Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 şöyle güzel, ne biliyim en azından oynaması keyif vericek tarzda sıfırdan başlayıp büyük bir atatürk havalimanı tarzında hava alanına çevirebiliceğimiz yani havaalanı yönetebileceğimiz bir oyun varmıdır? bi tane indiridm airport manager diye arabaları falan kendin sürüyosun ama belli bir gelişimi yok yani sadece o sürdüğün arabaların yerine adam tutuyosun kndıleri gidip geliyo herhangi bir gelişme inşaat olsun ek bina falan tarzında bişeyler yapılabilen bir oyun varsa eğer önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Öyle bir oyun malesef yok. En yakın alternatif Airport Tycoon lar. Ama onlarda bug, kötü grafik, AI saçmalığı fln dolu. Zaten eski. Canım sıkıldığımda Airport Madness 3 oynuyorum. Hava Kontrollü olaraktan uçakları indirip kaldırıosun havalimanına. Malum sitelerden bulabilirsin, flash bazlı, ufak bişi. İstediğin türde oyun bulursan haber et :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bu tarz işletme türü oynadıgım en güzel oyun rollercoaster tycoon 2 idi, var mı tavsiye edebileceginiz rc tycoon 2 kalitesinde işletmece oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 airport madness ı bende oynuyorumda oda darlıyo bi yerden sonra adamı. full ünü indirdim onu kurcalıyorum valla. yapmıyolarki böyle bi oyun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 çok eksi bir oyun vardı öyle de ismini hatırlayamadım şimdi. baya da güzeldi. bişe woods diye bi firma var ya onun oyunuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 airlines 2 diye bişey indirdim. oynadım. pegasus airlines tarzında bi havayolu şirketi veriyo oyun başında 20 milyon dolarda bütçe hangi bölgeyi seçiyosan önce o bölgede yaygınlaşıyosun falan ama diğer bölgelere nası geçerim ederim onu çözemedim sıkıldım çıktım. airport tycoon 3 diye bişey indiriyorum şimdide onada bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hadi en iyisini bul bize soyle, biz de onu oynayalım direk. hamallıktan kurtar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yok oda tırt çıktı. en iyisini yapana kadar hiçbiri iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ciddi bir biçimde savunuyorum ki bu taşımacılık işinde Transport Tycoon gibi bir oyun daha çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 tasımacılık tycoon'u kac tane ki zaten. railroad tycoon mu ne vardı, hic oynamadım ama oynayanlar anlata anlata bitiremezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 "Airlines 2" oyununu az biraz kurcaladıktan sonra 3 aşa 5 yukarı fikir sahibi oldum. Oyun aslına bakılırsa güzel, oynamaya elverişli yani. Belirli bir region üzerinde başlatıyor oynamaya yani hangi bölgede oynamak ıstedıgınızı siz seçiyorsunuz. Bölge içinde yaygınlaşıp repu kasıyorsunuz ve sonunda HQ binası kurup yardırmaya başlıyorsunuz. route düzenleyip uçak satın alıyorsunuz bir thy yada pegasus tarzında bir havayolu şirketi üzerine kurulu bir oyun. oyunun esas amacı bir regiondan diğer bir regiona geçebilmek. yani o kadar büyüyebilmek. sizinle birlikte isterseniz aynı anda yada daha sonradan piyasaya giricek olan AI şirketler seçebiliyorsunuz. 1 den 7 ye kadar seçme hakkınız var. yani 7 tane şirketle uçuş piyasası üzerinden rakip oluyorsunuz. Guide ı okuduktan sonra biraz daha şekillendi kafamda oyun girip başlıyorum şimdi :) Airlines 2 Guide + Oyun torrent trackerlarda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 10dk sonra gorucem bakalım nasılmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 facebook oyunu vardı bi tane, herkes oynardı, bug bulmuştum, herkesi zengin etmiştim falan. noldu o? oynayan var mı hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 cok bayıktı ya o. surekli route degistir her ucak icin falan cekilecek iskence degil. bi de stratejik bi olayı yoktu oyunun. para geldikce a380 alıyosun bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 huun said: bişe woods diye bi firma var ya onun oyunuydu. ed woods diyesim geliyor hep hehe neydi beyler bu firmanın adı? genelde tycoon tarzı oyunlar yapan bir firma bu. siz firmanın adını söyleyin,dediğim oyunu ben bulacam size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 huun said: huun said: bişe woods diye bi firma var ya onun oyunuydu. ed woods diyesim geliyor hep hehe neydi beyler bu firmanın adı? genelde tycoon tarzı oyunlar yapan bir firma bu. siz firmanın adını söyleyin,dediğim oyunu ben bulacam size. JoWood Entertainment AG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bu aralar bende sardım bu havayolu işlerine. yok mudur güncel bir oyun havayolu işletme veya havayolu'da olabilir. airline tycoon 2 oynadım ama beğenmedim grafikleri, oynanışı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar