Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Kayseri - Beşiktaş J.k | 25 Ekim | 19:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

ben dedim inanmadınız.q7 iyi hoş ama tek futbolcuya dayalı sistemin nasıl oldugunu galatasrayda goruyoruz.1-2 adam yoksa bitik

beşiktaşta öyle.guti olsada farketmez.ama q7 yoksa beşiktaş iş yapamaz

nihatmış tabataymış finkmiş hilbertmiş boş adamlar

fatih tekke o golu atsa yazık olurdu.kayseri 3-4 yapardı hakettiler kazandılar

bursa şampiyonlugun rehavetine kapılcaktır.yine şampiyon oluruz ayagına

bence şu takımlar arasında işi goturcek bi fener var.takım olarak en iyi onlar gozukuyor.diğerleri arda varsa var q7 varsa var
Sosyal ağlarda paylaş

3 büyükler al birini vur ötekine suan... fener derbi takımı fln dediler icerde mac kazanamadi üstündeki kayseri ve ts'ye yenildi bursa haftaya napcak allah bilir..
gs desen kötü basladi bi topladi sora yine tepe taklak oldu.. onlarda suursz..
besiktas desen.. belli oyunculari cıkartinca kalan futbolcular belli seviyede diiller yürütcek kapasiteye sahip diiler ve 3 haftadir puan alamayan takım...
anadolu rage devam ediyor yine bu sene... ama hersy olur daha ocak transfr dönemi var.. baros arda iyilescek q7 sivok döncek.. 2. yari daha zevkli olcak lig
Sosyal ağlarda paylaş

Ceso said:

Ya ben Fenerbahçeliyim cidden takip edemiyorum çok sebebini bilmiyorum ama Biri bana bu ismail köybaşının neden oynatılmadığını anlatabilirmi beşiktaşın sol kanadı bildiğin kulvar oldu

köybasi hücüm yönü > savunma yönü olan bir futbolcu..
ibo biraz daha dengeyi kuruyo ve tecrube hırs fln filan hala ismaile göre agir basıo bazi konularda..
sol kanadin kulvar olmasnin nedeni klasik 4-4-2 oynamadk baklava tarzi oynadk ve sol acik mevkisnde adam yoktu bu nedenle orta sahada oyunu karsilayamak kanattan gelen hucumcular direk bekler ile kafa kafaya geldi
budur ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...