Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ziraat Türkiye Kupası 2010-2011

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

yalnız diğerleri sürpriz oldu da, Beşiktaş'ın elenmesi normal geliyor bana

hani bildiğin ölüm grubuna düştük asdfsd

Trabzon
Beşiktaş
Gaziantep Belediye
Konya Şeker
Manisaspor

2 Süperlig takımı, 2. ligin en güçlü ve kaliteli futbolunu (bana göre) oynayan takım ile aynı gruba düşüyorsun.

2 Süperlig takımı dediğin biri lider Trabzonspor, diğeri üst sıralardaki bütün takımları yenmiş ve sağı solu belli olmayan Manisa, (ki gerçi kupada puan alamadılar, ama olsun)

Antep belediye cidden çok pis ve sakat bir takım, nitekim mağlubiyetleri yok adamların 1 galibiyet 2 beraberlik şuan kupada, beşiktaş'ı da yendiler yanlış hatırlamıyorsam.

Konya bir tek ciddi anlamda tehlikesiz bir takımdı ki onlarda Manisa'yı yendiler, Antep Belediye ile berabere kalarak grubun içine ettiler asdfds

Yani pis grup ya, ilk günden beri diyordum çıkamazsa Beşiktaş buradan şaşırmam diye, bu zamandan sonra da büyük ihtimal çıkamaz. Trabzon maçında deli gibi oynayıp kazanmak şart çıkmak için,

ki düşünün trabzon o maçta kaybederse, Antep'te manisada kazanırsa Trabzon kupadan eleniyor.

Adamlar Beşiktaş maçına hayvan gibi hazırlanırlar kupayı istiyorlarsa, Beşiktaş'ı ağlatırlar
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

bizim grup çok karıştı. Trabzon'u yenersek çıkıyoruz. Berabere kalırsa veya yenilirsek diğer takımlara bakıyoruz.

Manisa'ya güveniyorum ben, antep belediyeyi yenerler heralde? umarım :p

antep belediye çok testisli bir takım, 4-5 sakatla maça çıkmazlarsa her şekil alır manisa'yı ki manisa'nın çıkma şansı vs yok, 0 puan büyük ihtimal kasmazlar

ha belki puanlı bitirmek isterler, puanlı sonuncu olarak ayrı konu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...