Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Selamlar. Geçen hafta işe girdim, yarın başlıyorum. Yalnız iş evime bayağı uzak ve servis Karaköy'den kalkıyor, ben Bahçelievler'de oturuyorum. Merak ettiğim şu, Bahçelievler'den Karaköy'e, mümkün olduğunca az vesaitle ve en geç 7'de varabileceğim şekilde nasıl giderim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 karakoyde ise basladin sandim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 abi işin gebze'de falan mı? onun dışında bahçelievler metrodan zeytinburnu'na, oradan da tramway kullanarak aktarma ile sirkeci'ye geçersin. Oradan yürüyerek Karaköy'e gidersin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Google maps soyler aslinda. Toplu tasimayi secebiliyorsun iki nokta arasindaki yol tarifi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 DarKRideR said: abi işin gebze'de falan mı? onun dışında bahçelievler metrodan zeytinburnu'na, oradan da tramway kullanarak aktarma ile sirkeci'yekaraköy'e geçersin. Oradan yürüyerek Karaköy'e gidersin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 doğru ya tramway geçiyordu karşıya ASDASD aklımdan çıkmış tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 İşim Ümraniye'de. Bayağı uzak, yolda fazlaca vakit kaybediyorum ama gerçekten istediğim bir iş olduğundan en azından denemeye karar verdim. Metro&Tramvay en pratik yol mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ne isi la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Pelsan diye bir aydınlatma firmasında dış ticaret departmanına girdim Şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 okul noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ne kadar sürüyor peki bu metro&tramvay yolculuğu? 7'de orda olmam lazım, Şirinevler metro'ya varmam 10 dakika dersek, yol+bekleme süreleriyle kaçta evden çıkmış olmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Cons said: okul noldu? 2 dersim var 2. dönemden, sınavlarına gidicem sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hayirli olsun, iyi pazarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 metrobüs kadıkoy kadıkoy umraniye olmuyor mu ? hıı servisleymş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 İlk tercihim servisten yana ama çok da uğraştırırsa diğer alternatifleri de deneyebilirim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 aquila said: hayirli olsun, iyi pazarla. Sağol Şükrücüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yolun acik olsun emre. kimsenin canini yakmasina izin verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Yatmadan şunu da sorayım bari; Bahçelievler'den Ümraniye'ye en rahat ulaşım nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 metrobüse yakın mısın.bence karşıya en mantıklı geçiş metrobüsle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Tabi ki metrobüs. Hangi servisin hangi metrobüs durağından geçtiğini öğren, karaköyden servis varsa acıbadem kadıköy vs. bi yerden daha vardır heralde. Gerçi senin ev metrobüse uzak diye hatırlıyorum ama karaköyden kalkan servisten iyidir her türlü. Benim evimde de kalabilirsin istersen, hem ücret işini de hallederiz bi şekilde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 tramvayla kabataş. kabataştan ümraniyeye otobüs. ama köprünün çılgın trafiğine yakalanırsan yandın. metrobüste de 93893 kişi oluyor. bu yüzden zamanın varsa rahat kabataş, vapurla kadıköy otobüs ümraniye tavsiye ediyorum. ya da daha kısası varsa metrobüssüz onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 oha abi nasıl bi şehirde yaşıyosunuz valla kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 evin yakınsa metrobüs en hızlısı, çok dolu oluyomuş sabahları ama ben bilmiyorum onu. fortlanma tehlikesi geçirmiceğin için bişey olmaz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hayırlı olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar