Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Ne ilkolulda, ne ortaokulda ne lisede ne de iktisat fakültesinde yüz alamamıştım. Bu gün matematik sınavından 100 aldığımı öğrendim. Garip bir duyguymuş 100 almak :) Gerçi iktisat fakültesinden gelip de hukukun matematiğinde 100 almak sayılmıyor olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 tebrikler =) ben hayatimin ilk 100'ünü ilkokulda hayat bilgisi dersinde almistim galiba. sonra da bi kac tane A gördüm ama 100 cok göremedim üü. ama kendini baya omnipotent hissediyosun, süper bi his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 mezun olmadan son donemimde e-ticaret dersinde 100 uzerinden 120 alarak daha bi sevinmistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 90 küsürler aldım fakat hiç 100 almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ilk dönem ortalamam 3.96 idi şimdi düştü tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 benim hiç 100üm olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 100den başka notum olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Yüzsüzlerrrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 GERGE said: Ne ilkolulda, ne ortaokulda ne lisede ne de iktisat fakültesinde yüz alamamıştım. Bu gün matematik sınavından 100 aldığımı öğrendim. Garip bir duyguymuş 100 almak :) Gerçi iktisat fakültesinden gelip de hukukun matematiğinde 100 almak sayılmıyor olabilir :) öncelikle tebrikler. Cümleye "ne" ile basliyosan almamamistim diye bitiremezsin. Almistim demen lazim. Yani Ne lisede ne orta okulda 100 almistim. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 eyvah iyice grammar nazi oldun sen basimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Fakat ben herhangi bir okula şilt verdiğimi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 en güzel yüz , ölü yüzdür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 derFremdeSohn said: GERGE said: Ne ilkolulda, ne ortaokulda ne lisede ne de iktisat fakültesinde yüz alamamıştım. Bu gün matematik sınavından 100 aldığımı öğrendim. Garip bir duyguymuş 100 almak :) Gerçi iktisat fakültesinden gelip de hukukun matematiğinde 100 almak sayılmıyor olabilir :) öncelikle tebrikler. Cümleye "ne" ile basliyosan almamamistim diye bitiremezsin. Almistim demen lazim. Yani Ne lisede ne orta okulda 100 almistim. iyi forumlar. Sen önce doğru yaz da, sonra milleti düzelt istersen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Ben geçen yıl statik vizesinden aldımdı 100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Kalıbı yanlış bilip grammar nazi takılmak da iyiymiş. Aşağıdaki bütün cümleler doğru ve aynı anlamda: Ne ilkokulda, ne ortaokulda, ne lisede 100 almamıştım. Ne ilkokulda, ne ortaokulda, ne de lisede 100 almıştım. İlkokulda da, ortaokulda da, lisede de 100 almamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 wastyrx said: derFremdeSohn said: GERGE said: Ne ilkolulda, ne ortaokulda ne lisede ne de iktisat fakültesinde yüz alamamıştım. Bu gün matematik sınavından 100 aldığımı öğrendim. Garip bir duyguymuş 100 almak :) Gerçi iktisat fakültesinden gelip de hukukun matematiğinde 100 almak sayılmıyor olabilir :) öncelikle tebrikler. Cümleye "ne" ile basliyosan almamamistim diye bitiremezsin. Almistim demen lazim. Yani Ne lisede ne orta okulda 100 almistim. iyi forumlar. Sen önce doğru yaz da, sonra milleti düzelt istersen =) ^_^ hihihih manyaak laf manyak laf hihi ^^^_^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Ne ali, ne de ahmet bizimle gelmedi. diye bi cümle kuruyorsan anlatım bozukluğu vardır. Türk dili sınavında o soruyu yanlış yaptığım için bi harf notu altını aldım, benden iyi bilemez kimse, SAKSI DEĞİLİM BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 100 değil de 99almak önemli asıl. kızın birine lisede hoca 99vermişti bir de sarayların 99penceresi mi ne olurmuş, kusursuz olmasınlar diye tarzı bir hikaye anlatmıştı 5-10dakika.. eski manyak hocalardan işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Kojiroh said: Kalıbı yanlış bilip grammar nazi takılmak da iyiymiş. Aşağıdaki bütün cümleler doğru ve aynı anlamda: Ne ilkokulda, ne ortaokulda, ne lisede 100 almamıştım. Ne ilkokulda, ne ortaokulda, ne de lisede 100 almıştım. İlkokulda da, ortaokulda da, lisede de 100 almamıştım.ilki yanlis abi, ne - ne zaten negatif anlam tasir bir daha negatif ekleyince cift negatiften anlam bozuklugu oluyor. grammar nazi hakli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 dasaaa said: 100 değil de 99almak önemli asıl. kızın birine lisede hoca 99vermişti bir de sarayların 99penceresi mi ne olurmuş, kusursuz olmasınlar diye tarzı bir hikaye anlatmıştı 5-10dakika.. eski manyak hocalardan işte..allahin 99 ismi var, allah kusurlu mu simdi?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 dasaaa said: 100 değil de 99almak önemli asıl. kızın birine lisede hoca 99vermişti bir de sarayların 99penceresi mi ne olurmuş, kusursuz olmasınlar diye tarzı bir hikaye anlatmıştı 5-10dakika.. eski manyak hocalardan işte.. çan eğrisinde 99 alanı dövüyorlar ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 OKLAR KİME DÖNÜYORR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Abi ne'leri sıraladıktan sonra de koymazsan olumsuz yazabilirsin. Olayı değiştiren de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Penthesilea said: dasaaa said: 100 değil de 99almak önemli asıl. kızın birine lisede hoca 99vermişti bir de sarayların 99penceresi mi ne olurmuş, kusursuz olmasınlar diye tarzı bir hikaye anlatmıştı 5-10dakika.. eski manyak hocalardan işte..allahin 99 ismi var, allah kusurlu mu simdi?????? 100.sü gizli adı zaten olm! en azından yahudilerde öle bişi vardı galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar