Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahçelievler - Karaköy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kadıköye geçmişken karaköye geri dönmek saçma olur ama kadıköyden ümraniye yapabilirsin. Ben servis işini merak ediyorum asıl, karaköyden bile servis kaldıran firmanın illa vardır kköy üsküdar falan servisleri.
  • Admin
Mesaj tarihi:
forumda ayni yerde oturup da yine ayni yerde ise giren ve karakoyden servis ile ulasacak baska kimse yoktur diye dusundugumden kisisel bolumu sanki daha mantikli :)

ha birisinin sorunu cozulunce konu kapanmasi gibi bir olay yok forumda. yahoo da soru sorup cevap almak gibi degil forumculuk ;)
Mesaj tarihi:
Idare et bi sure, ayni yerden ise gelen arabali arkadasin varsa birlikte gidip gelin, benzin parasini paylasin.

Bu cok vasitali guzargahlarda en mantiklisi o oluyor cunku.

En basitinden evden ITU Ayazaga kampusundeki ARI Teknokent'e evden minibus+metrobus+metro ile 1 saat 40 dk'da giderken, makul bir saatte arabayla 20-40 dk'da falan gidiyorum.
Mesaj tarihi:
Doğru mu anlamışım;

Bahçelievlerde oyuruyorsun, yeni başladığın bir iş var. İşyerine ait servis için karaköye gideceksin. Yani servise karaköyde bineceksin. Eğer iş Bursa da falan değilse direk gitmen daha mantıklı olmaz mı?
Mesaj tarihi:
yeni işin hayırlı olsun emre ama kovulursun bence sen
ama hayırlı olsun gene de

istanbul'u bilmediğim için yardımcı da olamıyorum
gel bizim yurtta kal istersen
yer yatağı
Mesaj tarihi:
o kadar yol gitmek karaköyde emekçi olmaktan daha zordur yaw, sabır cidden

bir ankaralı olarak karaköyü asker arkadaşlarım aracılığıyla tanıdım uzaktan da olsa
  • Yeni Oluştur...