balon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bakırköy - kadıköy- karaköy de yapılabilir denizden. Daha az paraysa, zeytinburnu metro oradan karaköy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Kadıköye geçmişken karaköye geri dönmek saçma olur ama kadıköyden ümraniye yapabilirsin. Ben servis işini merak ediyorum asıl, karaköyden bile servis kaldıran firmanın illa vardır kköy üsküdar falan servisleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 kimse taksiye bin dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 metrobus bakteri yuvasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Karaköy mecburiyse metrobüsle Cevizlibağ'da inip tramvaya geçiceksin. Bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 tamam arkadaşlar ben yardımcı oldum kendisine, istanbul bizim memleket, konu kapanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Metrobüs sabah saati şirinevler - mecidiyeköy yönü çok kalabalık oluyor. Sen taşınmayı düşün karşı yakaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 forumda ayni yerde oturup da yine ayni yerde ise giren ve karakoyden servis ile ulasacak baska kimse yoktur diye dusundugumden kisisel bolumu sanki daha mantikli :) ha birisinin sorunu cozulunce konu kapanmasi gibi bir olay yok forumda. yahoo da soru sorup cevap almak gibi degil forumculuk ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 metrobüste orgy sabah saat kaçta başlıyor 6.00 da fazla poziyon olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bahçelievlerden tramvaya fazla yok, aglamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Idare et bi sure, ayni yerden ise gelen arabali arkadasin varsa birlikte gidip gelin, benzin parasini paylasin. Bu cok vasitali guzargahlarda en mantiklisi o oluyor cunku. En basitinden evden ITU Ayazaga kampusundeki ARI Teknokent'e evden minibus+metrobus+metro ile 1 saat 40 dk'da giderken, makul bir saatte arabayla 20-40 dk'da falan gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Doğru mu anlamışım; Bahçelievlerde oyuruyorsun, yeni başladığın bir iş var. İşyerine ait servis için karaköye gideceksin. Yani servise karaköyde bineceksin. Eğer iş Bursa da falan değilse direk gitmen daha mantıklı olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 İş Ümraniye'de, Ümraniye Bursa'dan daha uzak evime. Ayrıca bu mesajı işten yazıyorum, çok acayip kafalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yeni işin hayırlı olsun emre ama kovulursun bence sen ama hayırlı olsun gene de istanbul'u bilmediğim için yardımcı da olamıyorum gel bizim yurtta kal istersen yer yatağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 o kadar yol gitmek karaköyde emekçi olmaktan daha zordur yaw, sabır cidden bir ankaralı olarak karaköyü asker arkadaşlarım aracılığıyla tanıdım uzaktan da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bakırköyden deniz ulaşımıyla çok rahat gidersin hem de vakit kaybın daha az olur çile de çekmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar