vaperon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ya bırak fizban, siz ne yaptınız kayseride? Kaç kaç bitti maç onu söylesene sen bana? Ya da sus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 zaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Rüştü'nün bu maçta hakan'dan tek farkı daha şanslı olmasıydı saolsun 3 defa boşa çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 fener selcuk girene kadar pozisyon vermedi kayseri'ye. sonra selcuk girdi ve olaylar gelisti. neyse besiktas 1-0 yenildi kayseriye o yuzden besiktas fenerbahcenin fersah fersah ustunde bir takim. || / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 biz deyince dalga geçtiniz, kışladınız. sezonu erken açtınız, bura tsl quaresma her maç aynı şekilde taunt ederse sakatlarlar dedik, 1-2 kilit adamınız sakatlanırsa tökezlersiniz dedik. dinletemedik. musibet lazımmış nasihat yerine. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Eşekten duydumda Kartaldan pastırma yapıldığını ilk defa görüyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Selçuk girene kadar iyi, selçuktan sonra tırt yani? Sen de ağlıyorsun şimdi :( selçuk :( deyu :( deyu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 iyide biz cok iyi oynadk ezik parcaladk galibiyeti hak ettik fln demedk.. kaysernin hakkydi kazandilar bu kadar basit yani.. bizmde kendmzce nedenlermz var q7 olsa farkli olurdu guti 3 haftadir sakat olmasa farkli olurdu gibi fln filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yooo biz baya kotuyduk. selcuk girmeseydi rakip sikintidan hicbirsey yapamazdi, mac 0-0 biterdi, aglamiyorum. anlamis olduk en azindan yobo reis in onemini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 şimdi TARİHİNİN EN KÖTÜ 9. HAFTASINI 2. KEZ YAŞAYAN RÖRÖRÖRÖ galatasaray, beşiktaşla aynı puanda mı? SCHUSTER GİTSİN LUCESCU GELSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sonra o da gitsin ersun yanal gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sonra o da gitsin şifo memet gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bu arada hakkını vermek lazım, ciddi iyi oynadı kayseri. Ayrıca Ferrari'yi kesinlikle arıyor beşiktaş... Ayrıca Tekke'nin de oynadığı kısa süre zarfında yaptıklarını beğendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 vaperon said: Ayrıca Tekke'nin de oynadığı kısa süre zarfında yaptıklarını beğendim... cok hırsliydi her topa ayagmi sokayim cabasi vardi :D hatta ernste giden topla fln :p bide o golu yapsaydn ahh yapsaydn tekke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 kayseri haketti aldı maçı.beşiktaştanda cacık olmaz.galatasaraya laf atıp duruyorlar ama beşiktaş birtek q7 nin ayağına bakıyor onun olmadığı maçları alması çok zor.schusterin sonu reykard ile aynı olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ben dedim inanmadınız.q7 iyi hoş ama tek futbolcuya dayalı sistemin nasıl oldugunu galatasrayda goruyoruz.1-2 adam yoksa bitik beşiktaşta öyle.guti olsada farketmez.ama q7 yoksa beşiktaş iş yapamaz nihatmış tabataymış finkmiş hilbertmiş boş adamlar fatih tekke o golu atsa yazık olurdu.kayseri 3-4 yapardı hakettiler kazandılar bursa şampiyonlugun rehavetine kapılcaktır.yine şampiyon oluruz ayagına bence şu takımlar arasında işi goturcek bi fener var.takım olarak en iyi onlar gozukuyor.diğerleri arda varsa var q7 varsa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ZAAAAAAAAAA hep bu hakemler yuzunden. nedir bu besiktas'ın hakemlerden cektigiiiiaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 fenerinde farkı yok bence.niang ve bazende alexin ayağına bakıyor.zorlu maçların hiç birini kazanamadı.sene sonu hiç belli olmaz ama ilk yarının ilk 3 ünde bursa,trabzon ve kayseri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ben sezonu kapadım hakkınızı helal edin kalp dayanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 3 büyükler al birini vur ötekine suan... fener derbi takımı fln dediler icerde mac kazanamadi üstündeki kayseri ve ts'ye yenildi bursa haftaya napcak allah bilir.. gs desen kötü basladi bi topladi sora yine tepe taklak oldu.. onlarda suursz.. besiktas desen.. belli oyunculari cıkartinca kalan futbolcular belli seviyede diiller yürütcek kapasiteye sahip diiler ve 3 haftadir puan alamayan takım... anadolu rage devam ediyor yine bu sene... ama hersy olur daha ocak transfr dönemi var.. baros arda iyilescek q7 sivok döncek.. 2. yari daha zevkli olcak lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ya ben Fenerbahçeliyim cidden takip edemiyorum çok sebebini bilmiyorum ama Biri bana bu ismail köybaşının neden oynatılmadığını anlatabilirmi beşiktaşın sol kanadı bildiğin kulvar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Fener'de haftaya bursaya yenilir, Ts'de GS'yi yener, bizde 3 büyükler olarak güle oynaya seyrederiz bütün sezon. Anadolu takımları şampiyon olsun derken seriye bağlayacaklarını tahmin etmemiştim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ceso said: Ya ben Fenerbahçeliyim cidden takip edemiyorum çok sebebini bilmiyorum ama Biri bana bu ismail köybaşının neden oynatılmadığını anlatabilirmi beşiktaşın sol kanadı bildiğin kulvar oldu köybasi hücüm yönü > savunma yönü olan bir futbolcu.. ibo biraz daha dengeyi kuruyo ve tecrube hırs fln filan hala ismaile göre agir basıo bazi konularda.. sol kanadin kulvar olmasnin nedeni klasik 4-4-2 oynamadk baklava tarzi oynadk ve sol acik mevkisnde adam yoktu bu nedenle orta sahada oyunu karsilayamak kanattan gelen hucumcular direk bekler ile kafa kafaya geldi budur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Darksun said: Fener'de haftaya bursaya yenilir, Ts'de GS'yi yener, bizde 3 büyükler olarak güle oynaya seyrederiz bütün sezon. Anadolu takımları şampiyon olsun derken seriye bağlayacaklarını tahmin etmemiştim =P hhhah sesli güldüm sonuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 insallah fener bursa'yı, gs'de trabzonu yener. ilk sıraları buyukler paylassın lan. yeter bursa'nın bu kadar lider kaldıgı. hele bi sampiyonluk daha hic cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar