Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatımın ilk 100'ünü aldım :)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Ne ilkolulda, ne ortaokulda ne lisede ne de iktisat fakültesinde yüz alamamıştım. Bu gün matematik sınavından 100 aldığımı öğrendim. Garip bir duyguymuş 100 almak :)

Gerçi iktisat fakültesinden gelip de hukukun matematiğinde 100 almak sayılmıyor olabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ne ilkolulda, ne ortaokulda ne lisede ne de iktisat fakültesinde yüz alamamıştım. Bu gün matematik sınavından 100 aldığımı öğrendim. Garip bir duyguymuş 100 almak :)

Gerçi iktisat fakültesinden gelip de hukukun matematiğinde 100 almak sayılmıyor olabilir :)

öncelikle tebrikler.

Cümleye "ne" ile basliyosan almamamistim diye bitiremezsin. Almistim demen lazim. Yani

Ne lisede ne orta okulda 100 almistim.

iyi forumlar.
Sosyal ağlarda paylaş

derFremdeSohn said:

GERGE said:

öncelikle tebrikler.

Cümleye "ne" ile basliyosan almamamistim diye bitiremezsin. Almistim demen lazim. Yani

iyi forumlar.

Sen önce doğru yaz da, sonra milleti düzelt istersen =)
Sosyal ağlarda paylaş

Kalıbı yanlış bilip grammar nazi takılmak da iyiymiş. Aşağıdaki bütün cümleler doğru ve aynı anlamda:

Ne ilkokulda, ne ortaokulda, ne lisede 100 almamıştım.

Ne ilkokulda, ne ortaokulda, ne de lisede 100 almıştım.

İlkokulda da, ortaokulda da, lisede de 100 almamıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

derFremdeSohn said:

GERGE said:

öncelikle tebrikler.

iyi forumlar.

Sen önce doğru yaz da, sonra milleti düzelt istersen =)

^_^ hihihih manyaak laf manyak laf hihi ^^^_^^^
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Kalıbı yanlış bilip grammar nazi takılmak da iyiymiş. Aşağıdaki bütün cümleler doğru ve aynı anlamda:

Ne ilkokulda, ne ortaokulda, ne lisede 100 almamıştım.

Ne ilkokulda, ne ortaokulda, ne de lisede 100 almıştım.

İlkokulda da, ortaokulda da, lisede de 100 almamıştım.
ilki yanlis abi, ne - ne zaten negatif anlam tasir bir daha negatif ekleyince cift negatiften anlam bozuklugu oluyor.

grammar nazi hakli yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

dasaaa said:

100 değil de 99almak önemli asıl. kızın birine lisede hoca 99vermişti bir de sarayların 99penceresi mi ne olurmuş, kusursuz olmasınlar diye tarzı bir hikaye anlatmıştı 5-10dakika..

eski manyak hocalardan işte..
allahin 99 ismi var, allah kusurlu mu simdi??????

100.sü gizli adı zaten olm! en azından yahudilerde öle bişi vardı galiba..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...