trabzonspor, diğeri üst sıralardaki bütün takımları yenmiş ve sağı solu belli olmayan Manisa, (ki gerçi kupada puan alamadılar, ama olsun) Antep belediye cidden çok pis ve sakat bir takım, nitekim mağlubiyetleri yok adamların 1 galibiyet 2 beraberlik şuan kupada, beşiktaş'ı da yendiler yanlış hatırlamıyorsam. Konya bir tek ciddi anlamda tehlikesiz bir takımdı ki onlarda Manisa'yı yendiler, Antep Belediye ile berabere kalarak grubun içine ettiler asdfds Yani pis grup ya, ilk günden beri diyordum çıkamazsa Beşiktaş buradan şaşırmam diye, bu zamandan sonra da büyük ihtimal çıkamaz. Trabzon maçında deli gibi oynayıp kazanmak şart çıkmak için, ki düşünün trabzon o maçta kaybederse, Antep'te manisada kazanırsa Trabzon kupadan eleniyor. Adamlar Beşiktaş maçına hayvan gibi hazırlanırlar kupayı istiyorlarsa, Beşiktaş'ı ağlatırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 beşiktaş gitsin plz. uğraşmayalım onlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bizim grup çok karıştı. Trabzon'u yenersek çıkıyoruz. Berabere kalırsa veya yenilirsek diğer takımlara bakıyoruz. Manisa'ya güveniyorum ben, antep belediyeyi yenerler heralde? umarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 trabzon elenir bu gruptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 BiTcH_oFBaT said: bizim grup çok karıştı. Trabzon'u yenersek çıkıyoruz. Berabere kalırsa veya yenilirsek diğer takımlara bakıyoruz. Manisa'ya güveniyorum ben, antep belediyeyi yenerler heralde? umarım :p antep belediye çok testisli bir takım, 4-5 sakatla maça çıkmazlarsa her şekil alır manisa'yı ki manisa'nın çıkma şansı vs yok, 0 puan büyük ihtimal kasmazlar ha belki puanlı bitirmek isterler, puanlı sonuncu olarak ayrı konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Artık Avrupa için tek şans gibi bir şey şu kupa bize. Ne kadar fazla sayıda güçlü rakip elenirse o kadar iyi. TS ve BJK'nın aynı anda elenme şansı yok mu ya :) Bursa falan da elendi hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 valla yok : ) ama biz yeneriz valla taraftar aldırır bu maçı allahtan maç istanbulda yoksa işi zordu beşiktaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 boyle net skorla yenmek lazim ama 3-0 falan. sonra ligde de fener operse trabzonu bu i$ tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bu havada maça gidecem yani düşünün. ahaha hele o tarih bi gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 GO TARZANS GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar