Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 şuana kadar aldığım şeylerde bir sorun yaşamadım. bir ürün araştırıodum bir süredir.hep bi tane yorum vardı o da olumluydu.ürünü aldıktan sonra eski tarihli 6 mesaj daha cıktı ortaya hepsi olumsuz ahahahah nasıl bi çakallık lan bu.rc helicopter alcaktım hayatta almam ordan.işim olmaz dahada hepsiburadayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bana nedense o tarz sitelerdeki yorumlar yalanmıs gibi geliyor her zaman. sanki kendileri yazıyorlarmış gibi. o yüzden aldırıs etmiyorum. alacagım ürünün internette baska sitelerden arastırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bende iyi bi araştırmadan sonra alıyorum fakat bu olayı ilk defa gördüm yani olumlu yorum günlerce duruodu orda.ürünü aldıktan sora olumsuzlar ortaya cıktı.ki ürünü almaktan vazgeçirir o derece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hepsiburada zaten kazık abi hiç alısveris yapmadım ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hiç öyle bişeye denk gelmedim. ilginçmiş. en ayar olduğum yorum biçimi "teyzemm aldı dün siparş verdik süper bişeee benziyooo. bence bu fiyata kaçmzzzz : ))))))" bu yorumunun üzerine utanmadan 2 yıldız veren bayan gereksiz çelişkiye teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ürünün linkini ver olumsuz yorumlar bende cıkıyor mu görelim cıkmıyorsa haklısın cıkıyorsa haksızsın cıkmıyor ürünü alınca cıkıyorsa sende cıkan olumsuz yorumların ss ini koy koyamazsan haksızsın koyarsan haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aradım bulamadım. Vatan bilgisayarda i5 750 desktop cpu için birinin yorumu vardı, "BU ÜRÜN GERÇEKTEN ÇOK YÜKSEK TEKNOLOJİYLEN ÜRETİLMİŞTİR. TAVSİYE EDERİM" gibi bişeydi. Bende o yorumdan etkilendim aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 telefon aldım bu siteden.beş günde elime ulaştı.hepsiburada'nın ürün teslim süresi hakkında hayet bilgilendirici bir yorum yaptım telefonun sayfasına,yayınlamadılar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Red said: bende iyi bi araştırmadan sonra alıyorum fakat bu olayı ilk defa gördüm yani olumlu yorum günlerce duruodu orda.ürünü aldıktan sora olumsuzlar ortaya cıktı.ki ürünü almaktan vazgeçirir o derece :) araştırmadan alma ozaman araştırdıktan sonra al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ya ürünlerle alakalı bir sıkıntım olmadı dedim zaten.bu gelicek olanlada olmaz muhtemelen.ama o yorum olayı ilk defa gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sanmıyorum öyle bi sistem olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 1 kitap bi dvd aldım 5 gün önce hala tedarik sürecinde. Ayar ettiler bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 siparişi verdikten 3 gün sonra yolluyorlar bana yıllardır hiç bi sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 8 tl lik usb fan aldım 12 tl kargo ödedim bozuk çıktı asıl güzel yan şimdi başlıyor: iade alıyorlarmış ama kargoyu yine ben karşılıyorum yani 12 tl ye geri göndereceğim ve sağlamlığından şüphe duyulacak ürüne bir daha 12 tl kargo verip alacağım yani 8 tl lik ürün için 36 tl kargo ödememi istedi site allah belanızı versin dedim bozuğu kendim yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 kırtasiyede bile satılıyo usb ya. gidip siteden alırsan olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Eralp said: 1 kitap bi dvd aldım 5 gün önce hala tedarik sürecinde. Ayar ettiler bu sefer adamlar ellerinde olmayan ürünleri satıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Yorumlar cok iyi ya, caps acik bi bicimde baba yorumlari yapiliyo ya hastasiyim ´COK MEMNUNUM HASTASIYIM ORGAZM OLDU HANIM OYNARKEN HALA KIZARIK BI BICIMDE BEKLIYO KURTARAMADIK OGLAN DA OLDU HEYECANDAN PARASINI FAZLASIYLA HAK EDIYO TEBRIK EDERIM BUNU KESFEDEN INSAN NE GUZEL INSANDIR HELAL OLSUN VERDIGIM PARANIN KURUSUNA KADAR´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hepsiburada acayip dandik. sırf tanınmışlıktan kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 fede said: kırtasiyede bile satılıyo usb ya. gidip siteden alırsan olur öyle usb fln değil usb fan burda kırtasiyede satılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ya iyide zaten bildgn kalitesne güvendgn bir ürün icin altinda ne yazdgi cok önemli mi ? adidas ayakkabi alirken adidas suck cok dandik fln dese orda 10 adam inancakmsnz yani garip... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hepsiburadanın yorumuna güvenilir mi lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Pickles said: hepsiburada acayip dandik. sırf tanınmışlıktan kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar