Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airport Manager?


Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

şöyle güzel, ne biliyim en azından oynaması keyif vericek tarzda sıfırdan başlayıp büyük bir atatürk havalimanı tarzında hava alanına çevirebiliceğimiz yani havaalanı yönetebileceğimiz bir oyun varmıdır? bi tane indiridm airport manager diye arabaları falan kendin sürüyosun ama belli bir gelişimi yok yani sadece o sürdüğün arabaların yerine adam tutuyosun kndıleri gidip geliyo herhangi bir gelişme inşaat olsun ek bina falan tarzında bişeyler yapılabilen bir oyun varsa eğer önerilerinizi bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir oyun malesef yok.
En yakın alternatif Airport Tycoon lar. Ama onlarda bug, kötü grafik, AI saçmalığı fln dolu. Zaten eski. Canım sıkıldığımda Airport Madness 3 oynuyorum. Hava Kontrollü olaraktan uçakları indirip kaldırıosun havalimanına. Malum sitelerden bulabilirsin, flash bazlı, ufak bişi.
İstediğin türde oyun bulursan haber et :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

airlines 2 diye bişey indirdim. oynadım. pegasus airlines tarzında bi havayolu şirketi veriyo oyun başında 20 milyon dolarda bütçe hangi bölgeyi seçiyosan önce o bölgede yaygınlaşıyosun falan ama diğer bölgelere nası geçerim ederim onu çözemedim sıkıldım çıktım. airport tycoon 3 diye bişey indiriyorum şimdide onada bir bakayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Airlines 2" oyununu az biraz kurcaladıktan sonra 3 aşa 5 yukarı fikir sahibi oldum. Oyun aslına bakılırsa güzel, oynamaya elverişli yani. Belirli bir region üzerinde başlatıyor oynamaya yani hangi bölgede oynamak ıstedıgınızı siz seçiyorsunuz. Bölge içinde yaygınlaşıp repu kasıyorsunuz ve sonunda HQ binası kurup yardırmaya başlıyorsunuz. route düzenleyip uçak satın alıyorsunuz bir thy yada pegasus tarzında bir havayolu şirketi üzerine kurulu bir oyun.

oyunun esas amacı bir regiondan diğer bir regiona geçebilmek. yani o kadar büyüyebilmek. sizinle birlikte isterseniz aynı anda yada daha sonradan piyasaya giricek olan AI şirketler seçebiliyorsunuz. 1 den 7 ye kadar seçme hakkınız var. yani 7 tane şirketle uçuş piyasası üzerinden rakip oluyorsunuz.

Guide ı okuduktan sonra biraz daha şekillendi kafamda oyun girip başlıyorum şimdi :)
Airlines 2 Guide

+ Oyun torrent trackerlarda mevcut.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...