soulberry Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 etrafımdaki herkes texas hold'em falan oynuyo. yabancı kalıyorum, sesli olarak dile getirmek istemiyorum ama ben de oynamak istiyorum. hayatında hiç eline kart almamış biri direk öğrenip oynayabilir mi bu oyunu? ya da sırasıyla "önce şunu sonra şunu öğrensen iyi olur" gibi bi olayı var mı?
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Facebookta direk parasız olarak oyna öğren ve hiçbir zamanda paralı olarak oynama.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 facebook'ta ortam çok leş yalnız. çip için cam açan kadınlar falan
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 http://www.texasholdempokeri.org/texas-holdem-poker-nasil-oyanir/ http://www.texasholdempokeri.org/poker-kartlari-anlamak/index.php Sırayla okursan anlarsın bence.Facebooktakinden de pratik yaparsın. Kumar boyutuna ulaşmadığı sürece zevklidir.
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ahmedinejad said: facebook'ta ortam çok leş yalnız. çip için cam açan kadınlar falan wat?
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Ben hiç bi kağıt oyunundan hoşlanmam. Pişti bile bilmem şimdi sorsanız. Ama Poker kağıt oyunu sayılmaz. Kağıtla oynanan sosyal bi oyun, oyunda değil kumar hatta. Kuralları çok basit. Öğrenmesi kolay ustalaşması zor derler ya, öyle hani.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Dartanian said: http://www.texasholdempokeri.org/texas-holdem-poker-nasil-oyanir/ http://www.texasholdempokeri.org/poker-kartlari-anlamak/index.php Sırayla okursan anlarsın bence.Facebooktakinden de pratik yaparsın. Kumar boyutuna ulaşmadığı sürece zevklidir. kazanınca farketmiyor :P
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Parayla oynamanın apayrı bi tadı var. Masada gerçekten birşey kaybedip kazanma olasılığının verdiği adrenalinle sanal chipin verdiği haz aynı olamaz sonuçta... Esas zorluk evi arabayı kaybedecek kadar gözünüzün dönmemesi. O yüzden gerçek masaya cebinizde kaybetmeyi göze alabileceğiniz kadar parayla gidin. Fazlasıyla gidersen masada onu da koydururlar ortaya =)
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Parasında değilim de gerçek bir masada oynamayınca zevk almıyorsun pek, anca zaman geçirmek oluyor benim için en azından. Adamın gözüne bakıp da ''blöf yapıyor bu, yoksa yapmıyor mu? Yok yok yapıyor. '' ikilemleri daha çok zevk veren şeyler. Bunu yaparken para da kazanırsam ne güzel işte :P
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Overseer said: ahmedinejad said: facebook'ta ortam çok leş yalnız. çip için cam açan kadınlar falan wat? wat wat? gözümle gördüm kaç kez, bilmem kaç milyon çip için kamera açılır ekleyin diye reklam yapan kadınlar masalarda
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 arkadaşlar paralı oynuyolar. ben zaten hiç bilmeden zınk diye aralarına atlamayı düşünmüyorum. onlar da bozukluklarla oynuyolar, daha büyük bi şey yapacaklarını sanmıyorum.
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 wastyrx said: Parasında değilim de gerçek bir masada oynamayınca zevk almıyorsun pek, anca zaman geçirmek oluyor benim için en azından. Adamın gözüne bakıp da ''blöf yapıyor bu, yoksa yapmıyor mu? Yok yok yapıyor. '' ikilemleri daha çok zevk veren şeyler. Bunu yaparken para da kazanırsam ne güzel işte :P İşte ama kumar nası bi zehirse artık... bende öyle başladım oynamaya. Arkadaşlarla toplanırdık 20 şer liradan açardık masayı. Kaybeden kaybederdi ama çok az bişey, kazanan da işte cebine bişeyler koymuş olurdu... O 20 lira 5 sene masada oynamanın sonunda 2000 lira oldu şimdi...
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 soulberry said: arkadaşlar paralı oynuyolar. ben zaten hiç bilmeden zınk diye aralarına atlamayı düşünmüyorum. onlar da bozukluklarla oynuyolar, daha büyük bi şey yapacaklarını sanmıyorum. Ya bizde 20şer lirasına oynuyoduk zevkine :D chiplerin tanesi 25kuruş falan yapıyoduk uzun sürüyodu..Daha büyüğü sakıncalı :D
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hiç kart oynamamış biri elbette öğrenebilir, herkes bir şekilde böyle başlıyor zaten, kimse annesinin karnından kağıt sayarak doğmuyor :) öğrenmesi kolay ama ustalaşması zor bir oyun hold'em. Kuralları biri anlattıktan ya da bir yerde okuduktan sonra az çok 3-5 oyunda kaparsın zaten. Hani ihtimal hesaplama elindekine göre oynama, blöf yapma, blöf görme gibi detaylı kısımlar bayağı uzun sürer zamanla oturur da, en azından kısa sürede arkadaşlarla (parasız olarak) oynayacak seviyeye gelirsin.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 texas hold em i zaten kumarhanede falan oynamaya kalkışmak gt ister biraz(saglam sermayen olması lazım),facede oynamasıda sıkıyor. Ogrenmesi kolay,ustalaşmak için de bol bol şanşa ve blöf yetenegine ihtiyacın var. En güzeli soyle bir set alıp arkadaşlarınla oynamak
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 kaybettikçe kötüdür :P Bu arada bütün bu saydıklarımdan sonra acı bir şekilde en büyük dersi öğreneceksin (yani muhtemelen, öğrenemezsen durumun kötü), masadan ne zaman kalkman gerektiğini :)
huun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 para bitince kaldırıyorlar zaten. yeter ki devam etmek için borç alma kerizliğini gösterme hehe
Öne çıkan mesajlar