Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Pili bitti :( 8-19 iphone 4 pil olarakda iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Gene ben :) Doodle jump aldim iphone 4 teki oynanabilirlik ile bunun arasinda dağlar var. Iphone da cok daha iyi ve smooth. Guce rağmen çok lagli ve hassas, arti elim yandı fena ısındı alet oynarken. Ekranda yanlis yazılmış kelimeyi düzeltmeye çalışmak bir eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 abi sakin ol. bütün gs2 almak isteyenlerin hevesini kaçırdın şu an lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ben başıma gelenleri yazayimda bilgi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Kanuni said: Ekranda yanlis yazılmış kelimeyi düzeltmeye çalışmak bir eziyet. Benim okuzlugummus bu bulamamışım, çok kolaymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 evli ve kaslı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 en son dolphin hd ile mutluluga erdim. browseri cozduk sonunda. bir kilif alip sunu hafif agirlastirip kalinlastirirsam cok daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Esh said: evli ve kaslı.. ama cocuksuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 @Kanuni: Daha önce android kullanmışmıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Evet motorola milestone ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 direk miren browser a don dolphin falan hikaye yaninda Kanuni said: en son dolphin hd ile mutluluga erdim. browseri cozduk sonunda. bir kilif alip sunu hafif agirlastirip kalinlastirirsam cok daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 denedim onuda ama dolphin an icin beni en cok tatmin eden oldu, safari ye cok yakin buldum, sayfa duzenlemeleri cok yakin, ornegin paticik ayni iphone 4 deki gibi duzenleniyor vs. bir kac addon cektim tam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ben firefox'u beğendim. Bilgisayarda da kullanıyosanız, her şeyi synclemesi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Yazdıklarımın çoğunu geri alıyorum alet nefis, tek sıkıntı appler, iphone kadar kaliteli değil su anlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Kanuni said: Iphone da cok daha iyi ve smooth. Guce rağmen çok lagli ve hassas, arti elim yandı fena ısındı alet oynarken. bunu geri aliyor musun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mum_Chamber said: Kanuni said: Iphone da cok daha iyi ve smooth. Guce rağmen çok lagli ve hassas, arti elim yandı fena ısındı alet oynarken. bunu geri aliyor musun peki? şu lag olayı ve pilin çabuk bitmesi olaylarını başlangıçta telefona aşırı yüklenmeye bağlıyorum, ya da uygulamayı android için becerememişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 uygulamayi becerseler de becermeseler de cihazin isinmamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ısınma olayı için değil de lag olayı için dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 hmm evet, ozellikle de ios uzerine gelistiren firamalarin salla pati yapiyor olmasi mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yok isinma ile karsilasmadim bir daha, sanirim dediginiz gibi, iosdan port oyun zaten ve sesleri bile eksik. ondan oluyor herhalde. pilinide ilk elimden dusurmedim ondan bitirdim herhalde simdi bomba gibi, ios daki kadar genis ve kaliteli (kalite sabit tek alete software hazirlamaktan ileri geliyor , adamlarin elinde tek bir alet ve sistem mevcut ona uygun ve kalitede programi yazabiliyorlar rahatca, birde apple in kalite kontrol sistemi daha gelismis sanirsam) yelpaze olmamasi tek sikinti ama oda ilerki senelerde gerceklesir diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 marketten "dumbell-max" programını çekince telefon ayara göre ağırlaşıyomuş abi, bi dene istersen. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 De get Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Esh said: marketten "dumbell-max" programını çekince telefon ayara göre ağırlaşıyomuş abi, bi dene istersen. =P :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 o fotoları hiç koymayacaktın abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar