Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahçelievler - Karaköy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar.

Geçen hafta işe girdim, yarın başlıyorum. Yalnız iş evime bayağı uzak ve servis Karaköy'den kalkıyor, ben Bahçelievler'de oturuyorum. Merak ettiğim şu, Bahçelievler'den Karaköy'e, mümkün olduğunca az vesaitle ve en geç 7'de varabileceğim şekilde nasıl giderim?
Mesaj tarihi:
abi işin gebze'de falan mı?

onun dışında bahçelievler metrodan zeytinburnu'na, oradan da tramway kullanarak aktarma ile sirkeci'ye geçersin. Oradan yürüyerek Karaköy'e gidersin,
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

abi işin gebze'de falan mı?

onun dışında bahçelievler metrodan zeytinburnu'na, oradan da tramway kullanarak aktarma ile sirkeci'yekaraköy'e geçersin. Oradan yürüyerek Karaköy'e gidersin,
Mesaj tarihi:
İşim Ümraniye'de.

Bayağı uzak, yolda fazlaca vakit kaybediyorum ama gerçekten istediğim bir iş olduğundan en azından denemeye karar verdim.

Metro&Tramvay en pratik yol mudur?
Mesaj tarihi:
Ne kadar sürüyor peki bu metro&tramvay yolculuğu?

7'de orda olmam lazım, Şirinevler metro'ya varmam 10 dakika dersek, yol+bekleme süreleriyle kaçta evden çıkmış olmam gerekiyor?
Mesaj tarihi:
Tabi ki metrobüs. Hangi servisin hangi metrobüs durağından geçtiğini öğren, karaköyden servis varsa acıbadem kadıköy vs. bi yerden daha vardır heralde. Gerçi senin ev metrobüse uzak diye hatırlıyorum ama karaköyden kalkan servisten iyidir her türlü.

Benim evimde de kalabilirsin istersen, hem ücret işini de hallederiz bi şekilde ;)
Mesaj tarihi:
tramvayla kabataş.
kabataştan ümraniyeye otobüs.

ama köprünün çılgın trafiğine yakalanırsan yandın.

metrobüste de 93893 kişi oluyor.
bu yüzden zamanın varsa rahat kabataş, vapurla kadıköy otobüs ümraniye tavsiye ediyorum.

ya da daha kısası varsa metrobüssüz onu bilemiyorum.
  • Yeni Oluştur...